Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.958 μηνύματα.

17-04-06

12:45
Sos... χρειάζομαι asap τον τύπο που συνδέει το μήκος του τόξου ενός κύκλου με την ακτίνα και την γωνία (δεν θυμαμαι πως λέγεται τώρα αυτή η γωνία!!!)
Could be (π*μ)/(r*180)? plz plz plz όποιος έχει κάπου πρόχειρο τον τύπο ας μου τον πει... Thx!!!
Could be (π*μ)/(r*180)? plz plz plz όποιος έχει κάπου πρόχειρο τον τύπο ας μου τον πει... Thx!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4.704 μηνύματα.

17-04-06

12:49
Την επίκεντρη γωνία?Αρχική Δημοσίευση από XRZ:Sos... χρειάζομαι asap τον τύπο που συνδέει το μήκος του τόξου ενός κύκλου με την ακτίνα και την γωνία (δεν θυμαμαι πως λέγεται τώρα αυτή η γωνία!!!)

Μήπως π*ρ*μ/180?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.958 μηνύματα.

17-04-06

12:50
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:Την επίκεντρη γωνία?
Μήπως π*ρ*μ/180?
Έτσι τη λένε ε??? οκ...

thx!!!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4.704 μηνύματα.

17-04-06

12:53
Δεν είμαι σίγουρος...νομίζω
Πάντως το μήκος ενός τόξου το βρίσκεις με αυτόν τον τύπο.
Η επίκεντρη γωνία είναι ίση με το αντίστοιχο τόξο της(που της αντιστοιχεί)
Η ακτίνα δεν ξέρω τι σχέση έχει με το τόξο
Πάντως το μήκος ενός τόξου το βρίσκεις με αυτόν τον τύπο.
Η επίκεντρη γωνία είναι ίση με το αντίστοιχο τόξο της(που της αντιστοιχεί)
Η ακτίνα δεν ξέρω τι σχέση έχει με το τόξο

KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα.

17-04-06

16:10
Αν l ειναι το μηκος του τοξου σε κυκλο ακτινας R , και θ η γωνια που αντιστοιχει στο τοξο μετρημενη σε μοιρες ειναι l= π*R*θ/180 .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...