NeosUser2023
Δραστήριο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 438 μηνύματα.
(ανεβάζω το θέμα μ
σε δικό του thread )
Καλησπέρα παιδιά , έχω θέμα στο λάπτοπ με την σύνδεση στο ίντερνετ , ενώ το ρούτερ δουλεύει κανονικά το λάπτοπ δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ , έβαλα τις εικόνες για να καταλάβετε το σφάλμα
Δοκίμασα διάφορα που διάβασα στο ίντερνετ (reset network , άλλαξα τ DNS όλοι έγραφαν 8.8.8.8 και 4.4.4.4 τα δοκίμασα κ αυτά , έκανα reset τα πάντα αλλά δεν βρίσκω λύση) (έβαλα κ φωτό από το device manager όπου δείχνει ότι δεν λείπει κάτι k einai ενημερωμένα όλα αυτά τα τσεκαρα)
Αγόρασα καλώδιο Lan για να συνδέσω το ρούτερ με το λάπτοπ αλλά κ πάλι έχω το ίδιο θέμα
Υπάρχει κάποια λύση ? Δεν έχω γνώσεις δυστυχώς ότι δοκιμάζω είναι από όσα βρίσκω στο ίντερνετ
(Το σήμα του ίντερνετ είναι κομπλέ στα δύο κινητά λειτουργεί κανονικά έστω κ με 9-10 Mbps που πιάνω)
Σας ευχαριστώ
!
Καλησπέρα παιδιά , έχω θέμα στο λάπτοπ με την σύνδεση στο ίντερνετ , ενώ το ρούτερ δουλεύει κανονικά το λάπτοπ δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ , έβαλα τις εικόνες για να καταλάβετε το σφάλμα
Δοκίμασα διάφορα που διάβασα στο ίντερνετ (reset network , άλλαξα τ DNS όλοι έγραφαν 8.8.8.8 και 4.4.4.4 τα δοκίμασα κ αυτά , έκανα reset τα πάντα αλλά δεν βρίσκω λύση) (έβαλα κ φωτό από το device manager όπου δείχνει ότι δεν λείπει κάτι k einai ενημερωμένα όλα αυτά τα τσεκαρα)
Αγόρασα καλώδιο Lan για να συνδέσω το ρούτερ με το λάπτοπ αλλά κ πάλι έχω το ίδιο θέμα
Υπάρχει κάποια λύση ? Δεν έχω γνώσεις δυστυχώς ότι δοκιμάζω είναι από όσα βρίσκω στο ίντερνετ
(Το σήμα του ίντερνετ είναι κομπλέ στα δύο κινητά λειτουργεί κανονικά έστω κ με 9-10 Mbps που πιάνω)
Σας ευχαριστώ
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
δες την ενοτητα:
Αν δεν συνδέεται μόνο το PC
Δεν Μπαίνει Στο Ίντερνετ ο Υπολογιστής? Τι Μπορώ Να Κάνω | PCsteps.gr
Όταν ο υπολογιστής δεν μπαίνει στο Ίντερνετ, πρώτα απ' όλα χρειάζεται ψυχραιμία. Δείτε αναλυτικά και μεθοδικά τα βήματα για να βρείτε τη λύση.
www.pcsteps.gr
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.
εγω όποτε το παθαίνει αυτό το λάπτοπ μου απλά κάνω επανεκκίνηση το λάπτοπ η τα drivers(ανεβάζω το θέμα μ View attachment 155357σε δικό του thread )
Σας ευχαριστώ!
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 438 μηνύματα.
Τα δείχνει μάλλον σε παλιό Windows σε εμένα είναι διαφορετικά τα μενού (W11) αλλά ψιλό έβγαλα άκρη έτσι κ αλλιώς τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει ήδη , έκανα μερικά που δεν είχα δοκιμάσει αλλά κ πάλι δεν λύθηκεδες την ενοτητα:
Αν δεν συνδέεται μόνο το PC
Δεν Μπαίνει Στο Ίντερνετ ο Υπολογιστής? Τι Μπορώ Να Κάνω | PCsteps.gr
Όταν ο υπολογιστής δεν μπαίνει στο Ίντερνετ, πρώτα απ' όλα χρειάζεται ψυχραιμία. Δείτε αναλυτικά και μεθοδικά τα βήματα για να βρείτε τη λύση.www.pcsteps.gr
Έκανα reset κ το λάπτοπ κ το ρούτερ και τ network settings έκανα reset πολλές φορέςεγω όποτε το παθαίνει αυτό το λάπτοπ μου απλά κάνω επανεκκίνηση το λάπτοπ η τα drivers
Τα drivers πως τα κάνουμε επανεκκίνηση ? Έχω κάνει σχεδόν πάντα αλλά στα drivers μόνο τσεκ για ενημερώσεις έκανα (ήταν όλα ενημερωμένα) φοβήθηκα να κάνω uninstal και delete τα drivers επειδή ποτέ δεν το δοκίμασα αυτό
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος
[fixed] ! Μπορείτε να τς σβήσετε όλα τώρα ανώτερα στελέχη !
Έφταιγε το κατεβασμένο VPN της proton , το έσβησα και τώρα δουλεύει κανονικά το σήμα
Από την μία νιώθω χαζός από την άλλη επιτέλους βρήκα λύση
Έφταιγε το κατεβασμένο VPN της proton , το έσβησα και τώρα δουλεύει κανονικά το σήμα
Από την μία νιώθω χαζός από την άλλη επιτέλους βρήκα λύση
Τι λειτουργικό έχεις; Windows 11?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool