Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2007 στις 18:45 Ο Scandal έγραψε: #1 05-10-07 18:45 Το iSchool είναι και πάλι Online! Δυστυχώς προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με τους σκληρούς δίσκους του server που μας φιλοξενεί. Οι απώλειες είναι: Μηνύματα που έγιναν μετά τις 4 Οκτωβρίου 6:58 το πρωί καθώς και τα μέλη που έκαναν εγγραφή μετά από αυτή την ημερομηνία και ώρα. Αρχεία που ανέβηκαν μετά τις 2 Οκτωβρίου (όπως εικόνες και συνημμένα). Ευτυχώς δεν φαίνονται σοβαρές. Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση! :thanks: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2007 στις 19:49 Η Krou έγραψε: #2 05-10-07 19:49 Λέω κι εγώ, τι έγιναν τα ποστσ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Ο michael92: #3 13-10-07 20:13 Και έγω απόρησα, θα ορκιζόμουν ότι είχα ποστάρει σε αυτό το Thread είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 23:11 Ο Astraxan έγραψε: #4 14-10-07 23:11 Ήμουν εκτός την τελευταίες εβδομάδες και δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε... Δεν πειράζει ρε Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το iSchool είναι και πάλι Online! Δυστυχώς προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με τους σκληρούς δίσκους του server που μας φιλοξενεί. Οι απώλειες είναι: Μηνύματα που έγιναν μετά τις 4 Οκτωβρίου 6:58 το πρωί καθώς και τα μέλη που έκαναν εγγραφή μετά από αυτή την ημερομηνία και ώρα. Αρχεία που ανέβηκαν μετά τις 2 Οκτωβρίου (όπως εικόνες και συνημμένα). Ευτυχώς δεν φαίνονται σοβαρές. Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση! :thanks: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2007 στις 19:49 Η Krou έγραψε: #2 05-10-07 19:49 Λέω κι εγώ, τι έγιναν τα ποστσ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Ο michael92: #3 13-10-07 20:13 Και έγω απόρησα, θα ορκιζόμουν ότι είχα ποστάρει σε αυτό το Thread είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 23:11 Ο Astraxan έγραψε: #4 14-10-07 23:11 Ήμουν εκτός την τελευταίες εβδομάδες και δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε... Δεν πειράζει ρε Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λέω κι εγώ, τι έγιναν τα ποστσ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Ο michael92: #3 13-10-07 20:13 Και έγω απόρησα, θα ορκιζόμουν ότι είχα ποστάρει σε αυτό το Thread είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 23:11 Ο Astraxan έγραψε: #4 14-10-07 23:11 Ήμουν εκτός την τελευταίες εβδομάδες και δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε... Δεν πειράζει ρε Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και έγω απόρησα, θα ορκιζόμουν ότι είχα ποστάρει σε αυτό το Thread είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 23:11 Ο Astraxan έγραψε: #4 14-10-07 23:11 Ήμουν εκτός την τελευταίες εβδομάδες και δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε... Δεν πειράζει ρε Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήμουν εκτός την τελευταίες εβδομάδες και δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε... Δεν πειράζει ρε Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.