nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.055 μηνύματα.
16-11-22
03:02
Η Μπουρκίνα Φάσο τι μ.ο να έχει, άραγε;
Tην περίμενα αυτή την απορία. Είναι κοντά στο Καμερούν;

Sevasti
Νεοφερμένο μέλος
Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.
18-11-22
12:52
Σημασία έχουν τα προκαταρκτικά... όχι τόσο το μήκος του πεους οσο το πάχος...
Χωρις προκαταρκτικά το σεξ είναι "ψεκάσετε σκουπίστε τελειωσαμε"...
Χωρις προκαταρκτικά το σεξ είναι "ψεκάσετε σκουπίστε τελειωσαμε"...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.055 μηνύματα.
18-11-22
18:00
Το πάχος από πού το μετράμε; 

18-11-22
18:39
Από το μπούτι.Το πάχος από πού το μετράμε;![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.881 μηνύματα.
27-11-22
20:32
Ο σοφός λαός λέει: κάποτε ένας νέος απορημένος ρώτησε μία γριά ιερόδουλη ποίο ανδρικό μόριον εστί το καλλίτερον, το μεγάλο και παχύ ή το μεγάλο και λεπτό και ευθύς η γραία απήντησε " το ανέμελο ".
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.
27-11-22
20:57
Το ανέμελο θέλει και ένα μήκος με το συμπάθειο, για να μπορείς να το δειςΟ σοφός λαός λέει: κάποτε ένας νέος απορημένος ρώτησε μία γριά ιερόδουλη ποίο ανδρικό μόριον εστί το καλλίτερον, το μεγάλο και παχύ ή το μεγάλο και λεπτό και ευθύς η γραία απήντησε " το ανέμελο ".
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.881 μηνύματα.
27-11-22
21:04
Η όλη φράσις έχει μεγάλο νόημα και υποδηλώνει πράγματι ότι το να είσαι άνετος και ακομπλεξάριστος είναι το καλλίτερο, κάτι που θεωρώ είναι το κλειδί της επιτυχίας εις πολλές πτυχές της ζωής ενός ανθρώπου και όχι μόνον εις τον σεξουαλικό τομέα.Το ανέμελο θέλει και ένα μήκος με το συμπάθειο, για να μπορείς να το δεις![]()
nPb
Επιφανές μέλος
11-12-22
01:29
Το ανέμελο θέλει και ένα μήκος με το συμπάθειο, για να μπορείς να το δεις![]()
Αεροπλανάκι μονοκινητήριο;

