Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

10-04-21

22:08
Προστέθηκε ένα επιπλέον χρώμα στο e-steki και συγκεκριμένα dark mode / νυχτερινή λειτουργία! 
Αυτό το χρώμα θα είναι διαθέσιμο καθημερινά 22:30 με 6:30πμ.
Αν δεν σας αρέσει μπορείτε οποτεδήποτε να το ξανά γυρίσετε σε light mode από τον color chooser!
Αφήνω ανοιχτό το θέμα για σχόλια.
Πως σας φαίνεται;

Αυτό το χρώμα θα είναι διαθέσιμο καθημερινά 22:30 με 6:30πμ.
Αν δεν σας αρέσει μπορείτε οποτεδήποτε να το ξανά γυρίσετε σε light mode από τον color chooser!

Επειδή:
α) το ζητήσατε
β) ένα dark theme είναι κάτι βασικό, όπως κάποιοι επισήμανατε
γ) το dark theme φάνηκε να έχει τόσο φανατικούς (σημαντικό) όσο και haters
Το dark theme επανήλθε (με μερικές διορθώσεις) και ενεργοποιήθηκε για όλες τις ώρες της ημέρας
Απλά να ξέρετε ότι το σύστημα αποθηκεύει το χρώμα που επιλέγετε στον color chooser σε διαφορετικό column στη βάση: ένα για τη μέρα κι ένα για τη νύχτα. Έτσι:
- Μπορείτε να έχετε διαφορετικό skin τη μέρα και διαφορετικό τη νύχτα
Πχ:
- Αν κατά την ημέρα επιλέξετε πχ το blue και τη νύχτα το blue, θα έχετε πάντα blue ή
- Αν θέλετε να έχετε τη μέρα το blue και τη νύχτα το night skin, απλά κατά την ημέρα πατάτε μια φορά στο blue και κατά τη νύχτα μια φορά στο night και αποθηκεύεται μόνιμα
Enjoy!![]()
Αφήνω ανοιχτό το θέμα για σχόλια.
Πως σας φαίνεται;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-04-21

22:13
Show me please where is
δεν το ειδα σαν επιλογη καπου.

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

10-04-21

22:14
Γιατί άλλαξα χρώμα ξαφνικά? Από μωβ έγινα μαυρη. Πορκε? Πάτησα κάτι?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-04-21

22:16
οχι ειναι απλα dark mode για να διαβαζεται ευκολοτερα τη νυχτα,σαν επιλογη,μπορεις να το επαναφερεις.Γιατί άλλαξα χρώμα ξαφνικά? Από μωβ έγινα μαυρη. Πορκε? Πάτησα κάτι?
Εμενα δεν μου το εβγαλε,παιδια καποιος να μου πει πως το ενεργοποιω να το δω
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

10-04-21

22:18
αν είσαι από το pc έχει το colour chooser πάνω δεξιά και από εκεί μπορείς να αλλάξεις σε dark modeοχι ειναι απλα dark mode για να διαβαζεται ευκολοτερα τη νυχτα,σαν επιλογη,μπορεις να το επαναφερεις.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

22:20
που ακριβως?αν είσαι από το pc έχει το colour chooser πάνω δεξιά και από εκεί μπορείς να αλλάξεις σε dark mode
Εγω βλεπω αυτο
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

10-04-21

22:20
Για δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5.οχι ειναι απλα dark mode για να διαβαζεται ευκολοτερα τη νυχτα,σαν επιλογη,μπορεις να το επαναφερεις.
Scandal
Διαχειριστής

10-04-21

22:21
hmm βρίσκεσαι Ελλάδα;
Τι ώρα λέει το PC σου; Μήπως έχεις αλλάξει το timezone σου στο πίνακα ελέγχου σε κάτι διάφορο του Athens;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

10-04-21

22:22
Πάτε στον λογαριασμό σας, στις Προτιμήσεις των Ρυθμίσεων και θα δείτε πάνω δεξιά αυτά τα κουμπάκια:
Είναι το πρώτο τετραγωνάκι με το πορτοκαλί/μαύρο και πατάτε ανάλογα αν θέλετε (το μαύρο για το νυχτερινό φόντο) και αποθήκευση αλλαγών μετά βέβαια (μόλις το ρύθμισα).
Είναι το πρώτο τετραγωνάκι με το πορτοκαλί/μαύρο και πατάτε ανάλογα αν θέλετε (το μαύρο για το νυχτερινό φόντο) και αποθήκευση αλλαγών μετά βέβαια (μόλις το ρύθμισα).

