Βασικα μια πηγη παρεθεσες. Εψαξα κι αλλες ομως. Απότι φαινεται δεν κινηματογραφηθηκε η διαλεξη μετα απο οδηγια του ιδιου επειδη "ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος να ακουσει τετοια πραγματα¨. Φτηνη δικαιολογια κατα τη γνωμη μου.
Αυτο τα λεει ολα πιστευω για το αν ειπε ή οχι αυτα που του καταμαρτυρουν...
Το FBI εξεταζει την κατηγορια αυτη, αλλά στο μεταξυ βρηκα ενα αποσπασμα απο την ομιλια του, που λεγεται οτι προερχεται απο ηχογραφηση : https://www.pearceyreport.com/archives/2006/04/transcript_dr_d.php . Από αυτο δεν αναφερεται παντως καποιο 90% , αλλά σιγουρα αν ισχυουν αυτα που αναφερονται, ο τυπος το χει παρει πατριωτικα το θεμα..
Αν ισχυουν αυτα ο τυπος εχει οντως επικινδυνες αποψεις. Εμμεσως πλην σαφως επιβεβαιωνει τις κατηγοριες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και έχω διαβάσει κάποια αποσπάσματα απο το βιβλίο του Γκιόλβα
https://www.youtube.com/watch?v=Ak7yvgOWbWc
Για να μαθαινουν οσοι δεν ξερουν τι εστι Γκιολβας...

Νομιζω "ξεφευγουμε" με παραφιλολογιες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αν ισχυουν αυτα ο τυπος εχει οντως επικινδυνες αποψεις. Εμμεσως πλην σαφως επιβεβαιωνει τις κατηγοριες.
Οι απόψεις του δεν μπορούν να κάνουν κακό. Επικίνδυνο είναι να υπάρχουν άνθρωποι που τις ασπάζονται

Γιώργος Γκιόλβας Επιστήμων, Έλλην, ΕλεύθεροςΠοιο βιβλιο;
Θα το βρείς αν το ψάξεις στο ιντερνετ η σε βιβλιοπωλεία.
Πολλοί θεωρούν ότι ήταν παράλογα τα λεγόμενα του Γκιόλβα. Αλλοι πάλι λενε ότι ο άνθρωπος ήταν σπουδαίος επιστήμονας (κατασκευαστής του αντιαεροπορικού άρτεμις)και γνωριζε πολλά πράγματα εκ των έσω.Δοκίμασε να μπεις εδω που έχει στοιχεία για αυτόν.https:// Γιώργος Γκιόλβας Επιστήμων, Έλλην, Ελεύθερος

https://www.youtube.com/watch?v=Ak7yvgOWbWc
Για να μαθαινουν οσοι δεν ξερουν τι εστι Γκιολβας...![]()
Νομιζω "ξεφευγουμε" με παραφιλολογιες...
Σε πληροφορώ ότι ο Γκιόλβας ο συγχωρεμένος ήταν πολύ καλύτερος άνθρωπος απο τον ανόητο επιστήμονα που αναφέρεις εδώ ο οποίος θέλει να μας εξολοθρεύσει όλους για να ''σώσει'' και καλά τον πλανήτη.Όπως είπε και ο κωμικός στο video του Lorien η γή έχει τρόπους αυτοθεραπείας μην ανησυχείς για αυτό. Έχουν άλλα κίνητρα τα οποία τους ωθούν να καταστρέψουν πολιτισμούς.
Τι σου φαίνεται παράλογο δηλαδή? Ότι ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εξωγηίνοι? Εδω ο σπουδαίος επιστήμονας ΚΡΙΜΙΖΗΣ που προς τιμήν του πήρε το όνομα του ενας αστεροειδής(νομίζω ο ΈΡΩΣ)υποστήριξε σε προσφατη συνέντευξη του σε κρατικό κανάλι ότι θα ήταν πολύ αλαζονικό να πιστεύουμε ότι μόνο εμέις υπάρχουμε και είμαστε το κεντρο οοοοοολου του κόσμου.Υπάρχουν τόσοι γαλαξίες στο ηλιακό μας σύστημα και τόοσα άλλα ηλιακά συστήματα λες να μην υπάρχει κάτι σε όλους αυτούς?Καταλαβαίνεις ότι η γή είναι μια καρφίτσα μεσα στο απέραντο σύμπαν?
Υπάρχουν κάποια λεγόμενα του Γκιόλβα τα οποία μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά όπως ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος και προσγειώθηκε με το σκάφος του στην Χαλκιδική αλλά θέλω να πω κάτι σε αυτό.
Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου έχουν χτίστεί με τέτοια μαθηματική ακρίβεια απο τους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, και όποιος προσπάθησε να ξανακτίσει έστω και μια με την ίδια μαθηματική ακρίβεια απέτυχε.Πως είναι δυνατόν οι Αρχαίοι πολιτισμοί να είχαν πιο προηγμένη τεχνολογία απο εμάς?Είναι λίγο περίεργο δεν είναι?Μηπως οι αρχαίοι πολιτισμοί προερχονται απο άλλους γαλαξίες? Γιατί δεν βρέθηκαν όλα αυτά τα χειρόγραφα που περιέγραφαν πως χτίστηκαν τα πάντα?Μήπως τα βρήκαν κάποιοι κύριοι διάφορων θρησκειών και τα εξαφάνισαν?Μηπώς το Βατικανό έπαιξε ρόλο στο κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας?Μήπως κάποιοι μας κρατούν στην αμάθεια διότι αλλιώς δεν θα μπορούν να μας ελέγχουν και να μας εκμεταλλεύονται?Μήπως οι κεφαλαιοκράτες είναι συγκεκριμένης θρησκείας η αίρεσης και προσπαθούν να εξαφανίσουν τους χριστιανούς επειδή τους χαλάνε τα σχέδια?Μπορεί ναι μπορεί και όχι!

