Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

Α ρε Πλακια τελικά εσύ πρέπει να βγεις μπροστά και να κάνεις κόμμα...Ο μοναδικός μέσα σε όλο αυτό που μπορεί να ταυτιστεί ένας απλός γονέας...
Αν βγάλεις απ' έξω τη μαφία της Νέας Δημοκρατίας, το θέμα των Τεμπών κάηκε πολιτικά από την ημίτρελη Κωνσταντοπούλου που το πήρε μονότερμα (και λίγο ο Βελόπουλος). Όλοι δε όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα συστηματικά (είτε πολιτικοί είτε άσημοι στο ίντερνετ) το έκαναν μόνο για να πέσει η ΝΔ, για κανέναν άλλον λόγο (ειδάλλως θα είχαν ασχοληθεί με την ίδια ζέση και με το Μάτι).

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν γιατί τους ένοιαξαν όντως οι 57 ψυχές που έφυγαν. Οπότε η διαφθορά της «δικαιοσύνης» στην Ελλάδα, ο καναπεδακισμός του Έλληνα, κάτι περίεργες απεργίες πείνας του Ρούτσι, η «αγάπη μόνο» Καρυστιανού, οι προαναφερθέντες «το μόνο που με νοιάζει είναι να πέσει ο Κούλης» και πάνω από όλα ο έλεγχος της ΝΔ στα μέσα και η προβολή όλων αυτών με τους δικούς της όρους, έκαναν το θέμα των Τεμπών να χάσει σχεδόν ολοκληρωτικά τη δυναμική του.

ντροπή & αίσχος.
Βάλε κι ένα "όνειδος". Αλλά γιατί ντροπή και αίσχος; Μάτια έχω και βλέπω και είδα ποιός στέκονταν μαζί με τον Ρούτσι στη λήξη της απεργίας πείνας (Κωνσταντοπούλου), τον ίδιο τον Ρούτσι και τις ενημερώσεις του νοσοκομείου Νίκαιας για την πορεία της υγείας του. Εκεί που έγινε τις προάλλες το ντου στον Άδωνι, γνωστό νοσοκομείο για τις πεποιθήσεις των κομματογιατρών του.

Όσο για αυτό με τον Κούλη, επίσης μάτια έχω και βλέπω. Το μόνο που ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειονότητα όσων ασχολούνται είναι αυτό (να πέσει δηλαδή) και επαναλαμβάνω την αντίδραση για το Μάτι, όπου στην τελευταία επέτειο ήταν μόνο οι συγγενείς (δυστυχώς οι ψυχές των θυμάτων που φεύγουν από αριστερές κυβερνήσεις δεν έχουν την ίδια αξία).

Ε, κάποιοι δεν κοιμόμαστε και ξυπνάμε με τον καημό να φύγει ο Κούλης, τι να κάνουμε. Κάποιοι θεωρούμε τα ίδια σκατά και τη ΝΔ και τα αριστερά πανηγύρια και όλο το πολιτικό σκηνικό μας φαίνεται αστείο και ένα ωραίο θεατράκι.

Αλλά γιατί ντροπή και αίσχος; Μάτια έχω και βλέπω και είδα ποιός στέκονταν μαζί με τον Ρούτσι στη λήξη της απεργίας πείνας (Κωνσταντοπούλου), τον ίδιο τον Ρούτσι και τις ενημερώσεις του νοσοκομείου Νίκαιας για την πορεία της υγείας του. Εκεί που έγινε τις προάλλες το ντου στον Άδωνι, γνωστό νοσοκομείο για τις πεποιθήσεις των κομματογιατρών του.
Το να υπαινίσσεσαι πως ο Ρούτσι έκανε απεργίας πείνας για να πέσει η ΝΔ, είναι άξιο ντροπής. Αν με αυτό που παρέθεσα αναφερόσουν σε αυτούς που πήγαιναν δίπλα του για να πάρουν δημοσιότητα το έθεσες λάθος.

Το να υπαινίσσεσαι πως ο Ρούτσι έκανε απεργίας πείνας για να πέσει η ΝΔ, είναι άξιο ντροπής. Αν με αυτό που παρέθεσα αναφερόσουν σε αυτούς που πήγαιναν δίπλα του για να πάρουν δημοσιότητα το έθεσες λάθος.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί του.
Ντροπή και αίσχος οφειλουν να αισθάνονται αυτοι που ειναι γύρω απο αυτές τις φιγούρες ...Σιγα την δικη τους ντροπή να την κανω δική μου επειδη επικοινωνώ αυτο που βλέπω ...

Εκμεταλλεύονται οι τριγύρω τον ανθρώπινο πόνο. Η απεργία πείνας, δηλαδή ως πράξη, επισκιάστηκε από την πλαισίωσή της.

Είναι αυτό που έλεγα για την Καρυστινού. Τώρα που έφυγε από τον σύλλογο και μπορώ να πω ότι τη βλέπω πιο καθαρά ως πολιτικό πρόσωπο, θεωρώ ότι την έφαγε η ματαιοδοξία της.

Έχει πέσει σε τόσες αντιφάσεις περί διαφθοράς, που ενώ δηλώνει ότι την πολεμά, είναι η πρώτη που μιλά και φωτογραφίζει πολιτικά πρόσωπα για δωροδοκίες και εξαγορές, χωρίς ποτέ έως σήμερα να έχει βγει να μιλήσει με διαφάνεια και συγκεκριμένα ονόματα.

Αν αυτό δεν είναι ένδειξη ότι όπου δεν μας συμφέρει δεν υπάρχει διαφάνεια, τότε τι είναι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back