Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.726 μηνύματα.

21-07-25

15:01
Αυτο το σκέφτηκα και εγω. Ειναι τρίτο μερος η εταιρια που πουλησε η πειραιως τα ατμ ή ειναι μετοχικά συνδεδεμένη; Ειναι στο ΔΙΑΣ ή οχι;Συγγνώμη η Πειραιώς δεν πούλησε πρόσφατα τα ΑΤΜ της σε τρίτους από όπου οταν θα πηγαίνεις να κάνεις ανάληψη θα σε χρεώνει κανονικά 2ευρω;
Έτσι θα μηδενίσουν τις χρεώσεις; Κανοντας ολα τα ΑΤΜ 3rd parties και καλα σε χρεωνει ο παροχος;
ασε ρε με τις μαλαγανιες
4 μήνες άντεξε η πειραιως με τα 50 λεπτά προμήθεια για να σκεφτεί την επόμενη κομπίνα
![]()
Στη Βουλή το θέμα των ΑΤΜ της Πειραιώς -Αντιδράσεις για την προμήθεια ανάληψης - iefimerida.gr
Στη Βουλή μεταφέρεται το θέμα της πώλησης 820 ΑΤΜ εκτός καταστημάτων (off-site) της Τράπεζας Πειραιώς στην εταιρεία Cashflex, μετά τις έντονες αντιδράσεις για επιπλέον χρέωση 2 ευρώ ανά συναλλαγή.www.iefimerida.gr
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.591 μηνύματα.

21-07-25

15:05
Αυτο το σκέφτηκα και εγω. Ειναι τρίτο μερος η εταιρια που πουλησε η πειραιως τα ατμ ή ειναι μετοχικά συνδεδεμένη; Ειναι στο ΔΙΑΣ ή οχι;
Η Πειραιώς έχει το 20% των μετοχών στην εταιρεία που πούλησε τα ATMs (CashFlex) άρα πρακτικά δεν πρέπει να κρατάει προμήθεια στους πελάτες Πειραιώς.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.125 μηνύματα.

21-07-25

15:19
ουτε που ξέρω, αυτο που ξέρω ειναι πως ο,τι φαινομενικη χασούρα φάνε αλλη τοση θα κερδίσουν διπλά, τωρα θα είναι ειδική δαπάνη στην εγγραφή νέων λογαριασμών; Θα είναι ειδικές χρεώσεις που θα βάλουν και καλά για παροχες web υπηρεσιών; Κάτι θα είναι σίγουρα. Ζούμε αρκετά σε αυτό τον βρωμότοπο για να ξέρουμε πως δεν συμβαίνουν αμιγώς καλά πράγματα. Ακόμα και για τις υπηρεσίες gov και την ψηφιοποίηση που φτιάξαμε εμαθα προσφατα πως κατασπάραξαν απειρα φράγκα οπου ναναι θα σκασει κι αυτο το σκάνδαλο.Αυτο το σκέφτηκα και εγω. Ειναι τρίτο μερος η εταιρια που πουλησε η πειραιως τα ατμ ή ειναι μετοχικά συνδεδεμένη; Ειναι στο ΔΙΑΣ ή οχι;
Άσε και ξέρουμε πολύ καλά τι μας γίνεται αυτες οι ειδησεις ειναι για να χαιρονται τα γερόντια οτι λειτουργει το επιτελικο κράτος, εμεις ξερουμε πολύ καλα πως θα τη φάμε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.726 μηνύματα.

