Kougami Δραστήριο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 417 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο Kougami έγραψε: #241 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι έχει πάρα πολλές φανς όλων των ηλικιών. Στις μέλισσες είχαμε κι ομαδική πλέον μεγάλωσα γι αυτά χαχαχ. (Ωστόσο για να είμαι δίκαιη, όλοι οι ηθοποιοί των μελισσών έχουν τεράστιο χαιπ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:17 Στην τελευταία της παράσταση μας έβγαλε μια φωτο όλες μαζί με το κινητό της (ήμασταν γύρω στις 50-55 χαχαχ). Πάντως είναι υπέροχο που νέα κορίτσια έχουν τέτοια ινδάλματα, εγώ χαίρομαι γιατί ήταν από 14 έως 25-26 χρονών σχεδόν. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ φουλ. Χίλιες φορές τα νεαρότερα άτομα να έχουν πρότυπα αξιόλογους καλλιτέχνες, παρά κάτι trash προσωπικότητες τύπου Τούνη, tranos κτλ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι έχει πάρα πολλές φανς όλων των ηλικιών. Στις μέλισσες είχαμε κι ομαδική πλέον μεγάλωσα γι αυτά χαχαχ. (Ωστόσο για να είμαι δίκαιη, όλοι οι ηθοποιοί των μελισσών έχουν τεράστιο χαιπ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:17 Στην τελευταία της παράσταση μας έβγαλε μια φωτο όλες μαζί με το κινητό της (ήμασταν γύρω στις 50-55 χαχαχ). Πάντως είναι υπέροχο που νέα κορίτσια έχουν τέτοια ινδάλματα, εγώ χαίρομαι γιατί ήταν από 14 έως 25-26 χρονών σχεδόν. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ φουλ. Χίλιες φορές τα νεαρότερα άτομα να έχουν πρότυπα αξιόλογους καλλιτέχνες, παρά κάτι trash προσωπικότητες τύπου Τούνη, tranos κτλ