HarrisPotterakis
Νεοφερμένο μέλος
Ο HarrisPotterakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
08-11-25
19:35
Καλησπερα! θεωρειτε οτι το συγκεριμενο μεγεθος (14 εκατοστά) ειναι οκ? και θελω να ακουσω αποψεις απο γυναικες κυριως.
Δεν ειχα απαραιτητα προβλημα, γνωρισα ακομα και γυναικες στα 45 περιπου που μου ειπαν "μια χαρα εισαι εσυ, υπαρχουν και πολυ χειροτερα" και καπως μου ανεβασε την αυτοπεποιθηση μου ομως υπαρχουν βεβαια κανα δυο εξαιρεσεις απο κοπελες στην ηλικια μου (20) που με στιγματισαν αλλα... ακουω συνεχεια γυναικες να κανουν αστεια για το ανδρικο πεος μεταξυ τους ή στα σοσιαλ σε "αστεια ποστ" και σκεφτομαι ολες αυτες εχουν σχεσεις με ανδρες που την εχουν τοσο μεγαλη?
Δεν ειχα απαραιτητα προβλημα, γνωρισα ακομα και γυναικες στα 45 περιπου που μου ειπαν "μια χαρα εισαι εσυ, υπαρχουν και πολυ χειροτερα" και καπως μου ανεβασε την αυτοπεποιθηση μου ομως υπαρχουν βεβαια κανα δυο εξαιρεσεις απο κοπελες στην ηλικια μου (20) που με στιγματισαν αλλα... ακουω συνεχεια γυναικες να κανουν αστεια για το ανδρικο πεος μεταξυ τους ή στα σοσιαλ σε "αστεια ποστ" και σκεφτομαι ολες αυτες εχουν σχεσεις με ανδρες που την εχουν τοσο μεγαλη?
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.472 μηνύματα.
08-11-25
20:48
είναι ένα σοβαρό θέμα για την αυτοπεποίθηση του άντρα.
με 14cm είσαι λίγο πάνω από τον μέσο όρο στην Ελλάδα. οι Ελ είναι μικροτσούτσουνοι.
με 14cm είσαι λίγο πάνω από τον μέσο όρο στην Ελλάδα. οι Ελ είναι μικροτσούτσουνοι.
Zukov_v2
Δραστήριο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 421 μηνύματα.
08-11-25
21:20
Το σωστο μεγεθος ειναι 8.56×5.40.
(Το μεγεθος της πιστωτικης)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.724 μηνύματα.
08-11-25
21:41
Εγω παντως στα 25εκ εχω ενα θεματακι...αλλα νταξει μωρε παλευετε...Καλησπερα! θεωρειτε οτι το συγκεριμενο μεγεθος (14 εκατοστά) ειναι οκ? και θελω να ακουσω αποψεις απο γυναικες κυριως.
Δεν ειχα απαραιτητα προβλημα, γνωρισα ακομα και γυναικες στα 45 περιπου που μου ειπαν "μια χαρα εισαι εσυ, υπαρχουν και πολυ χειροτερα" και καπως μου ανεβασε την αυτοπεποιθηση μου ομως υπαρχουν βεβαια κανα δυο εξαιρεσεις απο κοπελες στην ηλικια μου (20) που με στιγματισαν αλλα... ακουω συνεχεια γυναικες να κανουν αστεια για το ανδρικο πεος μεταξυ τους ή στα σοσιαλ σε "αστεια ποστ" και σκεφτομαι ολες αυτες εχουν σχεσεις με ανδρες που την εχουν τοσο μεγαλη?![]()
Τι διαβαζουμε θεε μου...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Απο ολες τις γλωσσες μιλησες τη γλωσσα της αληθείαcΤο σωστο μεγεθος ειναι 8.56×5.40.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.373 μηνύματα.
08-11-25
21:52
Πιο σεξιστης πεθαινεις.Το σωστο μεγεθος ειναι 8.56×5.40.
Μαλλον εισαι πιο κατω απο τον μεσο ορο για να λες τετοια παπαρια.
Zukov_v2
Δραστήριο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 421 μηνύματα.
08-11-25
21:55
Ναι ελαχιστα πιο κατω απο τον μεσο ορο του ΚονγκοΠιο σεξιστης πεθαινεις.
Μαλλον εισαι πιο κατω απο τον μεσο ορο για να λες τετοια παπαρια.![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.535 μηνύματα.
08-11-25
23:02
Μια χαρά τα είπε ο μάγκας. Μην δείτε άνθρωπο να μιλάει αντρίκια, να του την πέσετεΠιο σεξιστης πεθαινεις.
Μαλλον εισαι πιο κατω απο τον μεσο ορο για να λες τετοια παπαρια.![]()

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
08-11-25
23:18
Ατύχησες αυτή την ώρα οι ψυχολογΕς του φόρουμ λείπουν ώστε να σου βγάλουν διάγνωση.....Καλησπερα! θεωρειτε οτι το συγκεριμενο μεγεθος (14 εκατοστά) ειναι οκ? και θελω να ακουσω αποψεις απο γυναικες κυριως.
Δεν ειχα απαραιτητα προβλημα, γνωρισα ακομα και γυναικες στα 45 περιπου που μου ειπαν "μια χαρα εισαι εσυ, υπαρχουν και πολυ χειροτερα" και καπως μου ανεβασε την αυτοπεποιθηση μου ομως υπαρχουν βεβαια κανα δυο εξαιρεσεις απο κοπελες στην ηλικια μου (20) που με στιγματισαν αλλα... ακουω συνεχεια γυναικες να κανουν αστεια για το ανδρικο πεος μεταξυ τους ή στα σοσιαλ σε "αστεια ποστ" και σκεφτομαι ολες αυτες εχουν σχεσεις με ανδρες που την εχουν τοσο μεγαλη?![]()
Κατά αλλά αν οι πιτσιρικες σε κομπλαρουν πήγαινε με 45αρες γριές κότες...Ξέρουν αυτές από νταντεμα μωρών και οπως λες και εσύ ανέβαινε πιο γρήγορα.....Η αυτοπεποίθηση σου ...
Όσο για τα αστεία μην δίνεις σημασία πολλές έχουν πέσει σε γαριδάκια που αργότερα μετατράπηκαν σε δρακουλινια ...μικρός είσαι...όσο μεγαλώνεις θα μεγαλώνει γι αυτό μην ανησυχείς....
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.328 μηνύματα.
08-11-25
23:35
Χαρμόσυνα νέα , στα 80 θα έχουμε φθάσει τον μέσο όρο !Όσο για τα αστεία μην δίνεις σημασία πολλές έχουν πέσει σε γαριδάκια που αργότερα μετατράπηκαν σε δρακουλινια ...μικρός είσαι...όσο μεγαλώνεις θα μεγαλώνει γι αυτό μην ανησυχείς....

