iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

περισσότερα εδώ:
https://toolbar.msn.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ. και εγώ Firefox χρησιμοποιώ, αλλά μη νομίζετε. Όταν θα βγεί ο IE7 στάνταρ αυτόν θα βάλω. Είναι πιο γρήγορος στην απεικόνιση των σελίδων από τον Firefox. Απλά ο firefox είναι μίλια μπροστά από άποψη ανοιχτού μυαλού. Τελείως τροποποιήσιμος, τον φέρνει ο καθένας στα μέτρα του.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις , ξέρεις πότε πρωτό έβαλε η opera τabs ?Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Μεγάλη ανακούφιση για τους Internet Explorer Users τα Tab... Είναι μεγάλη πρωτοπορία αυτή του Tabbed Browsing, ου πρώτα την εισήγαγε το Opera Browser. Ήταν ζήτημα χρόνου και ελάττωσης του πείσματος της Microsoft το αν τα υιοθετηθεί απο τον Explorer.
![]()

Γενικά πάγια τακτική της Micro$oft ήταν να αφήνει τους άλλους να κάνουν τις πρωτοπορίες, να περιμένει αυτές να εδραιωθούν (για να έχει σίγουρο κοινό), και μετά να τις εισάγει στα δικά τις προγράμματα... όχι που θα πλήρωνε για έρευνες και τέτοιες μλκίες τώρα!
Πάντως είναι αλήθεια πως στο συγκεκριμένο πεδίο πολύ άργησαν, τους προλαβαίνει σιγά-σιγά (πολύυυυυυυυυ σιγά) το "φαινόμενο" firefox και αγχώθηκαν, αλλιώς μάλλον έτσι θα το άφηναν για καμμιά διετία ακόμα

Εγώ πάντως Opera χρησιμοποιώ, υπόδειγμα ευχρησίας, αν και ίσως όχι τοσο παραμετροποιήσιμο όσο ο firefox.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ πιστεύω οτι ο firefox είναι αργός σαν πρόγραμμα. Με την βοήθεια τις cache του εμφανίζει πολυ γρήγορα τις σελίδεςΑρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Υ.Γ. και εγώ Firefox χρησιμοποιώ, αλλά μη νομίζετε. Όταν θα βγεί ο IE7 στάνταρ αυτόν θα βάλω. Είναι πιο γρήγορος στην απεικόνιση των σελίδων από τον Firefox. Απλά ο firefox είναι μίλια μπροστά από άποψη ανοιχτού μυαλού. Τελείως τροποποιήσιμος, τον φέρνει ο καθένας στα μέτρα του.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Η cache όντως βοηθάει πάρα πολύ τον firefox
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

dt008
Νεοφερμένο μέλος

Δίκιο ο yoma. Η HTML rendering engine του IE είναι πιο γρήγορη από αυτή του Firefox
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ας έχω εγώ τόσο internet Που να μου κάνει bottleneck o firefox και τί στον κόσμο.Δίκιο ο yoma. Η HTML rendering engine του IE είναι πιο γρήγορη από αυτή του Firefox

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.