Υιοθεσία ορφανών παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια

Υιοθεσία ορφανών παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια. Συμφωνείτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 94)
 • Ναι

  Ψήφοι: 57 60.6%
 • Όχι

  Ψήφοι: 34 36.2%
 • ΔΞ/ΔΑ

  Ψήφοι: 3 3.2%

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Είναι αδυνατον για κάποιν/α γκέυ να συλλάβει το μέγεθος της απώλειας σε επίπεδο κουλτούρας που προκαλει σε ενα παιδί ενα γκέυ οικογενειακο περιβάλλον. Τόσα εργα τέχνης έχουν φτιαχτεί γι'αυτή την αγάπη, όπως την ξέραμε. Αυτά δεν θα εχουν κανένα νόημα γι'αυτό το παιδί. Το When a man loves a woman δεν θα έχει κανένα νόημα. Θα ειναι when my mom loves my mom, ή when a man loves my dad

Η αγάπη μεταξύ ανδρών και γυναικών περιείχε πάντα κάτι το επικό. Τα δυο φύλα είναι τόσο διαφορετικά, που η αγάπη τους αναδύεται πάντα ενα σύμβολο ειρήνης, αισιοδοξίας, αρμονίας και ονειροπόλησης. Σαν δυο κόσμοι που ενώνονται η αγάπη τους δίνει τόση ελπίδα, για έναν καλύτερο κόσμο. Σημαίνει την υπέρβαση τόσων εμποδίων, σημαίνει ακριβώς αυτή, την κατανόηση, την συνεργασία και την αρμονική συνύπαρξη με το διαφορετικό.

Γι'αυτό ίσως οι γκέυ κοινότητα επιχειρει όλη αυτή την αντιπαράθεση τώρα, στην προσπάθεια της να προσθέσει στις σχέσεις τους το ηρωικό, σαν μια μεγάλή αγάπη τάχα που ξεπερνάει τεράστια (κοινωνικά) εμπίδια. Όμως δυο άτομα του ιδίου φύλου τι το ηρωικό ή σημαντικό κάνουνε; Για ποιά αποδοχή της διαφορετικότητας μιλάνε στους άλλους, ή θα μιλήσουν στα υιοθετημένα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι είναι τόσο στερεότυποι που δεν τολμούν κάν να απομακρυνθουν απο τα στεγανά και τις συνήθειες του φύλου τους;

Ολα τα τραγουδια αγάπης, μεταξύ ανδρών και γυναικών, όλα τα βιβλία, όλες οι ταινίες. Ολη η ιστορία της ανθρωπότητας μέσα απο τις παθιασμένες και γεμάτες αγωνία ιστορίες ανδρών και γυναικων να ισσοροπήσουν τις θύελλες των καιρών τους, ο καθε ένας μέσα απο τον αναγκαστικό ρόλο του φύλου του, όλα αυτά για ένα παιδί που μεγαλωνει μέσα σε γκέυ κουλτούρα θα χαθούν. Γιατί δεν θα αξίζουν, δεν θα είναι "έξυπνα". Και έτσι δεν θα τα απολαύσει, δεν θα τα έχε ιποτέ στη διάθεσή του σαν άμμεσο παράδειγμα.

Γιατί στο τέλος τέλος, σε όλες τις εποχές, ολοι θα μπορούσαμε να βρούμε πάρα πολλές δικαιολογίες για να ΜΗΝ κάνουμε παιδιά. Ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ θα μπορουσε να πεί ότι "αφου μας τρώνε οι τίγρεις, ας μήν κάνουμε παιδιά καλύτερα για να μήν τα φάνε κι αυτά" ο άνθρωπος του μεσαίωνα ότι "αφού μας σκοτωνουν οι τρελλοί της Ιεράς Εξέτασης καλύτερα ας μήν κάνουμε παιδιά" σήμερα ότι " αφού σχεδιάζουν να σκοτώσουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, καλύτερα ας μήν κάνουμε παιδιά".