Πέρα από την πλάκα , δεν αναπτύσσεται περαιτέρω όταν ολοκληρωθεί η γενικότερη σωματική ανάπτυξη . Δυστυχώς είναι μέχρι εκεί που πρόλαβε να φθάσει έως το τέλος της εφηβείας

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
08-11-25
23:45
Δεν το πιστεύω ότι απάντησες σοβαρά σε αυτό....Χαρμόσυνα νέα , στα 80 θα έχουμε φθάσει τον μέσο όρο !
Πέρα από την πλάκα , δεν αναπτύσσεται περαιτέρω όταν ολοκληρωθεί η γενικότερη σωματική ανάπτυξη . Δυστυχώς είναι μέχρι εκεί που πρόλαβε να φθάσει έως το τέλος της εφηβείας![]()
Αχ
Ξέρεις εκτός από γυναικα είμαι και μαμα ,εχω γιο ,θέλοντας και μη τότε που είχε φίμωση έμαθα τα πάντα για το ανδρικο μοριο ...
Και πολύ αναλυτικότερα για το τι έπρεπε να προσέχω όσο ήταν μικρούλης για μην έχει μετέπειτα καποιες πολυ συγκεκριμένες δυσλειτουργιες

ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 35 μηνύματα.
09-11-25
00:49
Λίπος, μάγκες. Είναι εχθρός. Θάβει το πέος. Περιοχή της πυέλου νομίζω λέγετε, αν μπει λίπος εκεί το κάνει να φαίνεται μικρότερο. Βέβαια δεν μικραίνει στην πραγματικότητα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 235 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- tsiprastheos5732
- Ωρορα
- ghоul
- Memetchi
- thenutritionist
- Piskantrila
- touvlo
- American Economist
- giorgos5002
- Libertus
- taketrance
- Scandal
- Jack of Spades
- Kate1914
- GeorgePap2003
- HarrisPotterakis
- Searching
- Jauahahwiwisjs
- redpointer
- chester20080
- Andante
- BatGuin
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- paolo1
- kon827
- Phantomas
- John1974
- Scarface21
- Abiogenesis
- Alexandra Chatzin
- Nikoleta05
- art_of_poetry
- Koninakon
- Eliza
- king_sotirios
- hirasawayui
- oups
- Εχέμυθη
- User2350
- jj!
- tsiobieman
- Wonderkid
- charmander
- Joji
- ΕυηΞ
- geordimi10
- giannhs2001
- J.Cameron
- Idontknoww
- Maraki4you
- Ilma
- italian
- Sevasti
- plus i bo?
- rafaela11
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- fmarulezkd
- Stelios725
- ggl
- fourkaki
- Bio-Tech
- Ριουλα
- _pathfinder_
- SakisRM
- ThrowawayAlgevristis
- Δροσουλίτης
- ougka pougka
- Satan Claus
- kn9919
- ThanasisR.
- nicks1999
- Circe
- Kinan
- GeoCommand
- Εριφύλη
- Ria99
- Ariana2018
- labs
- epan
- Mt73
- chorom
- Helen93
- VasoGrimes
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Unboxholics
- Ada ada
- spring day
- luckypig
- ManosC4
- Πύρος
- hackershot
- Giannis2307
- iGiannis
- evangr
- dimv90
- Cupid
- SlimShady
- Fin4
- panagiotis econ
- Denexeisidera
- panamixagr97
- Volvakias12
- Μνι
- JohnGreek
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- Nikolas77
- leo41
- Meow
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Αλεξακις
- L_D
- dimospap
- Kousmamo
- kapa1405
- Λαμπρινηη
- ZENEVIEV
- PolGR1509
- kogba
- grtt
- McManus
- harry akritas
- johnsala
- Μάρκος Βασίλης
- Stefanosxios
- uni77
- fretoe
- NightOwl
- Αλκης Κ.
- louminis
- Βλα
- T C
- Rene2004
- georgechr96
- ioanchatzip
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool