Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

01-09-24

15:01
Κάνε μου ενα κεικ σοκολάτα (απο πάνω, όχι μέσα, λιγώνομαι).Άλλο ένα τέτοιο ποστ και θα σου κάνω αναφορά !!!
Και θα ΄χω κι αμαρτία γιατί είναι Κυριακή...
Μια κουβέντα είπα...δέκα είπες. Και δεν ήταν απαραίτητο να μου απαντήσεις, επειδή σε παρέθεσα. "Σκεφτόμουν δυνατά", γιατί αυτό που είπες μου δημιούργησε σκέψεις...

EnasTrelos
Νεοφερμένο μέλος
Ο EnasTrelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

01-09-24

15:02
Το συζητάμε κάθε φορά όταν κάνουμε σεξ να κάνουμε τρίο με τον συγκεκριμένο. Η σύζυγος θεωρεί ότι δεν θα αντέξω εγώ στην εικόνα του τρίτου. Όποτε η κίνηση έγινε ηθελημένα από την σύζυγο ώστε να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει έστω σε αυτό κάποια αντίδραση από μεριάς μουΠως να χαλάσει η σχέση σας με αυτό αφού δεν έχει ήδη χαλάσει όταν μιλατε για καποιον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ;
Επισης, κατι που δεν καταλαβα, θέλετε να κάνετε τριο μαζί του;
Επιπλεον, για ποιο λόγο να κάνει τέτοια κίνηση η γυναίκα σου; Για να τσιμπήσει σιγα σιγα ο αλλος και να ψηθεί ή για να το συζητάτε μετά μαζί με την γυναίκα σου και αυτό πάνω στο σεξ;
EnasTrelos
Νεοφερμένο μέλος
Ο EnasTrelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

01-09-24

15:31
Το θεμα του τρίτου ατόμου το έφερα σε συζήτηση εγώ χωρίς κάποιον λόγο. Μου αρέσει παρά πολύ να βλέπω την γυναίκα μου να φτάνει στην μέγιστη ηδονή. Στο άκουσμα του τρίτου ατόμου απογειώθηκε μαζί της και εγώ. Απο τότε το σεξ είναι ποιο έντονο και ποιο δυνατό. Όσο τα λόγια και η φαντασία τείνει να γίνει πράξη όλο αυτό γίνεται ακόμα ποιο ωραίο. Το θέμα είναι αν γίνει πράξη όντως και προσθέσουμε τρίτο άτομο θα παραμείνει το ίδιο;

01-09-24

15:34
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Εγώ ούτε να το φαντάζομαι προσωπικά δεν θα ήθελα. Ωστοσο υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που το δοκιμάζουν αυτό και κρατάνε μια κάποια φιλική/τυπικη σχέση με το τρίτο άτομο. Εσυ πως νιώθεις.Το θεμα του τρίτου ατόμου το έφερα σε συζήτηση εγώ χωρίς κάποιον λόγο. Μου αρέσει παρά πολύ να βλέπω την γυναίκα μου να φτάνει στην μέγιστη ηδονή. Στο άκουσμα του τρίτου ατόμου απογειώθηκε μαζί της και εγώ. Απο τότε το σεξ είναι ποιο έντονο και ποιο δυνατό. Όσο τα λόγια και η φαντασία τείνει να γίνει πράξη όλο αυτό γίνεται ακόμα ποιο ωραίο. Το θέμα είναι αν γίνει πράξη όντως και προσθέσουμε τρίτο άτομο θα παραμείνει το ίδιο;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

01-09-24

15:40
Το θέμα είναι αν γίνει πράξη και της ίδιας της αρέσει σαφώς περισσότερο μαζί του από όσο με σένα γιατί η άτιμη χημεία είναι απρόβλεπτη, είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;Το θεμα του τρίτου ατόμου το έφερα σε συζήτηση εγώ χωρίς κάποιον λόγο. Μου αρέσει παρά πολύ να βλέπω την γυναίκα μου να φτάνει στην μέγιστη ηδονή. Στο άκουσμα του τρίτου ατόμου απογειώθηκε μαζί της και εγώ. Απο τότε το σεξ είναι ποιο έντονο και ποιο δυνατό. Όσο τα λόγια και η φαντασία τείνει να γίνει πράξη όλο αυτό γίνεται ακόμα ποιο ωραίο. Το θέμα είναι αν γίνει πράξη όντως και προσθέσουμε τρίτο άτομο θα παραμείνει το ίδιο;
EnasTrelos
Νεοφερμένο μέλος