Ολη η ανθρωπότητα στηρίζεται σ'αυτήν την , φαινομενικά παράλογη, αγάπη, μεταξύ ανδρών και γυναικών. Κάθε φορά που αγάπησα πραγματικά μια γυναίκα, ένοιωσα ένα με το σύμπαν. Χαρηκα, όταν την ίδια στιγμή ένοιωσα φοβισμένος, έκλαψα όταν την ίδια στιγμή ένοιωσα λιοντάρι και έτοιμος να αντιμετωπίσω τον κόσμο, στράφηκα στα άστρα ρωτώντας "γιατί" και πήρα απάντηση μόνο μέσα απο τα μάτια της, χωρίς εκείνη να ξέρει την εξήγηση επίσης. Κάθε φορά που έκανα έρωτα με μια γυναίκα ένοιωθα και νοιώθω την μοίρα όλης της ανθρωπότητας να περνάει μέσα απο κάθε κυτταρό μου. Και ένοιωθα να γαληνεύω μόνο, όταν κατάφερνα αυτό το τόσο διαφορετικο πλάσμα να με νοιώσει κοντά της, φιλο της, και να με εμπιστευτεί χαλαρώνοντας στην αγκαλίά μου. Κι εγώ στη δική της.

Είναι μια παράλογη αγάπη βέβαια, πρός κάποιον ή κάποια τόσο διαφορετικούς απο εμάς. Δυο άνθρωποι που με τον ίδιο παράλογο, όσο και ηρωικό ρομαντικό και θριαμβευτικό τρόπο, κάνουν παιδιά, ενώ σε όλες τις εποχές υπήρχαν χιλιοι λόγοι για να μήν τα κάνεις και τα αγαπάνε και τα μεγαλώνουν ενάντια σε όλους και όλα. Με την ίδια παράλογη φαινομενικα αγάπη και τρόπο. Ποντάροντας μεσα απο το άγνωστο, στην αλλαγή, στην υπέρβαση, στη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή οι γκέυ απολαμβάνουν μόνο το σήμερα και φοβούνται ακόμη και να προσεγγίσουν τα άτομα του αντίθετου φύλου. Τόσο λίγο δεν μπορούν να πιστέψουν σε κάτι διαφορετικό απο τους ίδιους. Πόσο μάλλον να αλλάξουν τον κόσμο. Γιατί γι'αυτό κάνουμε παιδιά, χιλιετηρήδες τώρα όλοι εμείς οι υπόλοιποι ηλίθιοι στρέιτ που υποτίθεται δεν είμαστε προχωρημένοι, ανοικτόμυαλοί, και απελευθερωμένοι. Για να αλλάξουμε τον κόσμο, για να αλλάξουν αυτά, τα παιδιά μας, τον κόσμο, λίγο ακόμη μετα που εμείς θα πεθάνουμε. Όπως έκαναν και χιλιάδες εκκατομύρια παιδιά άλλων, μετά που εκείνοι πέθαναν.

