26-05-22

20:38
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια ακούω για μεγάλη αποχή στην σεξουαλικη ζωή των ανθρώπων κυρίως των γυναικών και δεν ξέρω αν οφείλεται στον εγκλεισμό λογω κορονοιου ή επειδή πλέον οι νέοι κρύβονται πια πίσω από μια οθόνη και έχει ξεχάσει να φλερτάρει...
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-05-22

21:27
Κι εγώ παρατηρώ μια αποξένωση από το σεξ ειδικά μετά τον κοβιντ και τη πανδημία...Νομίζω κι εγώ πως τελικά όλος αυτός ο εγκλεισμός,όχι μόνο δε μας έκανε καλύτερους ανθρώπους (που πολλοί προφασίζονταν) αλλά μας έκανε ακόμη χειρότερα από πρίν.Πάντως έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια ακούω για μεγάλη αποχή στην σεξουαλικη ζωή των ανθρώπων κυρίως των γυναικών και δεν ξέρω αν οφείλεται στον εγκλεισμό λογω κορονοιου ή επειδή πλέον οι νέοι κρύβονται πια πίσω από μια οθόνη και έχει ξεχάσει να φλερτάρει...

26-05-22

21:40
Όσοι ήταν καλοί άνθρωποι συνέχισαν να είναι καλοί... Όσοι δεν ήταν έγιναν απλά χειρότεροι.... Καποιοι πάλι έμειναν ίδιοι... Και η αποξένωση έχει πια την τιμητική του. Είναι κρίμα πραγματικά να βλέπεις νέους και ακόμη κι αν θέλουν να ζήσουν αυτό το κομμάτι του έρωτα να μην υπάρχει πουθενά.Κι εγώ παρατηρώ μια αποξένωση από το σεξ ειδικά μετά τον κοβιντ και τη πανδημία...Νομίζω κι εγώ πως τελικά όλος αυτός ο εγκλεισμός,όχι μόνο δε μας έκανε καλύτερους ανθρώπους (που πολλοί προφασίζονταν) αλλά μας έκανε ακόμη χειρότερα από πρίν.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-05-22

22:06
Ακριβώς όπως τα λες.Όσοι από πριν είχαν δείγματα σκατοψυχιάς παραέγιναν κακότροποι.Όσοι ήταν αγχώδεις έγιναν περισσότερο.Γενικά όλα χειροτέρευσαν.Όσοι ήταν καλοί άνθρωποι συνέχισαν να είναι καλοί... Όσοι δεν ήταν έγιναν απλά χειρότεροι.... Καποιοι πάλι έμειναν ίδιοι... Και η αποξένωση έχει πια την τιμητική του. Είναι κρίμα πραγματικά να βλέπεις νέους και ακόμη κι αν θέλουν να ζήσουν αυτό το κομμάτι του έρωτα να μην υπάρχει πουθενά.
Πάντως, ομολογουμένως,αυτό που ακούω και από φίλες μου αλλά το παρατηρώ κι εγώ η ίδια,είναι ότι οι άνδρες ειδικά μετά τη καραντίνα,έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.Να φταίει η αγαμία,το ότι ήταν εσώκλειστοι μέσα 1,5 χρόνο και δε μπορούσαν να έρθουν σε ερωτική επαφή με κάποια κοπέλα; Δε ξέρω αλλά ειδικά το catcalling και το χυδαίο πέσιμο έχουν παραγίνει το τελευταίο διάστημα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

