Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Guest 182562: #61 16-01-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν ισχύει αυτό. Νομίζω λάθος κατάλαβες... Εδώ μιλάμε για συνδυασμό αλκοόλ, αντιψυχωτικών και επικίνδυνης οδήγησης (λόγω του συνδυασμού των δύο πρώτων, αλλά και εν γένει οδικής συμπεριφοράς...)... Click για ανάπτυξη... Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 20:26 Η Πουπουλίνα: #62 16-01-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αίσχος αυτό με τα αντιψυχωτικά! Η προκατάληψη και ο στιγματισμός όσων παίρνουμε αντιψυχωτικά στο μεγαλείο του! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ε..καλο θα ειναι να την παρακολουθεις αν θες να εκφραζεις γνωμη. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 20:27 Ο Guest 182562: #63 16-01-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι απαγορεύεται. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #64 16-01-25 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Από νομική άποψη δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και απο νομικη αποψη ισχυει. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #65 11-02-25 23:38 Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του «Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr www.protothema.gr Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 18:35 Ο Skiyo έγραψε: #66 04-04-25 18:35 Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kate1914 A350 fmarulezkd taketrance Wonderkid Scandal Libertus Memetchi bibliofagos American Economist fourkaki charmander touvlo back2967 Angelikaaa fockos thenutritionist Unboxholics johnsala giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν ισχύει αυτό. Νομίζω λάθος κατάλαβες... Εδώ μιλάμε για συνδυασμό αλκοόλ, αντιψυχωτικών και επικίνδυνης οδήγησης (λόγω του συνδυασμού των δύο πρώτων, αλλά και εν γένει οδικής συμπεριφοράς...)... Click για ανάπτυξη... Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 20:26 Η Πουπουλίνα: #62 16-01-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αίσχος αυτό με τα αντιψυχωτικά! Η προκατάληψη και ο στιγματισμός όσων παίρνουμε αντιψυχωτικά στο μεγαλείο του! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ε..καλο θα ειναι να την παρακολουθεις αν θες να εκφραζεις γνωμη. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 20:27 Ο Guest 182562: #63 16-01-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι απαγορεύεται. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #64 16-01-25 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Από νομική άποψη δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και απο νομικη αποψη ισχυει. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #65 11-02-25 23:38 Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του «Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr www.protothema.gr Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 18:35 Ο Skiyo έγραψε: #66 04-04-25 18:35 Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kate1914 A350 fmarulezkd taketrance Wonderkid Scandal Libertus Memetchi bibliofagos American Economist fourkaki charmander touvlo back2967 Angelikaaa fockos thenutritionist Unboxholics johnsala giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αίσχος αυτό με τα αντιψυχωτικά! Η προκατάληψη και ο στιγματισμός όσων παίρνουμε αντιψυχωτικά στο μεγαλείο του! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έκρινα μόνο με βάση τον τίτλο του άρθρου. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ε..καλο θα ειναι να την παρακολουθεις αν θες να εκφραζεις γνωμη.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 20:27 Ο Guest 182562: #63 16-01-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι απαγορεύεται. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #64 16-01-25 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Από νομική άποψη δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και απο νομικη αποψη ισχυει. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #65 11-02-25 23:38 Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του «Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr www.protothema.gr Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 18:35 Ο Skiyo έγραψε: #66 04-04-25 18:35 Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kate1914 A350 fmarulezkd taketrance Wonderkid Scandal Libertus Memetchi bibliofagos American Economist fourkaki charmander touvlo back2967 Angelikaaa fockos thenutritionist Unboxholics johnsala giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι εννοεις; Οταν πινεις αλκοολ και αντιψυχωτικα ΜΑΖΙ απαγορευεται.Ποσο μαλλον να οδηγεις.Δεν μιλησε κανενας γενικα για τα αντιψυχωτικα.λλα υπαρχιυν καποιες αντενδειξεις.Διαφωνεις; Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι απαγορεύεται. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #64 16-01-25 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Από νομική άποψη δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και απο νομικη αποψη ισχυει. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #65 11-02-25 23:38 Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του «Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr www.protothema.gr Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 18:35 Ο Skiyo έγραψε: #66 04-04-25 18:35 Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kate1914 A350 fmarulezkd taketrance Wonderkid Scandal Libertus Memetchi bibliofagos American Economist fourkaki charmander touvlo back2967 Angelikaaa fockos thenutritionist Unboxholics johnsala giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Από νομική άποψη δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και απο νομικη αποψη ισχυει.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #65 11-02-25 23:38 Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του «Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr www.protothema.gr Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 18:35 Ο Skiyo έγραψε: #66 04-04-25 18:35 Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Βρέθηκαν και ναρκωτικά στον οργανισμό του «Μισή ώρα πριν, είχε γίνει καταγγελία ότι είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό με άλλον άνθρωπο που πήγε να τον χτυπήσει και τον αναζητούσαν οι Αστυνομικοί», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη στο protothema.gr www.protothema.gr
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 18:35 Ο Skiyo έγραψε: #66 04-04-25 18:35 Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί.
Γύρισα στα Χανιά για να περάσω τις διακοπές του Πάσχα από τη Αθήνα που σπουδάζω. Η μητέρα μου και κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι μετά το δυστύχημα στη Σούδα άλλαξε η τροχαία και μπήκε νέα διευθύντρια στη τροχαία και τώρα γράφουν τα πάντα. Ακόμη ελέγχουν και τα πορτ μπαγκαζ για να δουν αν έχουμε τα απαραίτητα όπως πυροσβεστήρα, γιλέκο, το τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών. Σε λιγες ώρες που θα βγω για βόλτα με το αμαξι θα διαπιστώσω καλύτερα. Ναι μεν είναι ένα θετικό, αλλά από ότι κατάλαβα μέσα στη πόλη συμβαίνει αυτό, αλλά στο υπόλοιπο νομό των Χανίων; Έξω από τη πόλη των Χανίων τα πιο κουλα πράγματα έχω δει εκεί.