iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ρατσισμό; Δεν νομίζω... Απλώς ο κάταχος του site δεν θέλει να βρεθεί μπλεγμένος με τα copyrightΑρχική Δημοσίευση από Deluxe:ναι αυτο ειναι.. δλδ τοσα αλλα παρανομα sites υπαρχουν, το οτι βαλαμε ενα Link καταλαθος μας μαρανε.. αλλα ειδικα αυτο με τον ρατσισμο δεν το γουσταρω καθολου! κατι πρεπει να γινει..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ιδιοκτήτης γνωστού ελληνικού φόρουμ ανακοινώνει οτι διόρθωσε bug στο vBulletin το οποίο ούτε η ίδια η Jelsoft δεν μπορούσε να φτιάξει. Σε πόστ του αναφέρει οτι θα δώσει το fix σε όποιον το ζητήσει. Χάρηκα κι εγώ μιας και αυτό το bug μας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα απο τότε που βάλαμε 3.5... Στέλνω λοιπόν e-mail στον ίδιο και περιμένω απάντηση.
Περιμένω... Περιμένω... Περιμέεεενω... Μετά απο μέρες τίποτα...
Του στέλνω λοιπόν ένα pm για να ρωτήσω τι έγινε και να τον παρακαλέσω για 2η φορά να το δώσει και μου απαντά "το fix δεν θα το δώσουμε για πολλούς λόγους". Κάγκελο εγώ. Με όση ψυχραιμία μου είχε μείνει του γράφω ένα "Θα μπορούσατε τουλάχιστον να με ενημερώσετε ώστε να μην περιμένω άδικα και να ψάξω άλλο τρόπο να το προμηθευτώ

"Μάλιστα... Μόλις είδα οτι τροποποίησες το μήνυμα σου το οποίο πήγα να σου παραθέσω τώρα και μάλιστα χωρίς να εμφανίζεται οτι τροποιποιήθηκε...
Τι να πω και τι να σχολιάσω δηλαδή...
Δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση. Ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση να το δώσεις παρ'οτι ήταν προσωρινή..."
Πάντως ακόμα απορώ πόση ανεντιμότητα και σαπίλα μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο για να φερθεί τόσο π**στικα.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχικά με κάνανε ban επειδή "τόλμησα" να κάνω ένα thred γράφοντας το εξής μόνο:
"Αληθεια, με ποιο σκεπτικό κάνουν deletes οι υπέυθυνοι στο forum;"
Θεωρήθηκε προσβλητικό για τους admins γιατί ήταν μια περίοδος που όλοι διαμαρτύρονταν για το περιοδικό, την ιστοσελίδα του κτλ με σκοπό φυσικά την καλυτέρευση του περιοδικού και τίποτε άλλο!!! Μακάρι να μπορούσατε να δείτε πόσα posts γινόντουσαν delete ημερησίως μόνο κ μόνο επειδή λέγανε: "Γιατί -μπιιιιιπ (τίτλος του περιοδικού) δεν κάνεις ανανέωση στον τάδε τομέα

Δεν φτάνει που τους κάναμε και κριτική για να δουν τι αρέσει στον "λαό" τους, δεν τους άρεσε κιόλας! Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι μερικοί εκεί μέσα το υποστήριζαν αυτό, λέγοντας ότι δεν πρέπει να λέγονται "κακά λογάκια" για ένα έντυπο, στο φόρουμ του!!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
Η δεύτερη εμπειρία μου έρχεται πάλι από το ίδιο φόρουμ, όπου είχαμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα με θέμα διαμάχης το αν είναι σωστή η θανατική ποινή. Εγώ ήμουν ο leader της ομάδας ΚΑΤΑ της θανατικής ποινής κ ένας άλλος τυπάς ΥΠΕΡ της ποινής αυτής. Ενώ κάναμε την κουβέντα μας, ελείψει επιχειρημάτων ο τύπος σταμάτησε να ποστάρει μετά από ορισμένα ποστς υστερίας και με ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ MSN γιατί λέει ότι είμαι ανόητος!!! Αυτό το ανέφερε σε έναν κοινό μας γνωστό στο MSN!!!
Καταλαβαίνετε... Επίπεδο=δάπεδο!

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Και για να μην λέτε ότι είμαι offtopic, να πω ότι οι τραγικότερη καταστάση που έχω ζήσει σε forum είναι να βοηθάω κάποιον σε ένα πρόβλημα του, να μην λύνεται αυτό (ακόμα και μετά απο 2-3 πιθανές λύσεις) και να μου "χώνει" απο πάνω γιατί δεν του το λύνω, ενώ ήμουν ο μόνος που ασχολιόταν με το θέμα του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.