27-05-22

03:02
Θα ήθελα να μάθω εμπειρίες κάποιας αντίστοιχης θηλυκής devil. 
Δεν θα έλεγα ότι έχουν δυνατότητα να φλερτάρουν. Το ερώτημα είναι γιατί να φλερτάρουν όταν το άθλημα έχει εκφυλιστεί. Καλώς ή κακώς πλέον οι άνθρωποι περνούν μεγάλο μέρος της ζωής τους πίσω από μια οθόνη. Πολλές γυναίκες απλά δεν θέλουν σχέση ή μπορεί να βιώνουν μια περίοδο που απλά δεν θέλουν. Βέβαια ο καιρός περνάει αλλά σημασία δεν έχει, τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω, σημασία έχει ότι απλά η ζωή χωρίς σχέση γι' αυτές είναι μια χαρά. Οπότε εμάς μας περισσεύει.
Άλλες γυναίκες έχουν ήδη σχέση ετών ή έτσι λένε, οπότε ειδικά στο εξωτερικό, βλέπεις πιο συχνά ο κόσμος να είναι σε σχέση ενώ όσοι είναι ελεύθεροι άντρες απλά είναι οι άτυχοι της ιστορίας γιατί είναι δύσκολο να γνωρίσουν μια κοπέλα που να είσαι στην ίδια φάση και φυσικά ελεύθερη. Η προσέγγιση είναι κάπως περίπλοκη γιατί υπάρχει καχυποψία λόγω της άθλιας συμπεριφοράς άλλων ανδρών που την πέφτουν χυδαία σε μια γυναίκα. Άλλοι λαοί μάλιστα μια σχέση άνω της διετίας την οδηγούν σε γάμο οπότε βλέπεις πολλά νέα ζευγάρια παντρεμένα και απορείς που άραγε είναι οι ελεύθερες κοπέλες. Μπορεί κάποια να είναι ελεύθερη, να είναι λεσβία ή να έχει διάφορα ψυχοσωματικά θέματα και να μην θέλει σχέση. Αυτό εντάσσεται στην κατηγορία που αναφέρεις;

Πάντως έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια ακούω για μεγάλη αποχή στην σεξουαλικη ζωή των ανθρώπων κυρίως των γυναικών και δεν ξέρω αν οφείλεται στον εγκλεισμό λογω κορονοιου ή επειδή πλέον οι νέοι κρύβονται πια πίσω από μια οθόνη και έχει ξεχάσει να φλερτάρει...
Δεν θα έλεγα ότι έχουν δυνατότητα να φλερτάρουν. Το ερώτημα είναι γιατί να φλερτάρουν όταν το άθλημα έχει εκφυλιστεί. Καλώς ή κακώς πλέον οι άνθρωποι περνούν μεγάλο μέρος της ζωής τους πίσω από μια οθόνη. Πολλές γυναίκες απλά δεν θέλουν σχέση ή μπορεί να βιώνουν μια περίοδο που απλά δεν θέλουν. Βέβαια ο καιρός περνάει αλλά σημασία δεν έχει, τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω, σημασία έχει ότι απλά η ζωή χωρίς σχέση γι' αυτές είναι μια χαρά. Οπότε εμάς μας περισσεύει.
Άλλες γυναίκες έχουν ήδη σχέση ετών ή έτσι λένε, οπότε ειδικά στο εξωτερικό, βλέπεις πιο συχνά ο κόσμος να είναι σε σχέση ενώ όσοι είναι ελεύθεροι άντρες απλά είναι οι άτυχοι της ιστορίας γιατί είναι δύσκολο να γνωρίσουν μια κοπέλα που να είσαι στην ίδια φάση και φυσικά ελεύθερη. Η προσέγγιση είναι κάπως περίπλοκη γιατί υπάρχει καχυποψία λόγω της άθλιας συμπεριφοράς άλλων ανδρών που την πέφτουν χυδαία σε μια γυναίκα. Άλλοι λαοί μάλιστα μια σχέση άνω της διετίας την οδηγούν σε γάμο οπότε βλέπεις πολλά νέα ζευγάρια παντρεμένα και απορείς που άραγε είναι οι ελεύθερες κοπέλες. Μπορεί κάποια να είναι ελεύθερη, να είναι λεσβία ή να έχει διάφορα ψυχοσωματικά θέματα και να μην θέλει σχέση. Αυτό εντάσσεται στην κατηγορία που αναφέρεις;
Backdrop
Δραστήριο μέλος
Η Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 681 μηνύματα.