01-09-24

15:46
ΝαιΤο θέμα είναι αν γίνει πράξη και της ίδιας της αρέσει σαφώς περισσότερο μαζί του από όσο με σένα γιατί η άτιμη χημεία είναι απρόβλεπτη, είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

01-09-24

15:48
Τι να σου πω .. Αν το αντέχεις.
EnasTrelos
Νεοφερμένο μέλος

01-09-24

15:53
Ναι….. γρήγορα απάντησα. Μάλλον
glayki
Περιβόητο μέλος

01-09-24

15:55
Λογικά θα έχεις επεξεργαστεί το θέμα κτητικότητα στα πλαίσια της αποκλειστικότητας .Ναι….. γρήγορα απάντησα. Μάλλον
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

01-09-24

17:27
και σε άλλα φόρουμ που ξέρω, τέτοια θέματα γίνονται αποκλειστικά από εντελώς νέα μέλη/ Συνήθως είναι το πρώτο τους ποστ κιόλας.
αλλά επί του θέματος, ότι και να θέλει ένα ζευγάρι μια χαρά είναι. Το να το συναρτάς με το αν θα χάσεις τη δουλειά σου, άμα χαλάσει η σχέση, άμα πεθάνεις, άμα οτιδήποτε, είναι άκυρο. Έχεις απάντηση. Τι ξέρει πιο πολύ ο άλλος από σένα; Άρα είναι ψεύτικη η ερώτηση. Απλά δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν κάποιοι τις απόψεις τους, αλλά δεν είναι αυτό το διασκεδαστικό. Το διασκεδαστικό είναι η οργή τους
αλλά επί του θέματος, ότι και να θέλει ένα ζευγάρι μια χαρά είναι. Το να το συναρτάς με το αν θα χάσεις τη δουλειά σου, άμα χαλάσει η σχέση, άμα πεθάνεις, άμα οτιδήποτε, είναι άκυρο. Έχεις απάντηση. Τι ξέρει πιο πολύ ο άλλος από σένα; Άρα είναι ψεύτικη η ερώτηση. Απλά δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν κάποιοι τις απόψεις τους, αλλά δεν είναι αυτό το διασκεδαστικό. Το διασκεδαστικό είναι η οργή τους
EnasTrelos
Νεοφερμένο μέλος

01-09-24

17:53
Έξυπνο και ψαγμενο. Μάλλον από προσωπική εμπειρία……! Επίσης μάλλον θεωρείς ότι είναι ένα θέμα που μπορείς να το συζητήσεις με γνωστούς και γι αυτό σου κάνει εντύπωση η ερώτηση σε δημόσιο απρόσωπο σάιτ. Αν ειχα την γνώση για τα πάντα μάλλον θα ήμουν ο θεός. Η ερώτηση έγινε γιατί δεν έχω την γνώση και την εμπειρία που μπορεί κάποιος να έχει άλλος. Επισης θα ήθελα να έβλεπα την απάντηση σου σε περίπτωση που ήμουν γυναίκα και ελεγα το ίδιο πραγμα για τον άντρα με μια ακομα γυναίκα. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων να απαντήσειςκαι σε άλλα φόρουμ που ξέρω, τέτοια θέματα γίνονται αποκλειστικά από εντελώς νέα μέλη/ Συνήθως είναι το πρώτο τους ποστ κιόλας.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

