EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 12 Απριλίου 2021 στις 10:30 Η EvanescenceQ: #61 12-04-21 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Averkina: Αααααααααααααααααααααα κοιτα συμπτωση! Χτες τελικα πηρα νεο λαπιτοπι,και οπως συνδεομουν με το στεκι και κοιταζα τις προτιμησεις σκεφτομουν οτι δεν εχει το στεκι νταρκ θεμα και λεω κριμα,και σημερα διαβαζω αυτο! Ομως χτες δεν το βρηκα...παω να δοκιμασω και επανερχομαι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Απριλίου 2021 Αυτην την επιλογη που εβαλε η αλεκσα σε σκρην,οταν πηγαινουμε στις προτιμησεις,το κουτακι επανω δεξια στα χρωματα,μισο πορτικαλι/μισο μαυρο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ.Γιατι; Click για ανάπτυξη... Καλε μεγειά!!! Force it Α τα διαστημικα κι εγω με το dark νιωθω σαν να ειμαι σε καποιον γαλαξια Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 12 Απριλίου 2021 στις 14:08 Ο Αντικειμενικός: #62 12-04-21 14:08 Πολύ γαμάτο, τα άλλα όπως το ξέρουμε θα μπαίνω τσατ και θα είμαι ο μ@λ.... πρηξ...ης Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Averkina: Αααααααααααααααααααααα κοιτα συμπτωση! Χτες τελικα πηρα νεο λαπιτοπι,και οπως συνδεομουν με το στεκι και κοιταζα τις προτιμησεις σκεφτομουν οτι δεν εχει το στεκι νταρκ θεμα και λεω κριμα,και σημερα διαβαζω αυτο! Ομως χτες δεν το βρηκα...παω να δοκιμασω και επανερχομαι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Απριλίου 2021 Αυτην την επιλογη που εβαλε η αλεκσα σε σκρην,οταν πηγαινουμε στις προτιμησεις,το κουτακι επανω δεξια στα χρωματα,μισο πορτικαλι/μισο μαυρο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ.Γιατι; Click για ανάπτυξη... Καλε μεγειά!!! Force it Α τα διαστημικα κι εγω με το dark νιωθω σαν να ειμαι σε καποιον γαλαξια
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 12 Απριλίου 2021 στις 14:08 Ο Αντικειμενικός: #62 12-04-21 14:08 Πολύ γαμάτο, τα άλλα όπως το ξέρουμε θα μπαίνω τσατ και θα είμαι ο μ@λ.... πρηξ...ης