κι εμενα μου χει συμβει κατι παρομοιο και θα σας το διηγηθω.... αν και απ οσα εχω ακουσει συνηθως τετοιες παρουσιες πνευματων εχουν ατομα που πιστευουν πολυ. η πλειοψηφια τουλαχιστον αυτο δειχνει...
λοιπον... να πω κι εγω τη δικια μου ιστορια. νταξ δεν ειναι τοσο τρομακτικη αλλα ηταν τοσο αισθητη και αληθινη. και εγω το ελαβα σαν σημαδι οχι σαν κατι κακο.

ηταν ενα βραδυ και διαβαζα τα θαυματα και τον βιο του Αγιου Εφραιμ ο οποιος βρίσκεται σε σας στην αθηνα στη Νέα Μάκρη και ειχα κανει μια εβδομαδα πριν μια εγχειρηση στο χερι και μου ειχε φερει ο αντρας μου μια ανθοδεσμη οταν ειχα βγει απ το νοσοκομειο... ολα τα λουλουδια ειχαν ψιλομαραθει ενα μονο εμενε ολοζωντανο και οταν διαβαζα το βιβλιο του αγιου στο σαλονι και το βαζο με τα λουλουδια ηταν διπλα μου αρχισε να μοσχοβολαει ο τοπος τοσο εντονα που μου κανε τρομερη εντυπωση... και απ οτι διαβασα στο βιβλιο ο αγιος δηλωνει την παρουσια του με ευωδια.... το ιδιο βραδυ οταν πηγα στο κρεβατι μου να κοιμηθω... λιγο πριν κοιμηθω διαβαζα την παρακληση του αγιου και ημουν γυρισμενη στην αριστερη πλευρα του σωματος μου και σε μια στιγμη ενοιωσα σαν να ηρθε καποιος απο πισω μου εκατσε στο κρεβατι

αφου ενιωσα το βαρος του σωματος του ηταν λιγο βαρυς και ξαπλωσε στη μερια του αντρα μου

νομισα οτι ηρθε ο αντρας μου να ξαπλωσει τοσο αληθινο ηταν χαμογελαω και γυρναω απ την αλλη να τον δω....και δεν βλεπω τπτ

τοτε βγαζω μια κραυγη και αρχισε να κουνιεται το κρεβατι για ενα δυο δευτερολεπτα. μετα που να μπορεσω να κοιμηθω... ολο το βραδυ προσευχομουν να φυγουν τα πνευματα απ το σπιτι.
και παντα νοιωθω πιο ασφαλης μεσα στο σπιτι ειδικα οταν ειμαι και μονη μου βραδυ οταν εχω αναμενο καντηλι μεσα στο σπιτι.
εχω και εικονες παντου στο σπιτι, πανω μου, ακομη και κατω απ το μαξιλαρι μου... δεν τολμαει τπτ να μπει μεσα η να με κοντεψει.

για μια αλλη κυρια που ειχε πεθανει ο αντρας της σε τροχαιο και αυτη ξαναπαντρευτηκε μετα απο καποια χρονια που ηταν και πολυ θρησκια και τα βραδια ακουγε τον πεθαμενο αντρα της που ερχοταν σαν μορφη μπροστα της και της μιλουσε...μπρρρρρρρρρρρρ.....και αυτη το μονο που κανει εκεινη την ωρα ειναι να προσευχεται χωρις να δινει σημασια στο κακο πνευμα γιατι για τετοιο προκειται και αυτο εξαφανιζεται μετα..