21-07-25

15:22
Ευχαριστώ πολύ Φωτάρα, είσαι μανούλα σε κάτι τετοια ενημερωμένος!Η Πειραιώς έχει το 20% των μετοχών στην εταιρεία που πούλησε τα ATMs (CashFlex) άρα πρακτικά δεν πρέπει να κρατάει προμήθεια στους πελάτες Πειραιώς.
Μοντέλο e-food ναι ξέρω. Χρέωση ντελίβερι + χρέωση υπηρεσίας + χρέωση κωλάντερου...ουτε που ξέρω, αυτο που ξέρω ειναι πως ο,τι φαινομενικη χασούρα φάνε αλλη τοση θα κερδίσουν διπλά, τωρα θα είναι ειδική δαπάνη στην εγγραφή νέων λογαριασμών; Θα είναι ειδικές χρεώσεις που θα βάλουν και καλά για παροχες web υπηρεσιών; Κάτι θα είναι σίγουρα. Ζούμε αρκετά σε αυτό τον βρωμότοπο για να ξέρουμε πως δεν συμβαίνουν αμιγώς καλά πράγματα. Ακόμα και για τις υπηρεσίες gov και την ψηφιοποίηση που φτιάξαμε εμαθα προσφατα πως κατασπάραξαν απειρα φράγκα οπου ναναι θα σκασει κι αυτο το σκάνδαλο.
Άσε και ξέρουμε πολύ καλά τι μας γίνεται αυτες οι ειδησεις ειναι για να χαιρονται τα γερόντια οτι λειτουργει το επιτελικο κράτος, εμεις ξερουμε πολύ καλα πως θα τη φάμε
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.495 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.776 μηνύματα.

21-07-25

17:50
Παρόμοια ερώτηση κι εγώ: η αναθεματισμένη η Alpha bank έκλεισε και το κοντινό μου ΑΤΜ.
Έχω κοντά ΑΤΜ Eurobank.
Πριν λίγο καιρό έβγαλα μετρητά από το Eurobank και χρεώθηκα έξοδα: 1.80 EUR + 0.75 EUR (μάλιστα γι' αυτό το δεύτερο δεν με ενημέρωσε το ΑΤΜ).
Άρα τώρα θα μηδενιστούν από 'δω και πέρα;
Έχω κοντά ΑΤΜ Eurobank.
Πριν λίγο καιρό έβγαλα μετρητά από το Eurobank και χρεώθηκα έξοδα: 1.80 EUR + 0.75 EUR (μάλιστα γι' αυτό το δεύτερο δεν με ενημέρωσε το ΑΤΜ).
Άρα τώρα θα μηδενιστούν από 'δω και πέρα;
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.760 μηνύματα.

21-07-25

18:25
Καλή κίνηση ότι από όποιο ATM τράπεζας και να βγάλεις λεφτά δεν θα χρεώνεσαι προμήθεια ακόμα και αν δεν είναι της τράπεζας σου αλλά δυστυχώς φαίνεται που πάει το πράγμα.
Και δυστυχώς αυτή η κίνηση ενώ φαίνεται καλή νομίζω θα το επιταχύνει.
Στους τρίτους παρόχους η χρέωση δεν μηδενίζεται, είναι στο 1,5 ευρώ το πλαφόν και χρεώνεται κανονικά στους πελάτες όλων των τραπεζών αν δεν είναι τράπεζα μέτοχος στον τρίτο πάροχο.
Ταυτόχρονα πλέον η κάθε τράπεζα πρακτικά δεν μπορεί να βγάλει λεφτά από τα ATMs της, μπορεί να χρεώνει μόνο πελάτες τραπεζών του εξωτερικού.
1+1=2.
Αν είσαι τράπεζα λοιπόν, γιατί να μην πουλήσεις όλα τα ATMs σου πλην όσων είναι μέσα σε κατάστημα σε έναν τρίτο πάροχο χωρίς να κρατήσεις κάποιο ποσοστό μετοχών με όρο ότι θα παίρνεις πχ 0,5€ από κάθε συναλλαγή που γίνεται σε αυτά; Γλιτώνεις το κόστος συντήρησης, βγάζεις κέρδος και μόνος χαμένος ο πολίτης. Αντίθετα αν τα κρατήσεις χάνεις λεφτά αφού θα πρέπει να τα συντηρείς ενώ δεν θα μπορείς να χρεώνεις προμήθειες κανέναν.
Αυτό που έκανε η Πειραιώς είναι το beta testing, όπως ήταν αντίστοιχα αυτό που έκανε η Eurobank με την χρέωση 0,6€/μήνα για να έχεις λογαριασμό και σιγά σιγά ακολουθούν και οι άλλοι. Το ίδιο θα γίνει και με τα ATM.
Και δυστυχώς αυτή η κίνηση ενώ φαίνεται καλή νομίζω θα το επιταχύνει.
Στους τρίτους παρόχους η χρέωση δεν μηδενίζεται, είναι στο 1,5 ευρώ το πλαφόν και χρεώνεται κανονικά στους πελάτες όλων των τραπεζών αν δεν είναι τράπεζα μέτοχος στον τρίτο πάροχο.
Ταυτόχρονα πλέον η κάθε τράπεζα πρακτικά δεν μπορεί να βγάλει λεφτά από τα ATMs της, μπορεί να χρεώνει μόνο πελάτες τραπεζών του εξωτερικού.
1+1=2.
Αν είσαι τράπεζα λοιπόν, γιατί να μην πουλήσεις όλα τα ATMs σου πλην όσων είναι μέσα σε κατάστημα σε έναν τρίτο πάροχο χωρίς να κρατήσεις κάποιο ποσοστό μετοχών με όρο ότι θα παίρνεις πχ 0,5€ από κάθε συναλλαγή που γίνεται σε αυτά; Γλιτώνεις το κόστος συντήρησης, βγάζεις κέρδος και μόνος χαμένος ο πολίτης. Αντίθετα αν τα κρατήσεις χάνεις λεφτά αφού θα πρέπει να τα συντηρείς ενώ δεν θα μπορείς να χρεώνεις προμήθειες κανέναν.
Αυτό που έκανε η Πειραιώς είναι το beta testing, όπως ήταν αντίστοιχα αυτό που έκανε η Eurobank με την χρέωση 0,6€/μήνα για να έχεις λογαριασμό και σιγά σιγά ακολουθούν και οι άλλοι. Το ίδιο θα γίνει και με τα ATM.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-07-25

