touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.693 μηνύματα.
όχι μετρό, αλλά προαστιακόΌσοι δηλαδή χρησιμοποιούν μετρό κ.τ.λ. είναι συν υπεύθυνοι ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν είναι μόνο το χρήμα, που βασικά την hellenic train μόνο αυτό την ενδιαφέρει και πρέπει να τη σαμποτάρουμε. Δε γίνεται να μας σκοτώνει, να μας κοροϊδεύει, πως θα επιστρέψει το αντίτημο των εισητηρίων των σκοτωμένων, να τραβά την ουρίτσα της και εμείς να της δίνουμε τα λεφτά μας. Είναι όμως κάτι πολύ βασικότερο απ' τα πρόστυχα ματωμένα κέρδη της, είναι οι ζωές μας. Εφόσον αποδείχτηκε πως οι ζωές μας είναι γραμμένες στα @@@ της, εννοείται, πως θα προστατέψουμε εμείς τις ζωές μας και δε θα μπούμε στα θανατηφόρα τρένα της.
Η κυρία @adams33 μπορεί να μπει, αν το θέλει πολύ. Αλήθεια, μπαίνεις; μια και τόσο καίγεσαι για τα τρένα; πες την αλήθεια και μην αρχίσεις τις ακατανόητες φιλοσοφίες. Αν το παιδί σου ήθελε να κάνει το ταξίδι Αθήνα/Θεσσαλονίκη, θα του σύστηνες να πάει με τρένο; Απάντησε με ναι ή όχι, γιατί τα άλλα εγώ δεν τα καταλαβαίνω
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα.
Θεωρώ πως αρκετοί είναι εντελώς αδιάφοροι βασικά. Άλλοι έχουν άγνοια κινδύνου. Και υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν διαφορετική επιλογή για να μετακινούνται.
Πάντως το να περνάς απο το ίδιο σημείο μέσα σε αυτό το τρένο, γνωρίζοντας ακριβώς τι είχε συμβεί, είναι απόλυτα ανατριχιαστικό. Ο κόσμος κάνει cope πιστεύοντας πως η πιθανότητα να γίνει(ξανά) κάτι είναι μικρή. Το οποίο είναι και λίγο τραγική ειρωνεία καθώς ακριβώς το ίδιο πίστευαν και οι 57+.
Πάντως το να περνάς απο το ίδιο σημείο μέσα σε αυτό το τρένο, γνωρίζοντας ακριβώς τι είχε συμβεί, είναι απόλυτα ανατριχιαστικό. Ο κόσμος κάνει cope πιστεύοντας πως η πιθανότητα να γίνει(ξανά) κάτι είναι μικρή. Το οποίο είναι και λίγο τραγική ειρωνεία καθώς ακριβώς το ίδιο πίστευαν και οι 57+.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.693 μηνύματα.
Πάντως, να πω και αυτό που μου άρεσε. Είχα πάει το καλοκαίρι: Σαμοθράκη και έπειτα Λήμνο και από κει Λαύριο με καράβι η επιστροφή. Πήγα με ΚΤΕΛ μέχρι Αλεξανδρούπολη, μετά με καράβια. Λοιπόν, στην επιστροφή είχαν μια πολύ έξυπνη ανταπόκριση τα καράβια: Πρώτα έφτασε στο λιμάνι της Μύρινας το καράβι από Σαμοθράκη, το οποίο θα επέστρεφε Αλεξανδρούπολη και αφού αποβίβασε κόσμο, έπειτα ήρθε το καράβι για Λαύριο. Απ το πρώτο καράβι κατέβηκαν όλοι οι γραφικοί τουρίστες της Σαμοθράκης, με τα αντίσχοινα, τα κοτσιδάκια κλπ (τους αγαπώ). Και ανέβηκαν στο καράβι για Λαύριο. Τους έπιασα κουβέντα, και είπαν, πως αποφάσισαν να κάνουν την επιστροφή με καράβι και πως το τρένο το έχουν καταργήσει. Εύγε! Τα αγάπησα περισσότερο τα παιδιά
Θεωρώ πως αρκετοί είναι εντελώς αδιάφοροι βασικά. Άλλοι έχουν άγνοια κινδύνου. Και υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν διαφορετική επιλογή για να μετακινούνται.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.747 μηνύματα.
Το τρενο δεν το χρησιμοποιεις για να πας διακοπες που εχεις ολο τον χρονο μπροστα του ...Το χρησιμοποιείς εφόσον δεν μπορείς οικονομικα να πας με αεροπλανο και καίγεσαι με προθεσμιες υποχρεωσεις και το βασικοτερο θεματα υγείας ...υπαρχουν ανθρωποι που κανουν σοβαρε θεραπείες ,ακομα και χειμειοθεραπειες-ακτινοβολιες και αυτο το τέλειο κρατος μας δεν τους καλυπτει τα εξοδα αεροπορικων ειστηριων ωστε αναγκαζονται να πανε με τρενο λογο χρονου και λιγοτερης σωματικης ταλαιπωριας ...Να γραψω και αλλα τετοια σοβαρα περιστατικα ;Πάντως, να πω και αυτό που μου άρεσε. Είχα πάει το καλοκαίρι:
Εχουμε και τους επενδυτες ...αν μπεις στο τρενο πλεον βλεπεις τετοιο κοσμο ...αυτος νοιαζεται οσο ενας Ελληνας πολτης ;
Αληθεια οταν γραφεται περα απο την δικη σας πεποιθηση βλέπεται και τις αναγκες των αλλων ;
Αυτο ειναι το δικο μου ερωτημα στην δικη σας επιλεκτική ενσυναισθηση που εφτασε να θελετε μονο εσεις το καλο των αλλων και ο μοναδικος τροπος ειναι να τους κρινεται για θεματα εργασίας και υγείας
Καποιο δουλευουν,νοσουν κ.α ..δεν ειναι ολα πλυντηριο,εσεις πατε διακοπες

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.329 μηνύματα.
