rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,466 μηνύματα.
03-09-24
11:33
Και όχι μόνο έχουν απαιτήσεις ηλιθιες για μια δουλειά εστίασης, ρωτάνε και σε γυναίκες αν σκοπεύουν να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά στο μέλλον....Δεν έχει σημασία τι είμαι εγώ. Σημασία έχει ότι κάποιοι έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ για χαμαλοδουλειές.. Για να γίνεις διευθυντής του μεγαλύτερου θεάτρου της Ελλάδας αρκεί η πορεία σου, αλλά για να γίνεις σερβιτόρος σου ζητάμε και ντοκτορά.
Με το ρώτησαν και εμένα πριν λίγο καιρο, έξαλλη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,571 μηνύματα.
03-09-24
11:52
Ρε δεν πάνε..Και όχι μόνο έχουν απαιτήσεις ηλιθιες για μια δουλειά εστίασης, ρωτάνε και σε γυναίκες αν σκοπεύουν να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά στο μέλλον....
Όχι παιδιά, εγώ δεν ασχολούμαι με Έλληνες εργοδότες. Καλύτερα να κάνω τον αρλεκίνο σε παιδικά πάρτυ (μου αρέσει κιόλας) παρά να έχω τέτοια πράγματα πάνω από το κεφάλι μου..
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,969 μηνύματα.
03-09-24
20:25
Όταν το κράτος ασκεί κοινωνική πολιτική με λεφτά του εργοδότη είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά.Και όχι μόνο έχουν απαιτήσεις ηλιθιες για μια δουλειά εστίασης, ρωτάνε και σε γυναίκες αν σκοπεύουν να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά στο μέλλον....
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
03-09-24
23:55
Οταν δουλευα πακετας , μια φορα με κλεψανε τα φαγητα . Δε πηρα τηλεφωνο το αφεντικο , πηρα στο κατοπι ολους τους συναδελφους και τους εκλεψα τα σαντουιτς που με κλεψανε και τα παρεδωσα . Ο πελατης πηρε τηλεφωνο το μαγαζι , μιλησε με το αφεντικο που επι 5 λεπτα επεμεινε στο πελατη οτι εγω ο ιδιος εκανε τα σαντουιτς και τα εκανε σωστα . Αφριζε ! Αυτο που δεν ειπε ο πελατης ηταν οτι τα σαντουιτς ειχαν χαρτοπετσετες απο 3 διαφορετικα μαγαζια . Ξαναπηγαμε τα σαντουιτς και μετα το αφεντικο για λιγες μερες τριπλοτσεκαριζε τον εαυτο του . Πολυ ωραιο θεαμα αν μητι αλλο .
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,653 μηνύματα.
04-09-24
11:01
Τις μισες τουλαχιστον φορες οταν βλεπεις τρελες απαιτησεις σε αγγελιες για δουλεια ειναι για την περιγραφη του "ιδανικου" εργαζομενου που εχουν στο κεφαλι τους. Δεν χανεις κατι να κανεις αιτηση για τη θεση αμα δεν πληρεις ολα τα κριτηρια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,571 μηνύματα.
04-09-24
12:07
Εγώ δεν ασχολούμαι με Έλληνες εργοδότες, οπότε δε με νοιάζει και τι ζητάνε..Τις μισες τουλαχιστον φορες οταν βλεπεις τρελες απαιτησεις σε αγγελιες για δουλεια ειναι για την περιγραφη του "ιδανικου" εργαζομενου που εχουν στο κεφαλι τους. Δεν χανεις κατι να κανεις αιτηση για τη θεση αμα δεν πληρεις ολα τα κριτηρια.
Κάποιοι φίλοι μου που δουλεύουν, τα αφεντικά τους εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Βρίσκουν 22χρονα για να τα κάνουν.
Και το κορυφαίο, έβγαζα χθες τον σκύλο μου βόλτα και βλέπω σε βιτρίνα γνωστής αλυσίδας αθλητικών χαρτάκι με: ζητείται πωλήτρια ΕΩΣ 23 χρονών. Ξέχασε να γράψει' για να της πιάνουμε τον απαυτό.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,060 μηνύματα.