Αν δεν γινόταν έτσι, και όλοι βλέπαμε την ευκολία μας, τα στεγανά μας και μέναμε πεισματικά όσο και κοντόφθαλμα προσκολυμένοι και γαντζωμένοι στα στερεότυπα μας, τώρα δεν θα είχα πίσω μας χιλιετηρήδες εξέλιξης. Θα ήμασταν μια γενιά γκέυ πιθήκων που θα είχαν περάσει καλά ίσως, για όσο έζησαν, όμως θα είχαν χαθεί. Πρίν απο χιλιάδες χρόνια θαυμάσίας εξέλιξης που προέκυψε τελικά μόνο πανω σαυτό το θαύμα: Την αγάπη μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Όλα αυτά ενα παιδί υιοθετημένο απο γκέυ θα τα στερηθεί σαν κουλτουρα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανεπαίσθητα ή εντελώς απροκάλυπτα, αυτό το παιδί θα γαλουχηθεί ότι όλα αυτά είναι μια.... περιττή ηλιθιότητα. Οτι είναι πιο εύκολο να συνάπτεις σχέσεις, να αγαπάς και να συννενοείσαι με άτομα του φύλου σου. Ίσως να είναι, είχα και έχω άντρες φίλους πάντα. Και τόσα χρονια που είμαι στρέιτ, έχω μισήσει γυναίκες όσο τις έχω αγαπήσει. Οποτε τις αγαπάω όμως, παρ'όλες τις διαφορετικότητες μας, αυτή η υποτιθέμενη ηλιθιότητα μας, είναι το μόνο που με κάνει να νοιώθω πραγματικα ζωντανός, πραγματικά μέρος του σύμπαντος μέσα στον οποίο έτυχε να ανήκω. Κι αυτό θα περάσω εγώ στα παιδιά μου. Οτι μπορούν αν διαλέξουν την ευκολία, την απόλαυση μόνο, αν το θέλουν. Ομως η ευτυχία δεν κατακτιέται τόσο εύκολα απο κάποια πλάσματα που είναι θνητά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χαρά.

New member

Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,510 μηνύματα.
Τα λες παρα πολυ ωραια πραγματικα ,αλλα για λογους οπως οι εξελιξη του ειδους και το γεγονος οτι η αρμονια στις σχεσεις ανδρων-γυναικων ειναι κατι ομορφο αυτο δεν σημαινει πως ολοι θα πρεπει να το ακολουθησουν.Χωρια που αμα ενα παιδακι εχει γονεις ομοφυλοφιλους αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι θα το ωθησουν στην ομοφυλοφιλια.Ο,τι νιωθει θα κανει.Αλλο να το δοκιμασει απο περιεργεια και αλλο να το νιωθει μεσα του οτι απλα αγαπαει αντρες ή γυναικες αντιστοιχα.Και ενταξει γκευ υπηρχαν απο την αρχαιοτητα ηδη και μαλιστα πολλοι αλλα αυτο δεν εμποδισε την εξελιξη του ειδους μας αν αυτο ειναι το προβλημα.Αλλα ολα αυτα τα τραγουδια ,ποιηματα κ.λπ που φτιαχτηκαν για στρειτ ζευγαρια ταιριαζουν συχνα και στα γκευ αφου και εκει περα οι συντροφοι εχουν ρολους.Περα απο αυτο ,κατανοω πως η ιδεα του ''Εχω δυο μαμαδες/μπαμπαδες, When a man love my dad/ a woman loves my mom σιγουρα ακουγονται περιεργα επειδη δεν τα εχουμε συνηθισει ,αυτο ομως δεν τα καθιστα μη φυσιολογικα ή κατι το κακο.
 

mariophys

New member

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Μάξιμε δεν θυμωσα λογω της διαφορετικότητας των ιδεών σου αλλά λόγω του τρόπου με τον οποίο επιτηδευμένα χρησιμοποίησες υπαινιγμούς που πραγματικά δεν θεωρώ οτι είναι στο κλίμα υγειούς διαλόγου. Ειδικά όταν η συνομιλήτριά σου είναι 15 χρονών.

Ξέρετε όμως τι μου κάνεις εντύπωση τόσο καιρό που γράφω εδώ; Οτι δεν εχουν υπάρξει γκευ που να έχουν τοποθετηθεί επι του θέματος ως αμεσα ενδιαφερόμενοι.
 

Μάξιμος

Well-known member

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης . Έχει γράψει 1,487 μηνύματα.
Μάξιμε δεν θυμωσα λογω της διαφορετικότητας των ιδεών σου αλλά λόγω του τρόπου με τον οποίο επιτηδευμένα χρησιμοποίησες υπαινιγμούς που πραγματικά δεν θεωρώ οτι είναι στο κλίμα υγειούς διαλόγου. Ειδικά όταν η συνομιλήτριά σου είναι 15 χρονών.