01-09-24

21:00
Ακριβώς. Για μένα είναι ένα θέμα που μπορείς να συζητήσεις και με γνωστούς. Δεν είναι αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση επειδή είναι ερώτηση στο φόρουμ. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Δεν το θεωρώ πρόβλημα ακόμα κι αν εσύ το βιώνεις έντονα ως πρόβλημα, ως ανησυχία. Δεν το παρουσίασες έτσι όμως όπως το βλέπω. Μου φάνηκε ότι παίζει μια ψυχραιμία μέσα σου και κανένα πρόβλημα. Αν έλεγες κάτι που δείχνει ότι ζητάς βοήθεια θα είχα άλλη στάση. αλλά και πάλι η στάση αυτή θα είχε να κάνει με τη στιγμή εκείνη και τι έχω όρεξη μα σχολιάσω. Δεν σε ακυρώνω. Ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λέω τα πράγματα δεν σε ακυρώνω. Είναι κι αυτό μια πράξη κάποιου που θέλει να δει αντιδράσεις ή ό,τι άλλο. Το σέβομαι κι αυτό.Έξυπνο και ψαγμενο. Μάλλον από προσωπική εμπειρία……! Επίσης μάλλον θεωρείς ότι είναι ένα θέμα που μπορείς να το συζητήσεις με γνωστούς και γι αυτό σου κάνει εντύπωση η ερώτηση σε δημόσιο απρόσωπο σάιτ. Αν ειχα την γνώση για τα πάντα μάλλον θα ήμουν ο θεός. Η ερώτηση έγινε γιατί δεν έχω την γνώση και την εμπειρία που μπορεί κάποιος να έχει άλλος. Επισης θα ήθελα να έβλεπα την απάντηση σου σε περίπτωση που ήμουν γυναίκα και ελεγα το ίδιο πραγμα για τον άντρα με μια ακομα γυναίκα. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων να απαντήσεις
όχι δεν έχω προσωπική εμπειρία με την έννοια να το έχω κάνει. Απλά το έχω δει.
Αν ήσουν γυναίκα και έλεγες το ίδιο, ποια η διαφορά; (στην περίπτωση που είναι αλήθεια πιάνω τώρα)
Ας γουστάρει ο καθένας μας ό,τι γουστάρει κι ας μάθει ο καθένας μας ότι δεν τον αφορά το τι θέλει ο άλλος και να μη σχολιάζει αρνητικά που στο κάτω κάτω το κάνει για άμυνα. Να μην χτυπάει τον άλλον από θέση ισχύος επειδή νιώθει ότι έχει την κάλυψη της πλειοψηφίας και θα του χαϊδέψει την όποια κομπλεξική αντίδραση (έτσι την θεωρώ). Μάλλον ένιωσες ότι έκανα κάτι τέτοιο αλλά είναι λάθος αυτό. Απλά ήθελα να σταθώ αλλού.
Τέλος, η σχέση δεν κινδυνεύει ποτέ από ένα πράγμα. Αν υπάρχει θέληση για τη σχέση (Αγάπη βασικά και τίποτα άλλο - ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) δεν υπάρχει κάτι να την κλονίσει. Κινδυνεύει πρώτα από μέσα μας, από τη θέλησή μας. Έτσι τα βλέπω
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

01-09-24

21:02
Εσύ φταις !! Τα βλέπεις τί έκανες ;;Ε άσε να μαθουμε και τίποτα απο τον ίδιο, τι το ζαλίζεις ρε φίλε, όλο αντίλογο εισαι.![]()
Κάτι ήξερα εγώ και μιλούσα μόνη μου (κι όχι μόνο ρωτούσα, αλλά απαντούσα κιόλας...)...Όχι, εκεί να με σταματήσεις...
Ορίστε !! Τί κατάλαβες τώρα ; Χάρις σ' εσένα, και στην επιμονή σου, σημασία δε μας έδωσε. Ούτε εύσημα πήραμε ούτε τίποτα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