04-09-24
12:26
Εγώ, πάντως, όταν έψαχνα θέση εργασίας (συνολικά είχα κάνει 3 αιτήσεις και θα δείτε προσεχώς γιατί τόσες λίγες), έπεφτα συνέχεια σε αγγελίες τύπου υπάλληλος σε βιβλιοπωλείο που ήθελαν να έχεις ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ. Ρε παιδιά, ΟΚ, να το δεχτώ ότι πιθανότατα το ζητάνε γιατί θέλουν ανθρώπους ''μορφωμένους'' (ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση τώρα). Όταν η θέση πρόκειται για κάτι που μπορούν να κάνουν -pretty much- όλοι, με μια μικρή εκπαίδευση, είναι κρίμα να τη στερούνται άνθρωποι που είτε δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο, είτε δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
04-09-24
12:31
Εγώ, πάντως, όταν έψαχνα θέση εργασίας (συνολικά είχα κάνει 3 αιτήσεις και θα δείτε προσεχώς γιατί τόσες λίγες), έπεφτα συνέχεια σε αγγελίες τύπου υπάλληλος σε βιβλιοπωλείο που ήθελαν να έχεις ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ. Ρε παιδιά, ΟΚ, να το δεχτώ ότι πιθανότατα το ζητάνε γιατί θέλουν ανθρώπους ''μορφωμένους'' (ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση τώρα). Όταν η θέση πρόκειται για κάτι που μπορούν να κάνουν -pretty much- όλοι, με μια μικρή εκπαίδευση, είναι κρίμα να τη στερούνται άνθρωποι που είτε δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο, είτε δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Ε ναι, γιατί πώς θα τακτοποιείς τα βιβλία στις βιβλιοθήκες ή πώς θα βρίσκεις το βιβλίο που σου ζητάει ο πελάτης; Τουλάχιστον Harvard πρέπει να χεις τελειώσει, αλλιώς δεν μπορείς..
Για γέλια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η δουλειά που κάνουν οι περισσότερες φίλες μου είναι babysitting σε κάνα παιδάκι για λίγες ώρες.. πλέον οι φοιτητές δεν μπορούν με καφετέριες, πωλήσεις και μλκιες. Και αν πάνε κάθονται κάνα δίμηνο και φεύγουν.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,060 μηνύματα.
04-09-24
12:53
Yeah, tell me about it. Μία εβδομάδα έκατσα εστίαση και μου ήρθε να καταπιώ τανάλια.πλέον οι φοιτητές δεν μπορούν με καφετέριες, πωλήσεις και μλκιες. Και αν πάνε κάθονται κάνα δίμηνο και φεύγουν.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,653 μηνύματα.
04-09-24
12:56
μαλακιες ειναι αυτες συνηθως. τον ιδανικο εργαζομενο περιγραφουν μπας και τσιμπησει κανεις.Εγώ, πάντως, όταν έψαχνα θέση εργασίας (συνολικά είχα κάνει 3 αιτήσεις και θα δείτε προσεχώς γιατί τόσες λίγες), έπεφτα συνέχεια σε αγγελίες τύπου υπάλληλος σε βιβλιοπωλείο που ήθελαν να έχεις ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ. Ρε παιδιά, ΟΚ, να το δεχτώ ότι πιθανότατα το ζητάνε γιατί θέλουν ανθρώπους ''μορφωμένους'' (ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση τώρα). Όταν η θέση πρόκειται για κάτι που μπορούν να κάνουν -pretty much- όλοι, με μια μικρή εκπαίδευση, είναι κρίμα να τη στερούνται άνθρωποι που είτε δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο, είτε δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
04-09-24
12:58
Όλοι έτσι.. η μόνη που ξέρω που άντεξε ΕΝΑΝ χρόνο στις πωλήσεις είναι αυτή η φίλη που ζήτησε απόλυση και μόνο που δεν την έβρισαν!Yeah, tell me about it. Μία εβδομάδα έκατσα εστίαση και μου ήρθε να καταπιώ τανάλια.
Ξεκάθαρα αν δούλευα σε πώληση και εστίαση θα ήμουν σαν την Αγγέλα από το παρά πέντε
Joji
Επιφανές μέλος
04-09-24
13:03
Ναι, η αλήθεια είναι πως πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Ειδικά με τους εργοδότες και τους υπεύθυνους που δεν ξέρουν να είναι σωστοί επαγγελματίες. Έχω αναγνωρίσει λάθη που έκανα στη δουλειά μου, αλλά δεν θα συγχωρέσω ποτέ τα δικά τους.η μόνη που ξέρω που άντεξε ΕΝΑΝ χρόνο στις πωλήσεις είναι αυτή η φίλη που ζήτησε απόλυση και μόνο που δεν την έβρισαν!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
04-09-24
13:07
Δεν έχω δουλέψει ποτέ εκτός καλλιτεχνικών οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία..
Αλλά θα πω ότι στα καλλιτεχνικά δεν συμβαίνουν τέτοιες μλκιες, άσε που φοβούνται πλέον γιατί είναι και επώνυμοι. Ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια ηθοποιός που την ξέρει όλη η Ελλάδα σου φέρεται σα να είναι μαμά σου ή φίλη σου και η υπεύθυνη η κομπλεξικιά στο κάθε κατάστημα σε αντιμετωπίζει σαν δούλο. Δλδ είναι άκρως γελοίο και προβληματικό!
+ ότι δεν σου ζητάνε κανένα προσόν. Μόνο το ταλέντο σου. Ούτε καν το πτυχίο!
Αλλά θα πω ότι στα καλλιτεχνικά δεν συμβαίνουν τέτοιες μλκιες, άσε που φοβούνται πλέον γιατί είναι και επώνυμοι. Ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια ηθοποιός που την ξέρει όλη η Ελλάδα σου φέρεται σα να είναι μαμά σου ή φίλη σου και η υπεύθυνη η κομπλεξικιά στο κάθε κατάστημα σε αντιμετωπίζει σαν δούλο. Δλδ είναι άκρως γελοίο και προβληματικό!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
+ ότι δεν σου ζητάνε κανένα προσόν. Μόνο το ταλέντο σου. Ούτε καν το πτυχίο!