Ξέρετε όμως τι μου κάνεις εντύπωση τόσο καιρό που γράφω εδώ; Οτι δεν εχουν υπάρξει γκευ που να έχουν τοποθετηθεί επι του θέματος ως αμεσα ενδιαφερόμενοι.
Ο λόγος που εντοπίζονται δύσκολα είναι οτι κρύβονται όταν δυσκολεύουν τα πράγματα γι'αυτούς.
Οσο για τον θυμό σου, είσαι 15 χρονών και είναι υγιές να θυμώνεις, αρκεί να αφήνεις ένα ενδεχόμενο του να έχεις εκτιμήσει κάτι λιγότερο ή περισσότερο λάθος.
 

mariophys

New member

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Μα αγαπητέ μου το αρχικό post σου δεν απευθυνόταν σε μενα αλλά στην Χαρουλινι(^^). Μήπως μπέρδεψε λίγο το συνομιλητη; :hmm::P
 

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Τα λες παρα πολυ ωραια πραγματικα ,αλλα για λογους οπως οι εξελιξη του ειδους και το γεγονος οτι η αρμονια στις σχεσεις ανδρων-γυναικων ειναι κατι ομορφο αυτο δεν σημαινει πως ολοι θα πρεπει να το ακολουθησουν.
Κανείς δεν είπε "πρέπει". Προσωπικά είπα ότι είναι απείρως ευκολότερο να είναι κάποιος/α γκέυ. Αποφεύγεις έντεχνα να εμπλακείς σε όλα τα παγκόσμια όσο και διαχρονικά προβλήματα της ανθρώπινης φύσης.

Χωρια που αμα ενα παιδακι εχει γονεις ομοφυλοφιλους αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι θα το ωθησουν στην ομοφυλοφιλια.Ο,τι νιωθει θα κανει.
Οταν είμασταν όλοι σπέρμα ή ωάριο ή καρμική ενέργεια πρίν κι από όλα αυτά, διάσπαρτη μέσα στο αχανές σύμπαν, δεν νιώθαμε τίποτα για να το κάνουμε. Γιατί είμασταν ανύπαρκτοι. Μαθαίνουμε να αγαπάμε, να μισούμε, να συμπαθούμε, να εκτιμούμε και κατόπιν όλων αυτών να νοιώθουμε κάπως για κάποια πράγματα απο το μηδέν. Τα μαθαίνουμε και τα καταγράφουμε δια μέσου όσων νοιώθουμε φυσικά και των εμπειριών μας, όμως και διαμέσου όλων όσων βλέπουμε άλλους να νοιώθουν και απο τις δικές τους εμπειρίες.

Αλλο να το δοκιμασει απο περιεργεια και αλλο να το νιωθει μεσα του οτι απλα αγαπαει αντρες ή γυναικες αντιστοιχα.
Όλα απο περιέργεια να δοκιμάζουμε στην αρχή. Εκτός και άν τα δοκιμάσουμε δια της βίας.

Και ενταξει γκευ υπηρχαν απο την αρχαιοτητα ηδη και μαλιστα πολλοι αλλα αυτο δεν εμποδισε την εξελιξη του ειδους μας αν αυτο ειναι το προβλημα
Επειδή στο μεταξύ υπήρχε όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Αυτός ο κόσμος που δημιουργησαν και διατηρούν όλοι οι υπολοιποι "ηλίθιοι" στρέιτ αγωνιζόμενοι καθημερινά μέσα στις αγωνίες τους να δημιουργήσουν ζωή, συνυπάρχοντας και ανακαλύπτοντας ισσοροπίες, μαζί με την αγάπη, με το αντίθετο φύλο.

