Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

Απαιτούμε η Μαρία Κίτσου να γραφτεί στο φόρουμ μας ΤΩΡΑ!

Come Here Lets Go GIF by The Late Late Show with James Corden

Το κορίτσι μου χθες το βράδυ που την καμαρώναμε σε κωμωδία:inlove:

Το καλύτερο μου πράγμα είναι όταν επαληθεύομαι. Τι ωραία που από χθες όλοι παραδέχτηκαν την ταλενταρα της✨

Ότι αυτό τώρα είναι η φοβερή ποιότητα που δεν έχουν όλες οι υπόλοιπες κωμωδίες που έχεις κράξεις κατά καιρούς;

Αχ μπορώ να μιλάω για την ομορφιά αυτής της γυναίκας για ώρες🥹💝

Το καλύτερο μου πράγμα είναι όταν επαληθεύομαι. Τι ωραία που από χθες όλοι παραδέχτηκαν την ταλενταρα της✨

Εκεί που λέει "να με συμπαθάτε, αλλά εγώ, Βαρδούσια δεν τρέχω να θάψω, έχει και βωξίτες το βουνό, θέλει τσάπα και αξίνα καταλαβαίνετε τώρα..." και δείχνει και τα νύχια της, έκλαψα. :rofl:

Εκεί που λέει "να με συμπαθάτε, αλλά εγώ, Βαρδούσια δεν τρέχω να θάψω, έχει και βωξίτες το βουνό, θέλει τσάπα και αξίνα καταλαβαίνετε τώρα..." και δείχνει και τα νύχια της, έκλαψα. :rofl:
Ελα παραδεχτείτε όλοι πια ότι είναι Η ηθοποιαρα😜

Τώρα που την είδαν και σε κωμωδία, το παραδέχτηκαν όλοι

Πριν καν αρχίσει η παράσταση🥹
σε θέατρο με 800 άτομα✨

Οταν μια ηθοποιός μόνη της γεμίζει θέατρα των 2.000 θέσεων, ναι είναι μεγάλη ανατριχίλα✨

Στο θέατρο Βεάκη δεν παίζεται η παράσταση αυτή;; Γύρω στα 500 άτομα ειναι η χωρητικότητα του συγκεκριμένου θεάτρου νομίζω.

Στο θέατρο Βεάκη δεν παίζεται η παράσταση αυτή;; Γύρω στα 500 άτομα ειναι η χωρητικότητα του συγκεκριμένου θεάτρου νομίζω.
Το βιντεάκι είναι από χθες στο Αριστοτέλειον Θεσσαλονίκης, 800 θέσεις δλδ. Sold out έγινε μέσα σε μια μέρα για την πρεμιέρα.

Και στα δημοτικά θέατρα της Κύπρου (1000 το καθένα). Το Βεάκη ναι, 500 είναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στον Βόλο η παραγωγή της έδωσε θέατρο 1.400 θέσεων. Αυτό για μονόλογο δεν είναι απλά επιτυχία, αλλά θρίαμβος✨

Back