Μαλλον δεν ξερεις τι εστι πλυντηριο.Τι πλυντηριο ειναι αυτο εδω μεσα ;;
Πως θα μάθω να το βάζω και εγώ;
Θαρρείς και όλους τους περισσεύουν τα χρήματα και μπορούν να πάνε με άλλο τρόπο και επιλεγουν να παίζουν κορώνα γράμμα την ζωή τους...
Το ίδιο συμβαίνει και στην Αθήνα με τις γραμμές, δεν έχει αλλάξει τίποτα..
Όσοι δηλαδή χρησιμοποιούν μετρό κ.τ.λ. είναι συν υπεύθυνοι ;
Στα θρανια παλι κ σταματα να λες πραγματα που δεν τα κατεχεις.
Ναι
.ειναι συνυπευθυνοι στο να συνεχιζεται αυτο το εγκλημα.Κ μαλιστα να διαμαρτυρονται κιολλας...ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ
Δεν θελει πολυ μυαλο
Σαν τις γουνες
Τις καταγγελω...αλλα τις αγοραζω
Τις χρηματοδοτω δηλαδη κ εξασφαλιζωτην συνεχιση της
ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ.. ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΚΟ Κ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΟΥ
ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΜΩΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ?
Ετσι λοιπον κ σεμνα..να λεμε κ καμια αληθεια κ οχι να επαναστατουμε στα πληκτρολογια ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ.
touvlo
Διάσημο μέλος
εσύ, απάντησέ μου πρώτα στο ερώτημα που σου έχω θέσει, τι θα συμβούλευες το γιο σου, αν ζητούσε τη γνώμη σου, για ένα ταξίδι με τρένο και έπειτα μιλάμε για διακοπές. <μαμά, λέω να πάω με τρένο Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Τι λες;>Το τρενο δεν το χρησιμοποιεις για να πας διακοπες που εχεις ολο τον χρονο μπροστα του ...Το χρησιμοποιείς εφόσον δεν μπορείς οικονομικα να πας με αεροπλανο και καίγεσαι με προθεσμιες υποχρεωσεις και το βασικοτερο θεματα υγείας ...υπαρχουν ανθρωποι που κανουν σοβαρε θεραπείες ,ακομα και χειμειοθεραπειες-ακτινοβολιες και αυτο το τέλειο κρατος μας δεν τους καλυπτει τα εξοδα αεροπορικων ειστηριων ωστε αναγκαζονται να πανε με τρενο λογο χρονου και λιγοτερης σωματικης ταλαιπωριας ...Να γραψω και αλλα τετοια σοβαρα περιστατικα ;
Εχουμε και τους επενδυτες ...αν μπεις στο τρενο πλεον βλεπεις τετοιο κοσμο ...αυτος νοιαζεται οσο ενας Ελληνας πολτης ;
Αληθεια οταν γραφεται περα απο την δικη σας πεποιθηση βλέπεται και τις αναγκες των αλλων ;
Αυτο ειναι το δικο μου ερωτημα στην δικη σας επιλεκτική ενσυναισθηση που εφτασε να θελετε μονο εσεις το καλο των αλλων και ο μοναδικος τροπος ειναι να τους κρινεται για θεματα εργασίας και υγείας
Καποιο δουλευουν,νοσουν κ.α ..δεν ειναι ολα πλυντηριο,εσεις πατε διακοπες![]()
Περιμένω ένα ναι ή ένα όχι.
Υπεκφυγές και φιλοσοφίες σημαίνουν όχι
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.747 μηνύματα.
Πως γίνετε ρε συ εγώ εδώ μέσα μονίμως να μην ξέρω τίποτα;Μαλλον δεν ξερεις τι εστι πλυντηριο.
Στα θρανια παλι κ σταματα να λες πραγματα που δεν τα κατεχεις.
Ναι
.ειναι συνυπευθυνοι στο να συνεχιζεται αυτο το εγκλημα.Κ μαλιστα να διαμαρτυρονται κιολλας...ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ
Δεν θελει πολυ μυαλο
Σαν τις γουνες
Τις καταγγελω...αλλα τις αγοραζω
Τις χρηματοδοτω δηλαδη κ εξασφαλιζωτην συνεχιση της
ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ.. ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΚΟ Κ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΟΥ
ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΜΩΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ?
Ετσι λοιπον κ σεμνα..να λεμε κ καμια αληθεια κ οχι να επαναστατουμε στα πληκτρολογια ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ.
Που είμαι στη φωλιά με τους παντογνωστες
Και η αλήθεια είναι όχι δεν ξέρω και μακάρι να ήξερα, γιατί θα εβγαζα μονίμως την ουρά μου απ έξω απ οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη εφοσο μονίμως φταίνε οι άλλοι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- touvlo
- camil
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- Entropy24
- ghоul
- johnsala
- Debugging_Demon
- vas 78
- charmander