Σε πληροφορώ ότι ο Γκιόλβας ο συγχωρεμένος ήταν πολύ καλύτερος άνθρωπος απο τον ανόητο επιστήμονα που αναφέρεις εδώ ο οποίος θέλει να μας εξολοθρεύσει όλους για να ''σώσει'' και καλά τον πλανήτη.Όπως είπε και ο κωμικός στο video του Lorien η γή έχει τρόπους αυτοθεραπείας μην ανησυχείς για αυτό. Έχουν άλλα κίνητρα τα οποία τους ωθούν να καταστρέψουν πολιτισμούς.
Τι σου φαίνεται παράλογο δηλαδή? Ότι ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εξωγηίνοι? Εδω ο σπουδαίος επιστήμονας ΚΡΙΜΙΖΗΣ που προς τιμήν του πήρε το όνομα του ενας αστεροειδής(νομίζω ο ΈΡΩΣ)υποστήριξε σε προσφατη συνέντευξη του σε κρατικό κανάλι ότι θα ήταν πολύ αλαζονικό να πιστεύουμε ότι μόνο εμέις υπάρχουμε και είμαστε το κεντρο οοοοοολου του κόσμου.Υπάρχουν τόσοι γαλαξίες στο ηλιακό μας σύστημα και τόοσα άλλα ηλιακά συστήματα λες να μην υπάρχει κάτι σε όλους αυτούς?Καταλαβαίνεις ότι η γή είναι μια καρφίτσα μεσα στο απέραντο σύμπαν?
Υπάρχουν κάποια λεγόμενα του Γκιόλβα τα οποία μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά όπως ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος και προσγειώθηκε με το σκάφος του στην Χαλκιδική αλλά θέλω να πω κάτι σε αυτό.
Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου έχουν χτίστεί με τέτοια μαθηματική ακρίβεια απο τους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, και όποιος προσπάθησε να ξανακτίσει έστω και μια με την ίδια μαθηματική ακρίβεια απέτυχε.Πως είναι δυνατόν οι Αρχαίοι πολιτισμοί να είχαν πιο προηγμένη τεχνολογία απο εμάς?Είναι λίγο περίεργο δεν είναι?Μηπως οι αρχαίοι πολιτισμοί προερχονται απο άλλους γαλαξίες? Γιατί δεν βρέθηκαν όλα αυτά τα χειρόγραφα που περιέγραφαν πως χτίστηκαν τα πάντα?Μήπως τα βρήκαν κάποιοι κύριοι διάφορων θρησκειών και τα εξαφάνισαν?Μηπώς το Βατικανό έπαιξε ρόλο στο κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας?Μήπως κάποιοι μας κρατούν στην αμάθεια διότι αλλιώς δεν θα μπορούν να μας ελέγχουν και να μας εκμεταλλεύονται?Μήπως οι κεφαλαιοκράτες είναι συγκεκριμένης θρησκείας η αίρεσης και προσπαθούν να εξαφανίσουν τους χριστιανούς επειδή τους χαλάνε τα σχέδια?Μπορεί ναι μπορεί και όχι!
Τι σχεση εχει το αν ειναι η οχι καλος ανθρωπος με αυτα που λεει που μονο γελωτες μπορουν να προκαλεσουν; Οσο για τον "επιστημονα" που ανεφερα δεν τον ανεφερα ως προτυπο αλλα ως παραδειγμα προς αποφυγη. Οσο για τα αλλα δεν αμφισβητω οτι ισως να υπάρχει ζωη σε αλλους πλανητες μακρια μας αλλα αυτο απεχει πολυ απο το "ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι υπάρχουν εξωγηινοι". Και μονο μειδιασματα μπορει να προκαλεσει οταν δηλωνεις βεβαιος αλλα χωρις αποδειξεις. Αυτα.

