Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έχω ξεκινήσει με τον Gogh.... αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ο περιορισμένος χώρος που έχω για να ανεβάσω αρχεία....
ελπίζω να μου φτάσει ο χώρος για όλα όσα θέλουμε να βάλω....
το θέμα είναι αν δεν φτάσει ο χώρος, μπορεί να γίνει κάτι για να μου δωθεί περισσότερος? Michelle? Exposed? εσείς πείτε μου!
Σκέφτηκα την εκδοχή του να κάνω κάποιον άλλον λογαριασμό μόνο και μόνο για να μπορώ να έχω τον δικό του επιπλέον χώρο... ισχύει αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ένα που κοίταξα τώρα τυχαία είναι 1013 χ 822 (Irises, Gogh, Vincent van)
όλα παίζουν πάνω κάτω εκεί ... λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω ανάλογα και με τις πραγματικές διαστάσεις του κάθε έργου
edit
σε σύνολο έχω γύρω στα 213 ΜΒ (Γγνωστοί και άγνωστοι)
Τι λες ΤΩΡΑ???????

YOU RULE AGAIN!!!
(σίγουρα δεν θα πίξεις με το ανέβασμα?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:(σίγουρα δεν θα πίξεις με το ανέβασμα?)
εεε νταξ δεν τα ανεβάσω όλα και σε μία μέρα.....
χτες ανέβασα όλα του Van Gogh....
σήμερα αν θα ανεβάσω Μatisse....
γενικώς θα πάω χαλαρά παίδες και ελπίζω να με συγχωρέσετε....
σιγά σιγά για να μπορείτε να τα δείτε κι όλας, μην σας πήξω

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:χτες ανέβασα όλα του Van Gogh....
...και τα κετέβασα εγώ στο pc μου!!!

krobeskou
Νεοφερμένο μέλος

μόλις σήμερα μπήκα στο chat και θα ήθελα να βρω κάποιες πληροφορίες!
Ενδιαφέρομαι να βρώ πίνακες που να εχουν χρησιμοποιηθει ως εξώφυλλα δίσκων και βιβλίων.
Α!! και να μην ξεχάσω είναι η πρώτη μου φορά που κάνω chat
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από krobeskou:Καλημέρα,
μόλις σήμερα μπήκα στο chat και θα ήθελα να βρω κάποιες πληροφορίες!
Ενδιαφέρομαι να βρώ πίνακες που να εχουν χρησιμοποιηθει ως εξώφυλλα δίσκων και βιβλίων.
Α!! και να μην ξεχάσω είναι η πρώτη μου φορά που κάνω chat
Καλημέρα και καλώς ήρθες στον χώρο μας

Μιας που είναι η πρώτη σου φορά να σου πω για να ξέρεις (μη μου στεναχωρεθείς) ότι αυτό είναι ένα forum και όχι chat

Chat είναι όταν σε ένα χώρο (room) βρίσκονται διάφοροι και μιλάνε σε πρώτο χρόνο. Forum είναι αυτό που ο καθένας μας αφήνει ένα μήνυμα και οι άλλοι απαντάνε όταν και άμα το δουν!

Στο θέμα μας τώρα!
Δεν γνωρίζω ποιοί πίνακες και ποιών ζωγράφων έχουν χρησιμοποιηθεί ως εξώφυλλα, αλλά αν γνωρίζεις εσύ, πες μας τίτλους και καλλιτέχνη και θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι ώστε να μπορείς να το πάρεις μετά απ την Gallery μας

krobeskou
Νεοφερμένο μέλος

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ!!!
Λοιπόν , αφού βλέπω ότι έίμαι άσχετη και χρειάζομαι βοήθεια πές μου, αν θέλεις φυσικά που θα μπώ για να βρώ τα έργα που έχεις ανεβάσει;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από krobeskou:ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ,
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ!!!
Λοιπόν , αφού βλέπω ότι έίμαι άσχετη και χρειάζομαι βοήθεια πές μου, αν θέλεις φυσικά που θα μπώ για να βρώ τα έργα που έχεις ανεβάσει;
Βρε καλή μου δεν σε βάρεσα....
συγγνώμη κι όλας.... απλά για να ξέρεις στο είπα... με καμία δόση κακίας ή εξυπνάδας

Στο επάνω μέρος της σελίδας, θα δεις κάτι κουμπάκια που το ένα λέει Pics και έχει και το σχεδιάκι μιας φωτογραφικής μηχανής.
Πατάς εκεί πάνω και από εκεί επιλέγεις την υποκατηγορία που θες να περιηγhθείς.
Οι πίνακες ζωγραφικής που έχουμε βάλει μέχρι στιγμής αφορούν πίνακες του Van Gogh και του Matisse. Είναι στην υποκατηγορία "Ζωγράφοι, διάσημοι και μη"
krobeskou
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

συνεχίζω με τον αγαπημένο μας... Monet (σύντομα κοντά σας με 54 έργα του

Tsoutsounaki666
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σήμερα θα ανέβουν ο Klimt (ειδικά αφιερωμένος

Ξεκινάω.... σε μερικές ώρες... κοντά σας

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ο Monet τελείωσε...
σήμερα θα ανέβουν ο Klimt (ειδικά αφιερωμένος) και ο Modigliani
![]()
Ξεκινάω.... σε μερικές ώρες... κοντά σας![]()
ΟΥΦ... όλα στη θέση τους καθώς και ο Toulouse-Lautrec

συνεχίζομεν...

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γιατι ο χωρος της Gallery επεσε στο μισο (πριν ειχα 50mb και τωρα εχω 24) ;
Subject to change
e-steki.gr Founder

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ο Monet τελείωσε...
σήμερα θα ανέβουν ο Klimt (ειδικά αφιερωμένος) και ο Modigliani
![]()
Ξεκινάω.... σε μερικές ώρες... κοντά σας![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

nikita13
Διάσημο μέλος

Μπράβο!!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Παιδιά ρίξτε όλοι μια ματιά στην κατηγορία με τους ζωγράφους, κουκλι την κάνουμε!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.