giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να μου πεις τι σημαίνει η απόδοση που έχουνε? Πόσα πληρώνεις?Δεν είναι και δύσκολο βάζεις τον κωδικό του παιχνιδιού και επιλέγεις 1 Χ 2 Under 2.5 Over 2.5 κλπ...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Τώρα άμα παίξεις περισσότερα παιχνίδια τότε πολλαπλασιάζεις τις αποδόσεις επί τα λεφτά που παίζεις(πχ 3 παιχνίδια αποδόσεις 1.20,1.30,1.40.Παίζεις 3 ευρώ.Τα κέρδη σου θα είναι 1.20x1.30x1.40x3=6.552)
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς επιλέγω πόσα λεφτά θα παίξω? Μπορώ να παίξω π.χ. 2 παιχνίδια και να παίξω διαφορετικά ποσά? Έχω περιορισμούς στα ποσά που ποντάρω στο κάθε παιχνίδι? Επίσης, δεν έχω καταλάβει την μόδα με τα πονταρίσματα στα σκορ π.χ. Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, 2-1 3-4 κ.α.Η απόδοση σημαίνει ότι αν το παιχνίδι έχει απόδοση 1.50 για παράδειγμα,και παίξεις 3 ευρώ το δελτίο,τα κέρδη σου θα είναι 3x1.50=4.50
Τώρα άμα παίξεις περισσότερα παιχνίδια τότε πολλαπλασιάζεις τις αποδόσεις επί τα λεφτά που παίζεις(πχ 3 παιχνίδια αποδόσεις 1.20,1.30,1.40.Παίζεις 3 ευρώ.Τα κέρδη σου θα είναι 1.20x1.30x1.40x3=6.552)
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Συνήθως αναγκάζεσαι να παίξεις 3 παιχνίδια στο κάθε δελτίο.

Το ακριβές σκορ δεν είναι τίποτα,πάλι αν το παιχνίδι έχει ένδειξη 1 μπορείς να το παίξεις και μόνο του.Μερικοί το επιλέγουν επειδή έχει μεγάλη απόδοση.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν κατάλαβα την ένδειξη 1 και όταν εννοείς τα 3 παιχνίδια επιλέγω ό,τι θέλω από το πράσινο χαρτί του προπατζίδικου?Στον ΟΠΑΠ δε μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια μονά.Που σημαίνει συνήθως δε μπορείς να ποντάρεις σε ένα μόνο παιχνίδι.Ουσιαστικά δεν έχεις περιορισμό στο πόσα λεφτά θα ποντάρεις(αρκεί να είναι πολλαπλάσιο του 0,3.πχ δε μπορείς να παίξεις 29 ευρώ.θα παίξεις ή 30 ή 33).
Συνήθως αναγκάζεσαι να παίξεις 3 παιχνίδια στο κάθε δελτίο.
Το ακριβές σκορ δεν είναι τίποτα,πάλι αν το παιχνίδι έχει ένδειξη 1 μπορείς να το παίξεις και μόνο του.Μερικοί το επιλέγουν επειδή έχει μεγάλη απόδοση.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

γυναίκα???έλληνας κροίσος με 6 γράμματα και 4ever ?
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

7 γράμματαΦίλε από αυτά τα πράγματα δεν κερδίζεις τίποτα ή κερδίζεις τόσα λίγα που για το λιγοστό κεφάλαιο που επένδυσες (δλδ τον χρόνο σου) δεν κάνεις καν απόσβεση . Η αξία του κεφαλαίου δεν είναι τι κέρδισες αλλά η διαφορά από αυτό που θα μπορούσες να κερδίσεις
γυναίκα???έλληνας κροίσος με 6 γράμματα και 4ever ?
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να σπαμάρω έχω site που ασχολείται με το στοίχημα https://www.bethome.gr

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αλλα ολαυτα τα παιχνιδια θελουν προσοχη μεγαλη στους επιρρεπεις τους ειδους.
Καποιοι γεννηθηκαν τζογαδοροι και δεν το χουν παρει πρεφα

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

- Ούτε ταβλι στον καφενέ δε παίζω (προσπάθησα να κολλήσω τον κόσμο go αλλά μπααααα)
- Μιά φορά επαιξα χαρτιά την πρωτοχρονια.. και ήταν Magic: the Gathering
- Είπα να παίξω στοιχημα μια φορά για να έχει ενδιαφέρον ο αγώνας που θα παρακολουθούσα με τους φίλους μου.... απο τότε οι φίλοι μου δε με αφήνουν να παρακολουθήσω κανέναν αγώνα.
- Οταν παίζω τάβλι παίζω με d12 εγώ για να είναι δίκαιο.
- Στο blackjack καιγομαι απο το πρώτο φύλλο .
- Mια φορά εβαλα μια μάρκα σε κάθε νούμερο της ρουλέττας.. μέχρι τότε νόμιζα οτι δε βγαζει δεκαδικά.
- Στο στρατό είχε ενα μηχάνημα "φρουτάκια" που μια φορά μετά απο πολλές προσπάθειες είχα κερδίσει.. πορτοκαλάδα.. ολοι λέγανε οτι δεν ήταν φρουτάκι αυτό βέβαια αλλα μηχάνημα με αναψυκτικά.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.