31-05-22

22:47
Εγώ έχω άλλη απορία....
Με τον κορονοιο και την κλεισούρα όσοι δεν είχαν σχέση πως την πάλεψαν;;;;;
Δλδ άμα δεν έχεις και την φουλ κοινωνική ζωή νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση απλά τη γ@μησες .. με την κακή εννοια.
Εγώ πιστεύω πως εάν δεν ήμουν σε σχέση, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα την έβγαζα.
Κανείς δεν πλησίαζε κανέναν.
Εμένα δεν με.πλησιαζαν εύκολα και πριν την καραντίνα , πόσο μάλλον τότε
Δλδ άμα δεν έχεις και την φουλ κοινωνική ζωή νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση απλά τη γ@μησες .. με την κακή εννοια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

31-05-22

23:24
Εγώ έχω άλλη απορία....
Τελικά ειναι θέμα προτεραιοτήτων. Για μένα το φλέρτ - ο ερωτας και το σέξ ήταν πάντα προτεραιότητα. Ειμαι ένας τύπος ο οποιος πέρα απο τη δουλειά θα συζητήσει και άλλα πράγματα θα ανοιχθεί θα κάνει κάνα αστείο σχετικά με αυτά να τσεκάρει τις αντιδράσεις της παρέας κτλπ
Αυτη η ιδεολογικά συναισθηματική κατεύθυνση με ωθει να ειμαι πιο εξωστρεφης. Δεν πιέζομαι να είμαι... νιώθω οτι είμαι. Μου βγαινει φυσικά και αυθόρμητα.
Για αυτο και σας έγραψα στο άλλο θρέντ ο κόσμος να χαλάει.... να εχω σκοτουρες να ειμαι στεναχωρημένος για μένα το σέξ θα ειναι πάντα μια αποδραση απο τη καθημερινότητα. Πολυ δύσκολα πλέον θα έμενα χωρίς πέραν της μιάς εβδομάδας άντε του 1 μήνα στη χειροτερη !!!!!! Και το τελευταιο 1 φορά το χρονο οχι συνέχεια. Ειναι ψυχική και συναισθηματική ανάταση ακομη και αν δεν εισαι σε σταθερή σχέση. Αρκει να μην εισαι κολλημένος και με ταμπού.
Ακομη και αν δεν βρεις μια σχέση οπως λές... θα έχεις παρακατθήκη οτι χάρηκες το σέξ οσο μπορεσες και τα καλυτερα σου χρόνια δεν τα έφαγες μεσα στη σκατιλα που ειναι οι περισσοτεροι... αχ το ενα βαχ το άλλο... κτλπ
Το ιδιο ισχύει και με τη καραντίνα... οποιος είχε σχέση εβρισκε τροπους να πηγαινει να τη βλέπει. Οποιος δεν είχε τιποτα... έβρισκε επισης τροπους να τρυπώνει σε κανα σπίτι και να του κάνει μασάζ καμια κοπελίτσα

Όλα ειναι εκει έξω για εκεινον που θέλει να ψαχτεί. Συνηθως αυτοι/αυτες που λένε οτι δεν τους πλησιάζουν θα πρέπει να κοιτάξουν μήπως ειναι κλειστοι και απόμακροι.
Εγω σε απομακρες γυναικες δεν πάω να πω την αλήθεια μου.... γνωριμια θελω να κανω... οχι τον ζογκλέρ ουτε τον διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ. Να πεισεις τωρα την αλλη οτι εισαι το καλο παιδι... που πρεπει να εμπιστευτει να δωσει το κινητο της ακομη και απο μια γνωριμια εκτος...μπλα μπλα μπλα ΟΧΙ.
Αμα θέλει να σε γνωρισει θα το κάνει. Τοσο απλά, θα βγαλει τα ακουστικα, δεν θα χαζευει στο κινητο, και θα περιμενει αφου σε εχει κοιταξει 2-3 φορές με τροπο να της μιλήσεις.
Κατα τα αλλα δεν ενοχλουμε στο δρομο - στο τρενο - στο σουπερ μάρκετ - στο μπάρ - στο παρκο γυναικες που ΔΕΝ θέλουν και φαινεται. Ειναι τόσο απλό. Τωρα άμα κάποια θέλει αλλα δε φαίνεται... κάοια φιλη σου πχ αυτα που έγραψα ειναι. Αν ο αλλος δεν δει κ ενα μικρο ενδιαφέρον δεν θα έρθει.
Backdrop
Δραστήριο μέλος
Η Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 681 μηνύματα.