Αλλα ολα αυτα τα τραγουδια ,ποιηματα κ.λπ που φτιαχτηκαν για στρειτ ζευγαρια ταιριαζουν συχνα και στα γκευ αφου και εκει περα οι συντροφοι εχουν ρολους.
Αλλο ο φίλος μου ο Δημήτρης να παίζει την Ιουλιέτα, και άλλο να προσπαθώ να κάνω την ίδια την Ιουλιέττα πραγματικά να με αγαπήσει. Αλλο να παίζεις με κάποιον που παριστάνει τον διαφορετικό και άλλο να έχεις να κάνεις με κάποια/ον που είναι εντελώς διαφορετικοί απο σένα.


Περα απο αυτο ,κατανοω πως η ιδεα του ''Εχω δυο μαμαδες/μπαμπαδες, When a man love my dad/ a woman loves my mom σιγουρα ακουγονται περιεργα επειδη δεν τα εχουμε συνηθισει ,αυτο ομως δεν τα καθιστα μη φυσιολογικα ή κατι το κακο.
Κανείς δεν είπε για καλο και κακό, αφού, με όσα έχω πεί μέχρι εδώ όλοι καταλαβαίνουμε ότι, για τον ίδιο/ίδα τον/την γκέυ, το γκέυ ειναι πραγματικά καλό, αφου είναι απίστευτα βολικό. Τα μόνα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γκέυ είναι την γνώμη των στρέιτ, στους οποίους τις περισσότερες φορές αρκεί να μήν τους πούν ότι είναι γκέυ και το πρόβλημα λύνεται. Ολοι οι άλλοι δαίμονες της ανθρώπινης φύσης και του πεπρωμένου της ανθρωπότητας, προφανώς πέφτουν στους ώμους ανδρών και γυναικών στρέιτ.

Για να δείς μάλιστα πόσο δίκιο έχω σ'αυτό που σου γράφω πάω στοίχημα ότι άν αύριο επιτρεπόταν παντού η υιοθεσία παιδιών απο γκέυ, αν έδιναν κατα προτεραιότητα όλα τα ορφανά πρώτα στα γκέυ ζευγάρια, αν εν κατακλείδει τους χώριζε τους γκέυ απο το να έχουν παιδί μόνο η δική τους απόφαση, όπως ακριβώς ισχύει για όλους τους στρέιτ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ γκέυ θα εκαναν το βήμα !

Γιατί, ψυχαναλυτικά, δεν γίνεσαι γκέυ για να κάνεις παιδιά. Γίνεσαι γκέυ για να μήν μπλέξεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

mariophys

New member

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Γιατί, ψυχαναλυτικά, δεν γίνεσαι γκέυ για να κάνεις παιδιά. Γίνεσαι γκέυ για να μήν μπλέξεις.
Και αυτό αποτελεί τη γνώμη σου ως ειδικός; Έχεις κάποιο πτυχίο ψυχολογίας, με έρευνα στο συγκεκριμένο ζήτημα;
 

tsarachaf

Well-known member

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,246 μηνύματα.
Το sex είναι τελείως διαφορετικό από την αναπαραγωγή. Sex κάνουμε και για ευχαρίστηση, ηδονή. Δεν νομίζεις οτι αυτό το επιχείρημα έχει καταρρηφθεί ήδη;
Μεγαλε σοβαρα διαβαζεις τι λεω???
Αναφερω ξεκαθαρα πως οτιδηποτε φυσιολογικο αναπαραγεται... Απλο...

