Τραπεζικό σύστημα

Ποια τράπεζα χρησιμοποιείτε ως βασική;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 37)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    37
Ξεκίνησε η μεγαλύτερη κοπή χρήματος στην ανθρώπινη ιστορία!

1768931541759.png

Ο Τράμπας έχει βάλει στόχο να τινάξει την μπάνκα και τον πληθωρισμό!

Ευτυχώς υπάρχει και ο Άρειος Πάγος και μπαίνει ένα φρένο στους αδίσταχτους Τραπεζίτες.

Οπου να ναι θα βγει απόφαση για όσους ειναι στο Νόμο Κατσέλη. Δε θα γράψω πολλά γιατι δε χρειάζεται κιόλας αλλα για να αντιληφθείτε τι σημαίνει Τραπεζίτης και η νοοτροπία του θα αναφέρω μόνο το εξής....

τα προηγούμενα χρόνια με όλα αυτα τα φοβερά που έγιναν οι Τράπεζες για να μη δείχνουν κακό πρόσωπο προς το εξωτερικό πούλησαν τα δάνεια (μη εξυπηρετούμενα) σε servicers και funds με ένα ποσό το οποίο φυσικά όλοι αυτοι δε λένε γιατι δεν τους συμφέρει. Πχ ενα δάνειο των 200.000 ευρώ μπορεί να πουλήθηκε 20.000 ευρώ και μετά ο servicer ζητάει απο τον οφειλέτη ολόκληρη την οφειλή μαζι με τους τόκους.

Κάπου εκει ήρθαν τα δικαστηρια και τους έβαλαν σε εναν δρόμο όχι άκρατης πλεονεξίας όπως συνηθίζουν ΟΛΟΙ αυτοι να θέλουν να έχουν.... και μετά άσκησαν αγωγές επειδή λέει η δόση θα πρέπει να υπολογίζεται ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και ΌΧΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ. Επειδη έχω υπάρξει οφειλέτης (ευτυχως όχι σε funds και servicers ) αλλα σε πιστωτική... γνωρίζω πως βάζεις 100 ευρω καθε μηνα και τα 60 μπορει να ειναι τόκος και μετά ολο το οφειλομενο ξανα τοκίζεται.,.. με λίγα λογια αν χρειάστηκε εγώ.... να ξεπληρώσω τη πιστωτική μονο μια περίοδο που είχα το ποσο cach φανταστειτε τι ΓΙΝΕΤΑΙ στα δάνεια με τα σπίτια....

Πραγματικά δεν γλιτώνει κάποιος ΠΟΤΕ.

Σε όλη αυτη τη "ταξική" παράνοια των καπιταλιστών και των ελιτιστών και των φιλών - οικογενειών τους έρχεται ευτυχώς έρχεται ο Άρειος Πάγος... και λέει το εξής... ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ... τα προηγουμενα χρονια ηρθαν τα πάνω κάτω... ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ... ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ κοψοχρονιά... αλλα ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ... επειδη και ο ανθρωπάκος ο οποίος σταμ΄τησε να πληρώνει το δάνειο σταμάτησε για κάποιο λογο.... επειδη όλα τα λαμόγια μασήσανε ενα κάρο λεφτά δεξιά και αριστερά και στο στόχαστρο μπήκε ο μεσαίος ο οποίος και κλήθηκε να βάλει τη μεγαλύτερη πλάτη για να βγούμε απο τη κρίση.

Εν αναμονή της απόφασης του Αρείου Πάγου λοιπόν..... και μπράβο και στην νομικό Αριάδνη Νούκα... και μια συμβουλή... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΔΑΝΕΙΑ.

Κινηθείτε με ιδίες δυνάμεις ή μικρούς δανεισμούς ΜΟΝΟ για επενδυτικές κινήσεις πχ ενα ακίνητο το οποιο καθε μηνα θα σ δινει ενοικιο... μονο σε αυτη τη περίπτωση εγω προσωπικά θα συζητούσα ένα δάνειο και ανάλογα το επιτόκιο. Γιατί μετά μπλέκεις παλικάρι μου..... Μακρυά και Αλάργα..... απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ που λέγεται δανεισμός και τοκογλύφοι εστω και αν ειναι νόμιμοι όπως οι Τράπεζες.

Για τους αλλους δεν το συζητάμε καν... εκτος απο χρεοκωπία τρώς και ΞΥΛΟ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back