Joji
Επιφανές μέλος
04-09-24
13:17
Ε εντάξει, θεωρώ ότι έχουν μπει σε mode ρομπότ που δεν θέλουν ούτε συναισθηματισμούς ούτε τίποτα. Δηλ. θυμάμαι εγώ όταν πήγα ήταν όλοι τόσο απρόσωποι και είχα βγει η συναισθηματική γιατί τους μίλαγα λες και ήταν άνθρωποι και όχι ζώα ας πούμε.και η υπεύθυνη η κομπλεξικιά στο κάθε κατάστημα σε αντιμετωπίζει σαν δούλο. Δλδ είναι άκρως γελοίο και προβληματικό!
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
04-09-24
13:35
Εστίαση/σεζόν κλπ. είναι για τις τελευταίες τρύπες του ζουρνά.
Οποιοσδήποτε λέει το αντίθετο είναι μαζοχιστής.
Ας σταματήσουμε να τροφοδοτούμε τον κάθε αμόρφωτο καριόλη με κρέας, μπας και κλείσει όλο αυτό το γελοίο οικοδόμημα.
Ας σταματήσουμε να τροφοδοτούμε τον κάθε αμόρφωτο καριόλη με κρέας, μπας και κλείσει όλο αυτό το γελοίο οικοδόμημα.
Joji
Επιφανές μέλος
04-09-24
13:36
Εστίαση/σεζόν κλπ. είναι για τις τελευταίες τρύπες του ζουρνά.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,154 μηνύματα.
04-09-24
13:44
Η συνεχης αντιληψη των ελλήνων "πρεπει να μορφωθούμε πρεπει να μπουμε σε αει πρεπει να εχουμε πτυχια και μεταπτυχιακά κατεβατά" που ίσως προκαλεί ή οφείλεται απο αυτες τις μη ρεαλιστικές προϋποθέσεις. Καποιοι απλα δε κανουν για ΑΕΙ, να πεθανουν της πείνας; π.χ. στην αμερική αρκετοί εργάτες είναι highschool dropouts, εδω αμα παρατησεις το λύκειο ψοφάς.Εγώ, πάντως, όταν έψαχνα θέση εργασίας (συνολικά είχα κάνει 3 αιτήσεις και θα δείτε προσεχώς γιατί τόσες λίγες), έπεφτα συνέχεια σε αγγελίες τύπου υπάλληλος σε βιβλιοπωλείο που ήθελαν να έχεις ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ. Ρε παιδιά, ΟΚ, να το δεχτώ ότι πιθανότατα το ζητάνε γιατί θέλουν ανθρώπους ''μορφωμένους'' (ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση τώρα). Όταν η θέση πρόκειται για κάτι που μπορούν να κάνουν -pretty much- όλοι, με μια μικρή εκπαίδευση, είναι κρίμα να τη στερούνται άνθρωποι που είτε δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο, είτε δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Δε θα με εκπλήσσει αν σε καποια φάση χρειαστεί πτυχίο ιατρικής για βιβλιοπώλης βιολογικών βιβλίων
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
04-09-24
13:46
Κοίτα σε αυτό δε φταίνε οι εργοδότες. Οι πτυχιούχοι φταίνε που πηγαίνουν και δουλεύουν για 3 και 60 επικαλούμενοι "ανάγκη βιοπορισμού".Η συνεχης αντιληψη των ελλήνων "πρεπει να μορφωθούμε πρεπει να μπουμε σε αει πρεπει να εχουμε πτυχια και μεταπτυχιακά κατεβατά" που ίσως προκαλεί ή οφείλεται απο αυτες τις μη ρεαλιστικές προϋποθέσεις. Καποιοι απλα δε κανουν για ΑΕΙ, να πεθανουν της πείνας; π.χ. στην αμερική αρκετοί εργάτες είναι highschool dropouts, εδω αμα παρατησεις το λύκειο ψοφάς.
Δε θα με εκπλήσσει αν σε καποια φάση χρειαστεί πτυχίο ιατρικής για βιβλιοπώλης βιολογικών βιβλίων
Δε νοείται σε θέση λιγότερο από corporate να ζητείται ως τυπικό προσόν Πτυχίο Πανεπιστημίου. Φταίνε αυτοί που θα πάνε, όχι ο εργοδότης.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
04-09-24
13:47
Μλκ όταν τελειώσω την σχολή θα κοιτάξω να δικτυωθώ στο θέατρο, δεν θα έρθω να δουλέψω στο γαμωμάγαζο σου.
Βλήματα, ζώα.
Βλήματα, ζώα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- nearos
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- Kate1914
- iew
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Joji
- Μήτσος10
- Reader
- Libertus
- jj!
- Scandal
- jellojina
- rafaela11
- American Economist
- back2967
- Ness
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- fourkaki
- charmander
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- Totreno
- tsiobieman
- A350
- giannhs2001
- chester20080
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.