Φυσικα και δεν αναφερομαι στο ακυρο επιχειρημα οτι σεξ κανουμε μονο με σκοπο την αναπαραγωγη...
 

mariophys

New member

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Αναφερω ξεκαθαρα πως οτιδηποτε φυσιολογικο αναπαραγεται... Απλο...
Οτιδήποτε ζωντανό αναπαράγεται, έχει διαφορά. Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι, η φύση δεν ορίζει το φυσιολογικό η κοινωνία το κάνει.
 

tsarachaf

Well-known member

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,246 μηνύματα.
Οτιδήποτε ζωντανό αναπαράγεται, έχει διαφορά. Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι, η φύση δεν ορίζει το φυσιολογικό η κοινωνία το κάνει.
Κι ομως μπερδευεσαι... Καποια πραγματα αυτοκαθοριζονται... Κατ' αναγκην...
 

mariophys

New member

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Κι ομως μπερδευεσαι... Καποια πραγματα αυτοκαθοριζονται... Κατ' αναγκην...
Αν διαβάσεις λίγο βιολογία για το πως καθορίζεται ένας ζων οργανισμός και τα άρθρα που παρέθεσα ποιο πάνω απο τη wikipedia θα δεις γιατί κάνεις λάθος.
 

tsarachaf

Well-known member

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,246 μηνύματα.
Αν διαβάσεις λίγο βιολογία για το πως καθορίζεται ένας ζων οργανισμός και τα άρθρα που παρέθεσα ποιο πάνω απο τη wikipedia θα δεις γιατί κάνεις λάθος.
Τυγχανει να ξερω παρα πολυ καλα τον ορισμο του ζωντος οργανισμου... Αλλα θυμισου πως στους οργανισμους που δεν αναπαραγονται μονογονεικα περιπλεκεται το θεμα και ερχεται ακριβως σ'αυτο που αναφερω...
 

mariophys

New member

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Τυγχανει να ξερω παρα πολυ καλα τον ορισμο του ζωντος οργανισμου... Αλλα θυμισου πως στους οργανισμους που δεν αναπαραγονται μονογονεικα περιπλεκεται το θεμα και ερχεται ακριβως σ'αυτο που αναφερω...
Και ακριβώς εκεί εξαπατάσαι
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

Θα αποφύγω να παραθέσω άλλες πιο "τυχαίες" πηγές ακριβώς για να αποφύγω την πιθανή αμφισβήτηση
εγκυρότητας.

Υ.Γ. να ερμηνεύεις τα λεγόμενά μου με γνώμονα τον κύριο άξονα του θέματος
 

Achilles

New member

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 839 μηνύματα.Γιατί να υιοθετήσουν αφού μπορούν να κάνουν;

Οι κοπέλες δεν μπορούν να απευθυνθούν σε τράπεζα σπέρματος

και να προχωρήσουν σε εξωσωματική;

Όσο για τους μαντράχαλους,

ούτε σκύλο δεν θα τους εμπιστευόμουνα να μεγαλώσουν.

Εδώ ετερόφυλοι άντρες μένουν για τον Α ή Β λόγο μονογονεϊκοί

που το παιδί είναι σπλάχνο τους και τα κάνουν μούσκεμα αν δεν βοηθήσουν μάνες,
αδερφές, ξαδέρφες, θείες και γειτόνισες.

Φαντάζεστε 2 άντρες μαζί;

Διπλή συμφορά.


- Και γιατί αναφερόμαστε μόνο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων

και δεν λαμβάνουμε και όλων των άλλων των οποίων η σεξουαλικότητα δεν αποτελεί
επιλογή; Π.χ τραβεστί, δεν είναι ρατσισμός αυτός;

 

Χαρά.