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

22:24
η ωρα ειναι αυτη που ειναι ιδια με ωρα ελλαδος,αν ειναι λαθος πειτε μου να βαλω το σωστοhmm βρίσκεσαι Ελλάδα;
Τι ώρα λέει το PC σου; Μήπως έχεις αλλάξει το timezone σου στο πίνακα ελέγχου σε κάτι διάφορο του Athens;
Ο υπολογιστης εχει ωρα
δεν βλεπω καν το μισο κουτακι που λετε
Scandal
Διαχειριστής

10-04-21

22:24
μμμ άλλαξε το timezone σου από Cairo σε Eastern Europian Time.
Πες μου αν διορθωθεί!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

10-04-21

22:25
Ναι, μόλις προστέθηκε κι άλλο ένα πολύχρωμο πορτοκαλο-μαύρο τετραγωνάκι.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

22:27
μμμ άλλαξε το timezone σου από Cairo σε Eastern Europian Time.
Πες μου αν διορθωθεί!![]()
ναι το ειδα! ειναι τελειο!
Προσωπικα επειδη δουλευω πολλες ωρες επιλεγω dark mode,ειναι απολυτα βοηθητικο και ξεκουραστικο και ευχαριστουμε πολυ @Scandal !

Scandal
Διαχειριστής

10-04-21

22:28
Παιδιά το Night Mode δεν είναι διαθέσιμο μετά τις 6:30πμ!
Πρέπει να έχετε σωστό timezone στον πίνακα ελέγχου για να εμφανιστεί.
Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να το αφήσω να τρέχει όλη τη μέρα, κυρίως σαν εφέ - εμπειρία το έβαλα!
Φυσικά είναι σεβαστό σε κάποιους να μην αρέσει και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι υποχρεωτικό, οπότε το αλλάζετε από τον color chooser.
Η αλήθεια είναι ότι με κλειστά φώτα στο δωμάτιο τη νύχτα φαίνεται ωραίο
Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να το αφήσω να τρέχει όλη τη μέρα, κυρίως σαν εφέ - εμπειρία το έβαλα!
Φυσικά είναι σεβαστό σε κάποιους να μην αρέσει και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι υποχρεωτικό, οπότε το αλλάζετε από τον color chooser.
Η αλήθεια είναι ότι με κλειστά φώτα στο δωμάτιο τη νύχτα φαίνεται ωραίο

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

10-04-21

22:30
μπλε
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-04-21

Είναι νωρίς για να κλείσουμε τα φώτα.Παιδιά το Night Mode δεν είναι διαθέσιμο μετά τις 6:30πμ!
Η αλήθεια είναι ότι με κλειστά φώτα στο δωμάτιο τη νύχτα φαίνεται ωραίο![]()

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

10-04-21

Κοίτα να δεις.... Πρώτη φορά το συναντώ σε φόρουμ.... Πολυ καλο!!οχι ειναι απλα dark mode για να διαβαζεται ευκολοτερα τη νυχτα,σαν επιλογη,μπορεις να το επαναφερεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μα τι περιποιησεις είναι αυτές...Παιδιά το Night Mode δεν είναι διαθέσιμο μετά τις 6:30πμ!
Η αλήθεια είναι ότι με κλειστά φώτα στο δωμάτιο τη νύχτα φαίνεται ωραίο![]()
Σοβαρά!!!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

22:32
καποιος να σβησει τα φωτα εδω παιδιαΕίναι νωρίς για να κλείσουμε τα φώτα.![]()

Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-04-21

22:42
Τ Ε Λ Ε Ι Ο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.