19:42

Πυρά Παππά για τις προμήθειες στα ΑΤΜ - «Δεν τις μηδενίζει η ΝΔ» | in.gr
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση διατηρεί το 1,5 ευρώ προμήθεια για τα ΑΤΜ των τρίτων παρόχων».
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.591 μηνύματα.

22-07-25

18:27

BofA: Χαμηλότερα των προσδοκιών τα καθαρά έσοδα το β' τρίμηνο - Αυξήθηκαν τα κέρδη | Liberal.gr
Τα έσοδα της Bank of America δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες καθώς ήταν 26,61 δισ. δολάρια έναντι 26,72 δισ. που αναμενόταν.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.703 μηνύματα.

22-07-25

18:45
Έχω επισήμως δική μου κάρτα let's goo
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.776 μηνύματα.

23-07-25

18:09

Τραπεζικές χρεώσεις: Πότε θα εφαρμοστεί ο μηδενισμός τους για συγκεκριμένες συναλλαγές στα ΑΤΜ- Τι ισχύει για τις αναλήψεις μετρητών από νομικά πρόσωπα - enikonomia.gr
Στην προηγούμενη παρέμβαση πριν από 8 περίπου μήνες, είχε δοθεί περιθώριο περίπου ενός μήνα στα συστήματά τους να προσαρμοστούν γιατί αφορούσαν σε εμβάσματα

American Economist
Επιφανές μέλος

25-07-25

07:56

Bank of America: Ενέκρινε νέο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών 40 δισ. δολ.
Ένα νέο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε η Bank of America.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.703 μηνύματα.

25-07-25

12:14
@American Economist μπορείς να με καθησυχάσεις λίγο με την ασφάλεια του τραπεζικού λογαριασμού; Στοχεύω να κάνω διαδικτυακές αγορές με την κάρτα μου (απο έμπειστες πηγές εννοείται, ebay, skroutz, amazon και τα συναφή), αλλα με έχουνε ποτίσει οι γονείς μου πως θα με χακάρουν θα τα κλέψουν όλα θα καταστραφεί η ζωή μας
. Φυσικά θα κανω μαλακίες, στοιχειώδης ασφάλεια διαδικτυακή (δε πατάω περίεργα λινκς, κατεβάζω περίεργες εφαρμογές κλπ)

