Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

το πόσα ΤΡΩΕΙ η εφορία απ τους εμπόρους, τον κοσμάκη, τους υπαλλήλους κλπ λυπάμαι που θα το πω αλλά θα το καταλάβετε στην πρώτη φορολογική σας δήλωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:θα είμαι λιιιιιιιιιιγο off topic
το πόσα ΤΡΩΕΙ η εφορία απ τους εμπόρους, τον κοσμάκη, τους υπαλλήλους κλπ λυπάμαι που θα το πω αλλά θα το καταλάβετε στην πρώτη φορολογική σας δήλωση...![]()
θα το καταλάβουν όταν πρώτα δουλέψουν μισθωτοί και μετά το γυρίσουν σε ελεύθερους επαγγελματίες ή το ανάποδο

άσε που η πρώτη φορολογική δήλωση δίνει επιστροφή φόρου (σιγά μην φτάσει κανείς την κλίμακα του 30% με τη μία), οπότε θα είναι χαρούμενοι που ζουν σε μια ψευδαίσθηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:έχτες έτυχε να βγούμε με την λία μουγια καφέ. Η απόδειξη που μας έφεραν και λάθος προϊόν έγραφε και λάθος ώρα. Επειδή είχαμε κέφια
διαμαρτυρηθήκαμε. Το αποτέλεσμα ήταν ο υπάλληλος να του φανεί υπερβολικό. Τελικά μας έφεραν άλλη αποδείξη ... αλλα και πάλι με λάθος ώρα
![]()
Ο υπάλληλος τι κέρδος έχει στο να μην κόβει αποδείξεις; Μην μου πείτε ότι το κατάστημα δίνει bonus σε όσους κόψουν τις λιγότερες ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Y.γ.: Το μαμάτο θα ήταν η ΣΔΟΕ να ήταν κάτι σαν αστυνομία ... να εστέλνες sms ... και σε 5 λεπτά να ήταν εκεί.![]()
![]()
![]()
Λοιπόν επειδή έχω μαγαζί θα σου απαντήσω στις απορίες σου και θα σου πω γιατί είσαι λάθος
να την έλεγες αν δνε έφερνε απόδειξη ναι αλλά όχι για λάθος ώρα.
Συνήθως δεν αλλάζουν την ώρα στις ταμιακές διότι έχουν πολλά περισσότερα πράγματα και σοβαρότερα να ασχοληθεί ένας επιχειρηματίας απο το να αλλάζει την ώρα της ταμιακής μηχανής.(εμείς συν αυτά έχουμε χάσιε το προισπέκτους και δνε θυμόμαστε πως αλλάζει)
Την Σδοε την ενδιαφέρει να κόβονται αποδείξεις και να υπάρχει η ταινία της εφορία στην μηχανή
Δεν γίνεται για όλα τα προιόντα να υπάρχει διαφορετικό κουμπί όταν το Φ.Π.Α είναι ίδιο, είναι παρα παρα πολύ κουραστικό και χρονοβόρο να ψάχνεις την ωρα που καίγεσαι να πατήσεις το κουμπί που θα γράψει καφες και όχι αναψυκτικό.
Δηλαδή εμείς που έχουμε τουλάχιστον 40 διαφορετικά φαγητά φαντάσου να έπρεπε να έχω 40 διαφορετικά κουμπάκια στη μηχανή

Το να πάρεις καφέ και να γράψει η απόδειξη ποτό απο λάθος κουμπί εσένα δεν θα σου αλλάξει κάτοι στην τιμή ο επιχειρηματίας όμως θα χρεωθεί 19% αντί για 9% που είναι το αναψυκτικό.(το έχω κάνει αρκετές φορές αυτό όπως και αντί για φαγητό να χτυπήσω ποτό πάλι το ΦΠΑ είναι μικρότερο)
Τώρα το αν χτυπάει ο σερβιτόρος αποδείξει ή όχι είναι θέμα αφεντικού όχι σερβιτόρου. και αν γίνει κάτι με την Σδοε δεν θα βρει τον μπελά του κανένας υπάλληλος παρα μόνο το αφεντικό.
Είναι διαφορετικά να τα ζεις και διαφορετικά να τα βλέπεις απο έξω.
Πιστεύω πως ήσουν λάθος σε αυτή την κίνηση σου, χωρίς παρεξηγηση έτσι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Φυσικά και θα ήταν δύσχρηστο να υπάρχει διαφορετικό κουμπί αλλά τα βασικά καφές-αναψυκτικό αλοίμονο αν δεν ξέρουν που βρίσκονται. Επιτέλους, έχουμε μάθει να τηρούμε τίποτα σε αυτή τη χώρα ή όλα θυσιάζονται στο βωμό του "δε βαριέσαι";
Και σε παρακαλώ, μην μιλάς για "απ'έξω" δίχως να γνωρίζεις. Κι εμένα η μητέρα μου έχει ξενοδοχείο και τα βλέπω απο πολύ κοντά. Εκεί δηλαδή γιατί καίγομαστε να μην πατήσουμε καφέ αντί για αναψυκτικό και τούμπαλιν και κόβουμε κάθε φορά απόδειξη;
Επίσης, δεν θυμάμαι να είπε ποτέ ο exp ότι θα πάθει κάτι ο υπάλληλος. Απλά ρώτησε τι κερδίζει απο κάτι τέτοιο.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

πάνω στην βιασύνη πατάς και ποτό αντί γι αφαγητό, δεν μπορείς να κάθεσαι να κάνεις αργά μήπως χτυπήσεις ποτό αντί φαγητό την ώρα που τρελένεσαι.Δεν λέω συνέχεια αλλά συμβαίνει και αυτό
Είναι πολύ δύσκολο
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά με τις ταμιακές γίνονται πολλά λάθη πάνω στην βιασύνη
Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

έχτες έτυχε να βγούμε με την λία μου

Ο υπάλληλος τι κέρδος έχει στο να μην κόβει αποδείξεις; Μην μου πείτε ότι το κατάστημα δίνει bonus σε όσους κόψουν τις λιγότερες ....

Y.γ.: Το μαμάτο θα ήταν η ΣΔΟΕ να ήταν κάτι σαν αστυνομία ... να εστέλνες sms ... και σε 5 λεπτά να ήταν εκεί.

αυτό σχολίασα δνε είδα τα επόμενα που έχουν αναφερθεί

εμάς έχει 2,5 ώρες διαφορα απο την κανονική
Subject to change
e-steki.gr Founder

Καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο την κατασκευάστρια εταιρεία να σας πει πως να το αλλάξετε γιατί είναι κρίμα να κόβετε και να νομίζουν οι πελάτες οτι φοροδιαφεύγετε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Πρέπει να έχεις φάρδος για αν πάρουν δυο πελάτες ακριβώς τα ίδια πράγματα, μιλάω συγκεκριμένα στο δικο μου

Μάλλον θα αλλάξουμε μηχανλη οπότε οκ

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλήθεια τι εστιατόριο έχετε; Πείνασα

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

έχουμε 3 τραπεζάκια γιατί μας αναγκάζει το κράτος και συν αυτά πρέπει να πληρώνουμε δημοτικά τέλη είτε έχουμε κάτι στον δρόμο ή δεν έχουμε

Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Πείνασα! Θέλω πίιιιτσα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.