01-09-24

21:13
Έχεις δίκιο, ένιωσα άσχημα, δεν κατεβαινει η μπύρα εύκολα, έφραξε ο οισοφάγος. Ήθελα κι εγω ευσημο.Εσύ φταις !! Τα βλέπεις τί έκανες ;;
Κάτι ήξερα εγώ και μιλούσα μόνη μου (κι όχι μόνο ρωτούσα, αλλά απαντούσα κιόλας...)...Όχι, εκεί να με σταματήσεις...
Ορίστε !! Τί κατάλαβες τώρα ; Χάρις σ' εσένα, και στην επιμονή σου, σημασία δε μας έδωσε. Ούτε εύσημα πήραμε ούτε τίποτα...
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος

01-09-24

21:52
Α τώρα είδα αυτό. Μου δίνει ερέθισμα να πω και κάτι άλλο. (Με συγχωρείς είναι το νευρικό μου σύστημα έτσι. Όχι ότι δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά δεν θέλω. Οπότε θα το γράψω. Διάβαστο. Είναι υποχρεωτρικό)Το θεμα του τρίτου ατόμου το έφερα σε συζήτηση εγώ χωρίς κάποιον λόγο. Μου αρέσει παρά πολύ να βλέπω την γυναίκα μου να φτάνει στην μέγιστη ηδονή. Στο άκουσμα του τρίτου ατόμου απογειώθηκε μαζί της και εγώ. Απο τότε το σεξ είναι ποιο έντονο και ποιο δυνατό. Όσο τα λόγια και η φαντασία τείνει να γίνει πράξη όλο αυτό γίνεται ακόμα ποιο ωραίο. Το θέμα είναι αν γίνει πράξη όντως και προσθέσουμε τρίτο άτομο θα παραμείνει το ίδιο;
Είναι πάρα πολύ γαμάτη άσκηση να βιώνεις φαντασιακά καταστάσεις και αυτές να κορυφώνουν. να σε κορυφώνουν βασικά. Σου κάνει μία ηλεκτρική δραστηριότητα, σου φτιάχνει συνάψεις, σου μακραίνει και σου πλαταίνει το νευρικό κύτταρο. Όχι ότι θα έχει σχέση με το σεξ ή κάθε καινούργια σύναψη. Αυτί κιόλας είναι το ωραίο. Ότι θα ενισχύσει άλλα κέντρα.
Αν τύχει και έχεις όμως φυσική παρουσία μπορεί να παιχτεί μεγάλη ξενέρα,
Φαντάσου να ερωτευτείς από βίντεο κλήσεις με μια άγνωστη. Να προχωρήσει πολύ το πράγμα και να έλθει επί τέλους η πολυπόθητη στιγμή να συναντηθείτε. Ξέρεις το ρουφιάνα είναι αυτή η Χημεία;
Το μυαλό σου να λέει προχώρα ρε, αλλά το... μυαλό και πάλι να σε τραβάει πίσω. Σημαντικό πράγμα το απτικό.
Βέβαια μιλάς για υπαρκτό πρόσωπα που έχει έρθει κοντά φυσική παρουσία Αλλά μέχρι πριν το πρώτο άγγιγμα ή μυρωδιά κοντινή τέλος πάντων παίζει έντονα η πιθανότητα ξενέρας.
EnasTrelos
Νεοφερμένο μέλος

