Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Πχ στο δημοτικό πας εκλλησια εκεινη την μερα θες δε θες στο γυμνάσιο λυκειο πηγαίναμε αν θέλαμε και δε πηγα ποτε.
Αυτο αν με κανει άθεο απαντώ οτι ειμαι καλύτερος απο κάποιους χριστιανούς που πανε εκκλησια καθε ανάσταση 5 λεπτα και φεύγουν ειμαι ηλικρινης με τον εαφτο μου. Για μενα χριστιανός δε συμαινει παω εκκλησια 3 φορες το χρονο και τις υπόλοιπες 362 μερες το ξεχνάω γιατι εχει και 1 τροπο ζωής και πολλα αλλα (τα οποια δε ξερω πολλα)
Και οχι ειμαι χριστιανός οποτε θελω και οποτε θελω το ξεχνώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Ο μεγάλος χαμένος στο διαχωρισμό κράτους/εκκλησίας θα είναι το κράτος. Αυτό που θα χάσεις δεν θα είναι μια επιπλέον μέρα διακοπές αλλά αρκετά παραπάνω καθώς οι δαπάνες που γλυτώνει το κράτος από τη δράση της εκκλησίας είναι ανυπολόγιστής αξίας.Δεν ξερω αν κρινεις απο εσενα...σαφως δεν με χαλαει,αλλα ανετα θα χαραμιζα την αργια μου για τον διαχωρισμο κρατους και εκκλησιας.Μα δεν ξερεις ποσο ανετα θα την χαραμιζα φιλε μου.![]()
Αυτός είναι ο λόγος που ένας άθεος πρωθυπουργός με μια άθεη στην πλειοψηφία της κυβέρνηση δεν ψηφίζουν/εφαρμόζουν κανέναν νόμο εκτός από αυτούς που επιβάλονται από την Ε.Ε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

man πόσοι από δω μεσα νηστέψανε όλο το 15Αυγουστο για να κοινωνήσουν εχτές μάλλον μόνο εγώ (οι περισσότεροι δε πήγαν καν εκκλησία εχτές).
Εγω δεν εκανα τιποτα το λεω
fockos
Επιφανές μέλος

Εγω δεν εκανα τιποτα το λεω
το ξέρω αφού ο μόνος που τα κανε αυτά σε αυτό το forum είμαι εγώ.
Rafael Atesian
Νεοφερμένο μέλος

Rafael Atesian
Νεοφερμένο μέλος

!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...