Τι σχεση εχει το αν ειναι η οχι καλος ανθρωπος με αυτα που λεει που μονο γελωτες μπορουν να προκαλεσουν; Οσο για τον "επιστημονα" που ανεφερα δεν τον ανεφερα ως προτυπο αλλα ως παραδειγμα προς αποφυγη. Οσο για τα αλλα δεν αμφισβητω οτι ισως να υπάρχει ζωη σε αλλους πλανητες μακρια μας αλλα αυτο απεχει πολυ απο το "ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι υπάρχουν εξωγηινοι". Και μονο μειδιασματα μπορει να προκαλεσει οταν δηλωνεις βεβαιος αλλα χωρις αποδειξεις. Αυτα.![]()
Λοιπόν
Όπως έχω ξαναπεί το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει ολόκληρο, αλλά μόνο κάποια αποσπάσματα τα οποία θεώρησα υπερβολικά και έτσι δεν ασχολήθηκα παραπάνω.Δεν είπα ποτέ ότι σίγουρα υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες και ότι έχω αποδείξεις για αυτό, τό μόνο που λέω είναι ότι σε ενα τεράστιο το σύμπαν με εκατομμύρια γαλαξίες και ηλιακά συστήματα θα ήταν εγωιστικό να πιστεύουμε ότι μόνο εμέις υπάρχουμε.Άλλωστε αυτό το υποστήρίζουν και πολλοί επιστήμονες .Ενας απο αυτούς ο επιστήμονας Σταμάτης Κριμιζής, που εργάζεται στην ΝΑΣΑ.
Μου αρέσει που λες ότι όταν κάποιος δηλώνει βέβαιος για κάτι και δεν έχει αποδείξεις μόνο μειδιάσματα μπορεί να προκαλέσει. Δεν μου λές εσύ για αυτά που έγραψες εδω για τον pianca έχεις αποδείξεις? Δεν νομίζω.Είσαι σίγουρος ότι έγινε αυτό το συνέδριο ησουν εκεί? Όχι άρα κατά τα λεγόμενα σου το μόνο που προκαλέις εδω είνα μειδίασμα?Η κλαυσίγελο μήπως?χμμ ακόμα δεν έχω καταλήξει.

Λοιπόν
Όπως έχω ξαναπεί το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει ολόκληρο, αλλά μόνο κάποια αποσπάσματα τα οποία θεώρησα υπερβολικά και έτσι δεν ασχολήθηκα παραπάνω.Δεν είπα ποτέ ότι σίγουρα υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες και ότι έχω αποδείξεις για αυτό, τό μόνο που λέω είναι ότι σε ενα τεράστιο το σύμπαν με εκατομμύρια γαλαξίες και ηλιακά συστήματα θα ήταν εγωιστικό να πιστεύουμε ότι μόνο εμέις υπάρχουμε.Άλλωστε αυτό το υποστήρίζουν και πολλοί επιστήμονες .Ενας απο αυτούς ο επιστήμονας Σταμάτης Κριμιζής, που εργάζεται στην ΝΑΣΑ.
Πρωτη φορα ακουω να λες οτι δεν εχεις διαβασει ολο το βιβλιο και οτι καποια σου φανηκαν υπερβολικά. Μαλλον εγω δεν θα διαβαζα καλα... Οπως και να χει ετσι οπως το εθεσες συμφωνουμε απολυτα.

Φυσικα ειμαι βεβαιος οτι καταλαβαινεις πως ολα τα παραπανω απεχουν πολυ απο τις δηλωσεις Γκιολβα στην Πανια στο βιντεο που παρεθεσα πιο πανω.

Μου αρέσει που λες ότι όταν κάποιος δηλώνει βέβαιος για κάτι και δεν έχει αποδείξεις μόνο μειδιάσματα μπορεί να προκαλέσει. Δεν μου λές εσύ για αυτά που έγραψες εδω για τον pianca έχεις αποδείξεις? Δεν νομίζω.Είσαι σίγουρος ότι έγινε αυτό το συνέδριο ησουν εκεί? Όχι άρα κατά τα λεγόμενα σου το μόνο που προκαλέις εδω είνα μειδίασμα?Η κλαυσίγελο μήπως?χμμ ακόμα δεν έχω καταλήξει.
Θα επαναλαβω για μια ακόμα φορά οτι αν καποιος κανει ενα σερτς στο νετ θα βρει πολλα λινκς για τις δηλώσεις του Δρ. Πιάνκα στο συγκεκριμενο συνεδριο. Υπάρχουν πολλες μαρτυριες για αυτό και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ολοι εχουν συνωμοτισει εναντιων του και οτι παρερμήνεψαν τις δηλώσεις του. Δεν ημουν φυσικα στο συνεδριο αλλα οι αποδειξεις αρνουμαι οτι δεν υπάρχουν αρκει καποιος να ψαξει π.χ στο google. Με τη δικη σου λογική καποιος που δεν ακουει με τα ιδια του τα αυτια κατι ή δεν παρεβρισκεται οταν λαμβανει χωρα ενα γεγονος δεν εχει και αποδειξεις οτι αυτα επωθηκαν/ελαβαν χωρα. Δεν νομιζω οτι αυτο εχει καποια βαση στην εποχη της ηλεκτρονικης πληροφορησης. Ισως παλαιοτερα να ειχε. Ειμαι σιγουρος το καταλαβαινεις αυτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...