Τροχαίο στη Ρουμανία με 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Εγώ πχ θυμάμαι να είμαι δέκα χρονών περίπου και να με λέει ο πατέρας μου τι καλά θα ήταν να κερδίσουμε το τζόκερ και εγώ να τον λέω "θέλω να δω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ κι ας μην έχω να φάω", κάτι τέτοιο. Ε, αυτό το πράγμα μπορεί να το καταλάβει μόνο κάποιος που αγαπάει πολύ μία ιδέα, ο,τι μορφή κι αν είναι αυτή.
"ΙΔΕΑ" για την οποία κάποιος μπορεί να δώσει τα πάντα, θεωρώ λογικό ότι πρέπει να είναι κάτι πολύ ΜΕΓΑΛΟ όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία, η Πολιτική, η Επιστήμη, η Ειρήνη, το Περιβάλλον κλπ. Το να λανσάρεται ως "ιδέα" ο αγελαδαίος οπαδισμός σε μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία που ανήκει σε κάποιον ολιγάρχη ο οποίος τη χρησιμοποιεί για τους δικούς του σκοπούς, το θεωρώ πολύ φτηνό και λυπάμαι τους φανατισμένους.

1769945448908.png

Αν γραφουν αισχρα σχολια του τυπου καλα να παθουν κλο οκ..δεν κανει μηνυση ομως επειδη γραφτηκε το πορισμα της ρουμανικης αστυνομαις για τις τοξικολογικες.Η αληθεια ειναι οτι ολοι εμεις πρεπει να κανουμε μηνυση στα ΜΜΕ που δεν λενε την αληθεια και το εχουν βουλωσει.
Τι ζουμε το κερατο μου;
Για αυτο δεν τολμαει κανενα ΜΜΕ να πει το πορισμα της ρουμανικης Ααστυνομιας; Μπας και τον μηνυσει ο ΠΑΟΚ;Μπα και χασει κανεναν φιλαθλο ο ΠΑΟΚ;
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;

Και θα το ξαναπω.τι ζουμε στο ελλαδισταν γμτ..
Εχει ξεφυγει τελειως η ελλαδα
το παρακατω...αυτο..

1769972211528.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back