New member

Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,510 μηνύματα.
Επειδή στο μεταξύ υπήρχε όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Αυτός ο κόσμος που δημιουργησαν και διατηρούν όλοι οι υπολοιποι "ηλίθιοι" στρέιτ αγωνιζόμενοι καθημερινά μέσα στις αγωνίες τους να δημιουργήσουν ζωή, συνυπάρχοντας και ανακαλύπτοντας ισσοροπίες, μαζί με την αγάπη, με το αντίθετο φύλο.Κανείς δεν είπε για καλο και κακό, αφού, με όσα έχω πεί μέχρι εδώ όλοι καταλαβαίνουμε ότι, για τον ίδιο/ίδα τον/την γκέυ, το γκέυ ειναι πραγματικά καλό, αφου είναι απίστευτα βολικό.
Γιατί, ψυχαναλυτικά, δεν γίνεσαι γκέυ για να κάνεις παιδιά. Γίνεσαι γκέυ για να μήν μπλέξεις.
Καταρχας δεν αποκαλεσε κανεις ''ηλιθιους'' τους στρειτ.Αλλα ουτε οι στρειτ θα πρεπει να θεωρουνται και θεοι επειδη διαινωνιζουν το ειδος.Στο κατω κατω δεν θα 'λεγα πως ολοι οι στρειτ αγωνιζονται καθημερινα μεσα στις αγωνιες τους να δημιουργησουν ζωη.Καποιοι ναι και οταν γινεται με τετοια θεληση ειναι το καλυτερο και το πιο ομορφο πραγμα.Αλλα οι περισσοτεροι κανουν παιδια ειτε επειδη ξεχασαν να βαλουν προφυλακτικο (μετα συγχωρεσεως) ,ειτε επειδη η γυναιακα εφτασε τα 45 και θυμηθηκε πως πρεπει να κανει ενα παιδι για να ημν την κοροιδευει η γειτονια.


Παντως ,δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος θα θελε να γινει γκευ γιατι ειναι ''βολικο'' ή για να μην μπλεξει ,ειδικα αν ειναι ευαισθητος σαν χαρακτηρας γιατι με τις κριτικες και τα ''καλα'' λογακια που θα ακουσει μονο βολικο δε θα 'ναι.Χωρια που υπαρχει και το ενδεχομενο να τον απορριπτει ακομα και η οικογενεια του.
 

abracadabra!

New member

Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Ν'απαντήσω στον Buggs που ενώ γράφει τόσο ωραία, είναι ρομαντικός, συναισθηματικός, αγνοεί το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι επιλογή. Επίσης, αγαπητέ Buggs, και βέβαια οι ομοφυλόφιλοι αποδέχονται τη διαφορετικότητα. Δεν ερωτεύονται το ίδιο φύλο επειδή δεν τους αρέσει το "κάτι διαφορετικό", ούτε επειδή τους αρέσουν τα στερεότυπα. Δεν υπάρχει για όλα εξήγηση. Δεν είναι μόνο το φύλο που κάνει τους ανθρώπους να διαφέρουν (εσύ προφανώς μιλάς για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ φύλο στο οποίο είμαι ενάντια, γιατί τα βιολογικά φύλα διαφέρουν μόνο στα γεννητικά όργανα και άλλα λίγα σωματικά ΜΟΝΟ χαρακτηριστικά)! Είναι και η θρησκεία, το χρώμα, η φυλή, η "εθνικότητα", η γλώσσα, και άλλα πολλά στα οποία θα μπορούσες ν'αναφερθείς.

Επίσης, για να το πω απλά:

ΦΥΣΗ: σπερματοζωάριο + ωάριο = ζυγωτό = έμβρυο = παιδάκι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ: "πρότυπα φύλου"----> (κοινωνικό φύλο)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ: θεσμός οικογένειας, εκκλησία, κτλ.

Άν ένα παιδάκι μείνει ορφανό, γιατί να είναι στο ίδρυμα ενώ μπορεί να βρει στοργή σ'ένα ζεστό σπίτι; Έχουμε δύο υποψήφιες θετές οικογένειες, οκ; Τον Λάμπρο και τη Μαρία, 35 χρονών, ο Λάμπρος έχει ποινικό μητρώο, η Μαρία χρωστά το σπίτι στην τράπεζα, ψυχροί άνθρωποι. Και επίσης, άλλη επιλογή, η Έλενα, 35 (η οποία ζεί τα τελευταία 10 χρόνια με την Ειρήνη), πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ζεστή προσωπικότητα, λατρεύει τα παιδάκια, έχει πολύ καλή έμμισθη εργασία και είναι πχ παιδοψυχολόγος. Πραγματικά πιστεύετε πως σ'αυτή την περίπτωση το παιδί θα έπρεπε να πάει με την πρώτη θετή οικογένεια; Και ας ξεφύγουμε λίγο από το χαζό "δύο μαμάδες", "δύο μπαμπάδες". Αυτό είναι παρα φύσιν, πραγματικά. Κανείς δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει ένας πατέρας, μία μητέρα. Σε περίπτωση υιοθέτησης από γκέι ζευγάρι ο ένας/η μία θα είναι ο θετός/θετή πατέρας/μητέρα και ο/η σύντροφός του/της θα είναι ο φίλος/η φίλη της μητέρας.

