mania
Επιφανές μέλος

Ούτως ή άλλως βρε Μάνια, είναι υπόθεση ενός έτους πλέον. Αλλά η αγένεια και το θράσος αυτής της γυναίκας θα μου μείνει αξέχαστο.Έχει και παιδιά τρομάρα της (τα δύστυχα).
Σου είπα έπερνα ποσά του 1995 το 2002-3 άσε με να την περιλάβω σε 5 μέρες θα τα έχεις στο χέρι(πρέπει να μάθω το έυαίσθητο σημείο της)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

φτανω που λετε στην διευθηνση που μου ειπε και παθαινω ενα σοκ (το μαγαζι που ελεγε ηταν το Baby Gold) μπαινω μεσα και με οδηγουν σε εναν τραπεζι που καθωταν αυτος και πεντε ξανθιες.
"Ηρθες;" Ηρθα λεω - πουνε το laptop; "ποιο laptop" μου λεει "κατσε να πιουμε κανα ποτακι και μετα βλεπουμε τα της δουλειας"
φυγαμε 7 το πρωι - laptop δεν ανοιξα (σιγα μην ανοιγα βεβαια) αλλα απο τοτε τον πετυχαινω που και που σε κανα μαγαζι του ειδους και σπαμε την πλακα μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σιγά βρε Μάνια μην κάνω ολόκληρη ιστορία για 60 ευρώ (100 ήταν σύνολο, 40 η προκαταβολή που πήρα, το είπα, μιλάμε για εξευτελιστική τιμή). Και αντί να εκτιμήσει πόσο καλή τιμή της είχα κάνει (αρχικά της είχα πει 250-300) μου γ*μησε την ψυχολογίαΣου είπα έπερνα ποσά του 1995 το 2002-3 άσε με να την περιλάβω σε 5 μέρες θα τα έχεις στο χέρι(πρέπει να μάθω το έυαίσθητο σημείο της)![]()

1. Να είμαι ΠΟΛΥ σαφής σε ο,τι κάνω
2. Να μην κανω πολύ χαμηλές κοστολογήσεις. Οταν ο άλλος πληρώνει εξευτελιστικά λίγα δεν σε σέβεται.
mania
Επιφανές μέλος

Πές μου που δουλέυεις να εργαστώ και γώ, μόνο που θέλω παίδαρους

mania
Επιφανές μέλος

Σιγά βρε Μάνια μην κάνω ολόκληρη ιστορία για 60 ευρώ (100 ήταν σύνολο, 40 η προκαταβολή που πήρα, το είπα, μιλάμε για εξευτελιστική τιμή). Και αντί να εκτιμήσει πόσο καλή τιμή της είχα κάνει (αρχικά της είχα πει 250-300) μου γ*μησε την ψυχολογίαΕυχαριστώ πάντως για την πρόθεση. Ευτυχώς αυτό το περιστατικό μου έχει γίνει μάθημα. Έμαθα:
1. Να είμαι ΠΟΛΥ σαφής σε ο,τι κάνω
2. Να μην κανω πολύ χαμηλές κοστολογήσεις. Οταν ο άλλος πληρώνει εξευτελιστικά λίγα δεν σε σέβεται.
Ειναι αλήθεια μισέλ, λένε ότι το πάθημα είναι μάθημα, πάντος όταν ξεκίνησα εισπράκτωρας μου είπαν έναν κανόνα που μπορεί να σου χρειαστεί κάποτε" ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ" Και μετά με ηρεμία Μαρινάκι μου πολλύ θα σου πούν τα πάντα για να σε αποφύγουν πρέπει να τους μάθεις ότι χάρη τους κάνεις για την καλύτερη τιμή΄δεν είναι υποχρέωση σου

Αυτά μου είπε και έτσι προχώρισα τώρα εσύ αποφασίζεις ή το βάζεις στο συρτάρι ή το πετάς αυ΄τό που σου λέω

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απο υπόλοιπους πελάτες κυρίως το πρόβλημα είναι όταν θέλουν εικαστικά κάτι διαφορετικό που δεν θα είναι ωραίο, αν και συνήθως τους πείθω, το πολύ πολύ να χρειαστεί να τους το δείξω και στην πράξη και καταλαβαίνουν οτι είναι άσχημο αυτό που θέλουν. Επίσης μου έχει τύχει να θέλει κάποιος να του κάνω μια δουλειά, να κάτσω να συντάξω ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το τι θα κάνω και πόσο θα κοστίσει (σαν πρόχειρο συμφωνητικό ένα πράγμα, είπαμε προσέχω πλέον όσο μπορώ) και μετά μην τον είδατε τον Παναή, μάλλον λόγω τιμής

Hunter
Περιβόητο μέλος

μονο γυναικες εχει, σου κανουν;Μήν μου πείς ότι αυτά είναι οι κόποι σου;![]()
Πές μου που δουλέυεις να εργαστώ και γώ, μόνο που θέλω παίδαρους![]()

mania
Επιφανές μέλος

μονο γυναικες εχει, σου κανουν;![]()
Κάτι μπορεί να γίνει, μου αρέσουν μελαχρινες με μέτριες καμπίλες, έχεις;;;;
Hunter
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

...λες να είναι ο σύζυγος μιας φίλης της μητέρας μου, ή υπάρχουν κι άλλοι με την ίδια τρέλα?
![]()
ΩΧ, κρύψε με, θα με κυνηγάει με την σφουγγαρίστρα αν το μάθει ότι έβγαλα τα ...άπλυτά του στην φόρα.

