Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

1. Οι δύο αγαπημένες μου❤️
2. Την ομορφιά της Μαρικαρας ποτέ και πουθενά✨

IMG_3134.jpeg

Έχει άνδρα και παιδί αυτή ή την μπερδεύω με άλλη;

Κι ένα δωράκι για να δείτε πόσο μα πόσο αδύνατη είναι γιατί κούρασε το αστειάκι🤏🏻

Υπερτιμημένη η Μαρία Κίτσου

Είναι μπάι η Σκαφιδά?
Λεσβία μάλλον είναι, όπως πιθανώς πολλές γνωστές Ελληνίδες όπως η Πρωτοψάλτη και η Μακρυπούλια αλλά δεν είναι άνδρες για να είναι οκ να πουν ότι είναι γκέι, αν το πουν θα τις λιντσάρουν.

Αν είσαι άνδρας γκέι είναι οκ, δεν κινδυνεύει τόσο η καριέρα σου, αν είσαι γυναίκα ούτε καν να το σκεφτείς.

Δεν είμαστε προχωρημένοι ούτε φιλελεύθεροι. Υποκριτικές είμαστε.

Γενικά η τηλεόραση δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και άλλα γνωστά πρόσωπα που λένε πχ ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές δεν είναι στην πραγματικότητα μπαι, απλά δούλευαν σαν ζιγκολό σε πορνείο και έτσι τους ανακάλυψαν και τους έκαναν διάσημους. Στρέιτ άτομα είναι που απλά πήγαιναν με το άλλο φύλο γιατί αυτή ήταν η δουλειά τους. Αλλά κάποιοι τραγική παιδική ηλικία, μητέρα εκδιδόμενη, πατέρας στρατιωτικός που τους παράτησε και δεν τους αναγνώρισε ποτέ.

Λεσβία μάλλον είναι, όπως πιθανώς πολλές γνωστές Ελληνίδες
Εφόσον η ίδια δεν θέλει να το πει, δεν μπορούμε να το λέμε εμείς. Ας είναι ό,τι θέλει. Την καριέρα της την έχει, το παιδάκι της επίσης, μια χαρά.

Πάντως αυτή τη λύσσα μόνο με τη Μαρίκα την παθαίνετε. Εδώ θεοποιούν κάτι τσόλια που μην το ανοίξω.

Οι θεές δεν θεοποιούνται από κανέναν. Απλά είναι θεές✨
IMG_3398.jpeg

Είναι μπάι η Σκαφιδά?

Γκέι είναι, έχει και συμβία εδώ και χρόνια.

Ο μονόλογος της Μαρίκας. Χμ, οκ ήταν, αλλά τεμπέλικος σκηνοθετικά. Οκ, έπαιζε με τα φώτα ο Νανούρης, την έβαζε να πλάθει το πλαστικό σαν άνθρωπο, δεν γινόταν και τίποτα (μας φλόμωσε στον καπνό, εγώ έβηχα, πάντως). Η Κίτσου σταθερά καλή, ο μονόλογος εστίαζε στην απώλεια της μάνας σε σχέση με το παιδί της, αλλά δεν ξέρω. Την περίμενα με κάποιο κείμενο πιο δυνατό.

Η Κίτσου σταθερά καλή
Καλή;

Αλλαξοπίστησες βλέπω:beee:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μιας και είσαι ο μοναδικός δω μέσα που την είδε πρόσφατα, για πες τους πόσο όμορφη κι αδύνατη είναι από κοντά. Γιατί εμένα δεν με πιστεύουν🥹

Καλή;

Αλλαξοπίστησες βλέπω:beee:
Oυδόλως, μια χαρά ήταν η Μαρία ερμηνευτικά, αλλά δεν θα προσποιηθώ, όπως κάποιες φανατικές ότι αυτό που παρουσίασε ο Νανούρης ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Μια πίπα ήταν

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μιας και είσαι ο μοναδικός δω μέσα που την είδε πρόσφατα, για πες τους πόσο όμορφη κι αδύνατη είναι από κοντά. Γιατί εμένα δεν με πιστεύουν🥹
έχει χάσει πολλά κιλά από τη μάγισσα, είναι η αλήθεια. Και χαίρομαι γι'αυτήν.

ότι αυτό που παρουσίασε ο Νανούρης ήταν κάτι το συγκλονιστικό
Ωστόσο, βγήκε ο πιο συγκλονιστικός μονόλογος🥹

Είχε κάποια θέματα σαν γραφή, το είπα κι εγώ άλλωστε. Αλλά αυτό είναι το ύφος του Ναν σε όλους του τους μονόλογους. Και τον Αια και την Κατερίνα σε ίδιο ύφος τα είχε στήσει.

Ωστόσο, βγήκε ο πιο συγκλονιστικός μονόλογος🥹

Είχε κάποια θέματα σαν γραφή, το είπα κι εγώ άλλωστε. Αλλά αυτό είναι το ύφος του Ναν σε όλους του τους μονόλογους. Και τον Αια και την Κατερίνα σε ίδιο ύφος τα είχε στήσει.
Kοίτα, θεωρώ την Κίτσου την καλύτερη ηθοποιό που έχουμε στη γενιά της. Ήταν καταπληκτική ως Δούκισσα. Με τον Νανούρη λίγο τα έχω. Λες και τεμπέλιασε. Σου λέει "έχω το πολυβόλο, δεν θα κάνω κάτι". Όχι, ρε φίλε...δεν πάει έτσι.

Δυστυχώς όλοι οι σκηνοθέτες το κάνουν αυτό με ηθοποιούς τέτοιου βεληνεκούς.

Στην Ηλεκτρα ο σκηνοθέτης έφυγε τουρ και τους είπε: έχετε τη Μαρία δεν χρειάζεστε βοήθεια😂

Το είχε πει έμμεσα ο Κύριος Κωνσταντίνου ότι αν δεν ήταν η Μαρία δεν θα γινόταν παράσταση. Είναι μια ακόμα μλκια των σκηνοθετών..

Back