Για τα πρότυπα φύλου με μπερδέψατε. Εννοείτε τα ροζ/γαλάζια ρουχαλάκια στα νεογέννητα, τις Barbie/το ποδόσφαιρο, το μαγείρεμα/το ποδόσφαιρο(πάλι);
 

Μάξιμος

Well-known member

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης . Έχει γράψει 1,487 μηνύματα.
Οτιδήποτε ζωντανό αναπαράγεται, έχει διαφορά. Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι, η φύση δεν ορίζει το φυσιολογικό η κοινωνία το κάνει.
Η φύση κάνει τα μήλα μήλα και τα πορτοκάλια πορτοκάλια. Άλωστε αυτό δηλώνει και η παροιμία που λέει οτι << το μήλο κάτω απο τη μηλιά θα πέσει>>.

Ο άνθρωπος αυτό αντιλαμβάνεται ως φυσικό.

Οταν όμως βάλει το χεράκι του ο άνθρωπος, έ τότε γίνεται το έλα να δείς.

Αλλάζει η παροιμία και << το μήλο άν έχει κατηφόρα πάει και στην πορτοκαλιά ενίοτε >> .

Άρα η φύση και μόνο αυτή ορίζει το φυσικό και έτσι εμείς γνωρίζοντάς το αυτό αποδεχόμαστε ως φυσικό.
 

Άγγελος

New member

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.
Οτιδήποτε ζωντανό αναπαράγεται, έχει διαφορά. Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι, η φύση δεν ορίζει το φυσιολογικό η κοινωνία το κάνει.
και η φυση εχει γεννετικες ανωμαλιες,και στα αλλα ζωα εκτος ανθρωπου πιο συχνες μαλιστα..
η φυση δεν ειναι αλανθαστη οπως νομιζουμε..
και αναλογα με τα αποτελεσματα της γεννετικης ανωμαλιας και ποσο ωφελιμη ειναι στο ζωο ή τον πληθυσμο,,
παραμενει και γινεται νορμαλ ή φυσιολογικο,ή παραμενει στην απεξω ως ανωμαλια
 

Χαρά.

New member

Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,510 μηνύματα.
και η φυση εχει γεννετικες ανωμαλιες,και στα αλλα ζωα εκτος ανθρωπου πιο συχνες μαλιστα..
η φυση δεν ειναι αλανθαστη οπως νομιζουμε..
και αναλογα με τα αποτελεσματα της γεννετικης ανωμαλιας και ποσο ωφελιμη ειναι στο ζωο ή τον πληθυσμο,,
παραμενει και γινεται νορμαλ ή φυσιολογικο,ή παραμενει στην απεξω ως ανωμαλια
Δηλαδη η ομοφυλοφιλια ειναι καποιου ειδους γενετικη ανωμαλια;
 

Άγγελος

New member

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.
Δηλαδη η ομοφυλοφιλια ειναι καποιου ειδους γενετικη ανωμαλια;
α,μπραβοο..

και επηρεαζεται και απο το περιβαλλον φυσικα..οπως ολα τα χαρακτηριστικα του ανθρωπου..

και γεννιέσαι και γινεσαι δηλαδη..αναλογα τα ποσοστα..
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
  Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
 • Φορτώνει...
Top