02-06-22

11:31
Καλά ότι φαίνομαι απόμακρη ισχύει...
Αν και δεν είμαι...
Στην καθημερινότητα μου είμαι αρκετά φιλικός άνθρωπος.
Πιο εύκολα πάντως με πλησιάζεις σε σούπερ μάρκετ περίπτερο κλπ... Πάρα σε μπαρ. Εκεί όντως δε θέλω να με πλησιάζει άνθρωπος. Θέλω να βγω, να πιω, να χορέψω και μέχρι εκεί. Οι περισσότεροι είναι λιγουρια και δεν ξέρουν ούτε να φλερτάρουν ούτε τίποτα...
Πάντως γενικά οι άντρες πλέον έχουν πάψει να πλησιάζουν, τουλάχιστον της γενιάς μας. Τους είχε περάσει στο μυαλό κάπου εκεί στο 2005 ότι η γυναίκα πλέον κάνει κινήσεις, είναι ανεξάρτητη , κλπ... Αυτή η μόδα η χαζή , όπου η γυναίκα καλείται να πάρει τα πάντα στα χέρια της κι ότι είναι αυτόνομη.
Δλδ ήμασταν Γ'λυκειου κι έβλεπες τους ρόλους να έχουν αλλάξει εντελώς...
Τώρα πια όμως βλέπεις τα μικρότερα παιδιά , τα αγόρια που την πέφτουν σε κορίτσια και είναι ωραίο. Έχει αυτήν την πρώτη αφέλεια... Της πρώτης ντροπής..
Αν και δεν είμαι...
Πιο εύκολα πάντως με πλησιάζεις σε σούπερ μάρκετ περίπτερο κλπ... Πάρα σε μπαρ. Εκεί όντως δε θέλω να με πλησιάζει άνθρωπος. Θέλω να βγω, να πιω, να χορέψω και μέχρι εκεί. Οι περισσότεροι είναι λιγουρια και δεν ξέρουν ούτε να φλερτάρουν ούτε τίποτα...
Πάντως γενικά οι άντρες πλέον έχουν πάψει να πλησιάζουν, τουλάχιστον της γενιάς μας. Τους είχε περάσει στο μυαλό κάπου εκεί στο 2005 ότι η γυναίκα πλέον κάνει κινήσεις, είναι ανεξάρτητη , κλπ... Αυτή η μόδα η χαζή , όπου η γυναίκα καλείται να πάρει τα πάντα στα χέρια της κι ότι είναι αυτόνομη.
Τώρα πια όμως βλέπεις τα μικρότερα παιδιά , τα αγόρια που την πέφτουν σε κορίτσια και είναι ωραίο. Έχει αυτήν την πρώτη αφέλεια... Της πρώτης ντροπής..

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

02-06-22

11:48
Καλά ότι φαίνομαι απόμακρη ισχύει...
Αν και δεν είμαι...
Χμμμμ ε τοτε θα πρέπει να το εχει να ρισκάρει για να γνωρίσει εναν άγνωστο άνθρωπο. Πρεπει δηλαδη η δικη σου διάθεση να ειναι μεγαλυτερη απο τη διάθεση του άλλου που δεν του φαινεται.
Τώρα πια όμως βλέπεις τα μικρότερα παιδιά , τα αγόρια που την πέφτουν σε κορίτσια και είναι ωραίο. Έχει αυτήν την πρώτη αφέλεια... Της πρώτης ντροπής..![]()
Οχι εγω μια χαρά πλησιάζω αλλα μ τη σπάει ωρες ωρες αμα βλέπω κ η άλλη ειναι κατσούφα. Σκέφτομαι οτι δε γουστάρει και δεν πάω.
Δεν εχεις άδικο και εμεις ως άντρες κανουμε τις μαλακιες μας δεν ειμαστε σωστοί. Εγω συνηθως στο φλέρτ ειχα αρκετές επιτυχίες , μετά δεν τα βρίσκαμε στη συνέχεια ή ειχαν αυτες τα θέματα τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.