Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

16-01-25

20:23
Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση.Δεν ισχύει αυτό. Νομίζω λάθος κατάλαβες...
Εδώ μιλάμε για συνδυασμό αλκοόλ, αντιψυχωτικών και επικίνδυνης οδήγησης (λόγω του συνδυασμού των δύο πρώτων, αλλά και εν γένει οδικής συμπεριφοράς...)...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

16-01-25

20:26
Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις;Αίσχος αυτό με τα αντιψυχωτικά!
Η προκατάληψη και ο στιγματισμός όσων παίρνουμε αντιψυχωτικά στο μεγαλείο του!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε..καλο θα ειναι να την παρακολουθεις αν θες να εκφραζεις γνωμη.Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

16-01-25

20:27
Εννοείται ότι απαγορεύεται. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες.Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

16-01-25

21:01
Και απο νομικη αποψη ισχυει.Από νομική άποψη δεν ξέρω
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

11-02-25

23:38

Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του
«Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

04-04-25

18:35
Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω.
Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών.
Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα.
Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί.
Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών.
Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα.
Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...