Ο δικός μου ξεχνάει να σου αναθέσει δουλειά και στη συνέχεια σε βρίζει που δεν την έκανες!
Πριν κανένα μήνα περνάω το πρωί από το γραφείο του για να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχω να κάνω. Μου λέει δεν έχω χρόνο, ξεκουράσου σήμερα, πέρνα αύριο από το γραφείο μου να σου εξηγήσω!
Χαίρομαι εγώ για την εξέλιξη.
Ηρεμώ.
Σε κάποια τυχαία στιγμή που ανοίγω τα μέιλ μου το ίδιο απόγευμα συνειδητοποιώ ότι έχω μέιλ από τον ίδιο῎
"ΚΑλά πότε θα στείλεις την παρουσίαση;"
Σοκ εγώ, τον συναντάω το επόμενο πρωί και με βρίζει άσχημα που τον εξέθεσα!
Του είπα να ψαχτεί για Alzheimer ή κάποιο άλλος εκφυλιστικό σύνδρομο!

Demelene
Διάσημο μέλος

Συγνώμη αλλά και εγώ το θεωρώ απαράδεκτο.Συγγνώμη αυτό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό! Αν υπάρξουν κάποια πρόβληματα που μπορείς να λύσεις μόνο εσύ ... Φυσικά και θα απαιτούσα και εγώ κάτι σχετικό όμως αυτή η απαίτηση θα είχε και επιπτώσεις στο μισθό....
Η μόνη αποδεκτή περίπτωση είναι όταν είναι στις επαγγελματικές προδιαγραφές και φυσικά εξηγούνται στην συνέντευξη. Ποιο τυπικά όπως είναι στις τράπεζες ο θεσμός του standby με πολλά λεφτά πάνω.
Αν έπερνα λίγα λεφτά θα το σκεφτόμουν λόγω στριμοκολιάσματος, αλλά για μένα πρέπει πάντα να υπάρχει ο προσωπικός χρόνος ξεχωριστός από την δουλειά γιαυτό και στο σπίτι μου για χόμπυ έχω να γράψω κώδικα από τότε που ξεκίνησα δουλειά.
Sarah
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα έπρεπε να τις παραδώσεις την δουλειά σου πριν σε εξοφλήσει.Ούτως ή άλλως βρε Μάνια, είναι υπόθεση ενός έτους πλέον. Αλλά η αγένεια και το θράσος αυτής της γυναίκας θα μου μείνει αξέχαστο.Έχει και παιδιά τρομάρα της (τα δύστυχα).
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν θα έπρεπε να τις παραδώσεις την δουλειά σου πριν σε εξοφλήσει.
Προφανώς. Αλλά:
1. Ήμουν αρκετά άπειρη τότε
2. Δεν περίμενα οτι θα μου την έφερνε, είχε γίνει μέσω κοινού γνωστού το κονέ και όσον αφορά την παρεξήγηση νόμιζα οτι όντως ήταν παρεξήγηση και οτι δεν το είπε για να μου τη φέρει
3. Μετά απο καυγά τότε μου είπε μετά απο λίγη ώρα "οκ στείλε τα αρχεία να εξοφληθείς". Ε είπα κι εγώ να της τα στείλω ως ένδειξη καλής θελήσεως απο τη μεριά μου. Τελικά το μόνο που πήρα είναι η Μεγάλη Μούτζα

Εννοείται οτι πλέον δεν κάνω τέτοια (αν και γενικά είμαι καλοπροαίρετο άτομο και ακόμα μπορεί φαντάζομαι κάποιος να μου τη φέρει, τουλάχιστον πλέον προσέχω πολύ παραπάνω οπότε θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια

Μια άλλη κουλή περίπτωση πελάτισσας που θυμάμαι είναι μια που είχαμε άριστη συνεργασία, πραγματικά η καλύτερη μου πελάτισσα, πλήρωσε τα πάντα, μου έλεγε πόσο της αρέσει το αποτέλεσμα και μετά ...εξαφανίστηκε χωρίς να πάρει αυτό για το οποίο πλήρωσε

adespoto
Περιβόητο μέλος

Συγγνώμη αυτό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό! Αν υπάρξουν κάποια πρόβληματα που μπορείς να λύσεις μόνο εσύ ... Φυσικά και θα απαιτούσα και εγώ κάτι σχετικό όμως αυτή η απαίτηση θα είχε και επιπτώσεις στο μισθό....
Υπάρχει και η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου. Επειδή είσαι σε μια δουλειά δε σημαίνει οτι είναι παντρεμένος/η με τον εργοδότη σου...
underwater
Περιβόητο μέλος

Συγγνώμη αυτό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό! Αν υπάρξουν κάποια πρόβληματα που μπορείς να λύσεις μόνο εσύ ... Φυσικά και θα απαιτούσα και εγώ κάτι σχετικό όμως αυτή η απαίτηση θα είχε και επιπτώσεις στο μισθό....
Αν είσαι ο γραμματέας του πρωθυπουργού πιθανώς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ChristosM89
- touvlo
- Joji
- phleidhs
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- Kate1914
- iew
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Reader
- Libertus
- jj!
- Scandal
- jellojina
- rafaela11
- American Economist
- back2967
- Ness
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- fourkaki
- charmander
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- Totreno
- tsiobieman
- A350
- giannhs2001
- chester20080
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.