American Economist
Επιφανές μέλος

25-07-25

12:28
@American Economist μπορείς να με καθησυχάσεις λίγο με την ασφάλεια του τραπεζικού λογαριασμού; Στοχεύω να κάνω διαδικτυακές αγορές με την κάρτα μου (απο έμπειστες πηγές εννοείται, ebay, skroutz, amazon και τα συναφή), αλλα με έχουνε ποτίσει οι γονείς μου πως θα με χακάρουν θα τα κλέψουν όλα θα καταστραφεί η ζωή μας. Φυσικά θα κανω μαλακίες, στοιχειώδης ασφάλεια διαδικτυακή (δε πατάω περίεργα λινκς, κατεβάζω περίεργες εφαρμογές κλπ)
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα τα μεγάλα καταστήματα και Eshops έχουν δικλείδες ασφάλειας.
nearos
Επιφανές μέλος

25-07-25

12:29
Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω δεν ήθελαν να ξεκινήσω να αγοράζω ασύστολα μαλακίτσες και να τους τα πρήζω...Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα τα μεγάλα καταστήματα και Eshops έχουν δικλείδες ασφάλειας.

Πρώτη υπεύθυνη αγορά που θα κάνω με τα χρήματά μου, θα αγοράσω ένα λούτρινο περιστέρι απο τα τεμου
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα.

25-07-25

15:44
Δεν ξέρω αν το προσφέρει ακόμα το Paypal, αλλά νομίζω έχει purchase protection εάν κανείς αγορά η οποία δεν πάει τόσο καλά.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.045 μηνύματα.

25-07-25

18:19
@American Economist μπορείς να με καθησυχάσεις λίγο με την ασφάλεια του τραπεζικού λογαριασμού; Στοχεύω να κάνω διαδικτυακές αγορές με την κάρτα μου (απο έμπειστες πηγές εννοείται, ebay, skroutz, amazon και τα συναφή), αλλα με έχουνε ποτίσει οι γονείς μου πως θα με χακάρουν θα τα κλέψουν όλα θα καταστραφεί η ζωή μας. Φυσικά θα κανω μαλακίες, στοιχειώδης ασφάλεια διαδικτυακή (δε πατάω περίεργα λινκς, κατεβάζω περίεργες εφαρμογές κλπ)
αν έχεις τραπεζικό λογαριασμό και ebanking, μπορείς να κάνεις μια προπληρωμένη κάρτα άυλη, την οποία θα φορτίζεις στο ποσό που θες κάθε φορά.
εγώ μια τέτοια έχω, που την συνδέω και με paypal.
American Economist
Επιφανές μέλος

Barclays: 'Άλμα' 23% στην κερδοφορία α' εξαμήνου - Νέο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών 1,3 δισ. δολ.
Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη προ φόρων που ανακοίνωσε η βρετανική τράπεζα.

Barclays: Άλμα 28% στα κέρδη το β' τρίμηνο με ώθηση από την επενδυτική τραπεζική
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη που κατέγραψε η Barclay's το β' τρίμηνο καθώς η αστάθεια της αγοράς αύξησε τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική.
American Economist
Επιφανές μέλος

Βουτιά 29% για τα κέρδη της HSBC
Ανακοίνωσε επαναγορά μετοχών αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

HSBC plans US$3 billion stock buy-back after 29% drop in second-quarter profit
Slimmer interest margins and losses related to its diluted stake in Bank of Communications contribute to weaker second-quarter results.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- AggelikiGr
- Unboxholics
- Entropy24
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- taketrance
- American Economist
- back2967
- Scandal
- chester20080
- fmarulezkd
- charmander
- Paragontas7000
- vas 78
- fourkaki
- Jack of Spades
- Greg25
- redpointer
- Rene2004
- Pyotr_Krasnov
- bibliofagos
- souli2002
- Joji
- Ilma
- ROM32
- A350
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- vasilis123321
- johnsala
- Memetchi
- Hased Babis
- Libertus
- Totreno
- physicscrazy
- Reader
- touvlo
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- jj!
- AK-92
- rafaela11
- Kate1914
- Φινεύς
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- ggl
- Dark_kronos
- tsiobieman
- epote
- gmoutzour
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- P.Dam.
- Johnny15
- Kostas_Athens
- ag97
- F1L1PAS
- Maria_Xagorari
- ΘανάσοςG4
- User2350
- bigthor
- parrot/παπαγάλος
- Abiogenesis
- Viedo
- Esperos1
- camil
- Giii
- Αντικειμενικός
- Ariana2018
- aggelosst9
- FreeNotes
- Chris2756
- charitos
- denksero
- Stelios725
- Αλύτρωτος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.