01-09-24

23:12
Τώρα το πηγές κάπως καλύτερα από πριν. Ναι υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί αυτή η ξενερα όπως την λες. Ερώτηση όμως δίκη μου. Το ξερεις ότι θα υπάρξει; ……… θα το μάθεις μόνο όταν συμβεί. Μέχρι τότε απλές εικασίες. Αυτό το δίλημμα με έφερε στην παρέα σας. Δοκιμάζεις η όχι;;;;Α τώρα είδα αυτό. Μου δίνει ερέθισμα να πω και κάτι άλλο. (Με συγχωρείς είναι το νευρικό μου σύστημα έτσι. Όχι ότι δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά δεν θέλω. Οπότε θα το γράψω. Διάβαστο. Είναι υποχρεωτρικό)
Είναι πάρα πολύ γαμάτη άσκηση να βιώνεις φαντασιακά καταστάσεις και αυτές να κορυφώνουν. να σε κορυφώνουν βασικά. Σου κάνει μία ηλεκτρική δραστηριότητα, σου φτιάχνει συνάψεις, σου μακραίνει και σου πλαταίνει το νευρικό κύτταρο. Όχι ότι θα έχει σχέση με το σεξ ή κάθε καινούργια σύναψη. Αυτί κιόλας είναι το ωραίο. Ότι θα ενισχύσει άλλα κέντρα.
Αν τύχει και έχεις όμως φυσική παρουσία μπορεί να παιχτεί μεγάλη ξενέρα,
Φαντάσου να ερωτευτείς από βίντεο κλήσεις με μια άγνωστη. Να προχωρήσει πολύ το πράγμα και να έλθει επί τέλους η πολυπόθητη στιγμή να συναντηθείτε. Ξέρεις το ρουφιάνα είναι αυτή η Χημεία;
Το μυαλό σου να λέει προχώρα ρε, αλλά το... μυαλό και πάλι να σε τραβάει πίσω. Σημαντικό πράγμα το απτικό.
Βέβαια μιλάς για υπαρκτό πρόσωπα που έχει έρθει κοντά φυσική παρουσία Αλλά μέχρι πριν το πρώτο άγγιγμα ή μυρωδιά κοντινή τέλος πάντων παίζει έντονα η πιθανότητα ξενέρας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

01-09-24

23:32
Αν δε ρισκάρεις δε θα μάθεις...
Εξαρτάται, βέβαια, και τί ρισκάρεις...
Εξαρτάται, βέβαια, και τί ρισκάρεις...
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

00:12
Και τα δύο σωστά είναι. Αυτό που είναι άκυρο είναι η ανησυχία. Πέτα την. Θα χωρίσεις μόνο αν δεν θες να είσαι μαζί με τον άλλον.Τώρα το πηγές κάπως καλύτερα από πριν. Ναι υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί αυτή η ξενερα όπως την λες. Ερώτηση όμως δίκη μου. Το ξερεις ότι θα υπάρξει; ……… θα το μάθεις μόνο όταν συμβεί. Μέχρι τότε απλές εικασίες. Αυτό το δίλημμα με έφερε στην παρέα σας. Δοκιμάζεις η όχι;;;;
Και πριν το ίδιο καλά τα πήγα. Απλά το πρώτο δεν σε ικανοποίησε.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

00:18
τυρί σχάρας.τί ρισκάρεις...
Ήθελα να κάνω λογοπαίγνιο αλλά δεν μπορώ καλύτερα. Δεν υπήρχε περίπτωση ωστόσο να μην επιχειρήσω

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

02-09-24

00:25
Αρκεί η προσπάθεια. Κάτι είναι κι αυτό. Και το αναγνωρίζω.τυρί σχάρας.
Ήθελα να κάνω λογοπαίγνιο αλλά δεν μπορώ καλύτερα. Δεν υπήρχε περίπτωση ωστόσο να μην επιχειρήσω![]()
Όμως επιμένω, σε αυτό που είπα...
Ο κύριος με τη βιντεοκλήση, το πολύ πολύ να μην ήθελε να την ξαναδεί (ή να τον ξαναδεί...). Ο άλλος κύριος (με το τρίτο πρόσωπο...) "παίζει" να χάσει...
...τί να χάσει ;
Θα το βρείτε, είμαι σίγουρη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- delivery
- Crazyjohn
- touvlo
- teoaenaos
- Fernando_A
- Jim175
- iren
- Hased Babis
- Locomodo
- Ωρορα
- teacher_40
- EnasTrelos
- thenutritionist
- Kate1914
- fmarulezkd
- Joji
- linuxman
- A350
- kalhkardia
- Μήτσος10
- tsiobieman
- giannhs2001
- Wonderkid
- jellojina
- Paragontas7000
- Libertus
- charmander
- chester20080
- Εριφύλη
- jj!
- rafaela11
- De Niro
- Maraki_lar_1980
- camil
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.