Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως Γιάννη να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχει παράνομο λογισμικό αλλά μόνο παράνομη χρήση λογισμικού.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απαγορεύεται αυστηρότατα το οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και links για ιστοσελίδες που περιέχουν συνδέσμους για αρχεία .torrent. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με μόνιμη απαγόρευση εισόδου στο forum και θα διαγράφετε αυτομάτως το post/thread.
Ελπίζω ότι το θέμα θα συζητηθεί εντος των απαραίτητων νομίμων πλαίσίων μιας και θέλω να πιστεύω οτι οι e-stekiτες είναι άτομα με επίπεδο.

Όσον αφορά το θέμα εγώ πιστεύω οτι το καλύτερο είναι το DC++ αρκει να έχεις τα παραίτητα GB για κάθε hub να μοιραστείς με τους άλλους.
dt008
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Έχω την εντύπωση ότι ο Γιάννης ψάχνει για πρόγραμμα που θα πληρώνει συνδρομή για να κατεβάζει τραγούδια.
Πάντως Γιάννη να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχει παράνομο λογισμικό αλλά μόνο παράνομη χρήση λογισμικού.![]()
RESPECT TO EMU, απλά
φίλε γιάννη, itunes
το οποίο παρεπιμπτόντως τα πάει και πολύ καλά
:-)
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Michelle όλα αυτά τα κινέζικα που γράφεις στο topic σου τι είναι ?
Τι εννοείς εδω?
Επίσης, εγώ δεν σε παρεξήγησα. Απλά προληπτικα για να προλάβω τέτοιες απαντήσεις απο άλλα μέλη όφειλα να υπενθυμίσω τον κανόνα

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Ôé åííïåßò åäù?
Åðßóçò, åãþ äåí óå ðáñåîÞãçóá. ÁðëÜ ðñïëçðôéêá ãéá íá ðñïëÜâù ôÝôïéåò áðáíôÞóåéò áðï Üëëá ìÝëç üöåéëá íá õðåíèõìßóù ôïí êáíüíá![]()
Και καλά κάνεις ! Όσο αφορά για τα κινεζικά μου γράφεις να κατεβάσω το DC++ το κατάλαβα είναι πρόγραμμα για τραγούδια μετά τι θες να πείς να έχω GB και αρκετά hUB δηλαδή ?
gademis
Τιμώμενο Μέλος

edit: FAQ για το DC++
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

ρίξε μια ματιά εδώ και θα ανακαλύψεις ότι σιγα σιγά μάλλον θα γίνουν παράνομαΑρχική Δημοσίευση από emufear :Έχω την εντύπωση ότι ο Γιάννης ψάχνει για πρόγραμμα που θα πληρώνει συνδρομή για να κατεβάζει τραγούδια.
Πάντως Γιάννη να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχει παράνομο λογισμικό αλλά μόνο παράνομη χρήση λογισμικού.![]()
https://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=837
edited by Michelle: fixed quote
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Περιμένουν όλοι να βγεί το δεδικασμένο για να μυνήσουν τη Micro$oft που δέν κόβει το TCP/IP stack τα παράνομα τραγούδια. Τοτε μονο θα καταλάβουν τι κάνανε.ρίξε μια ματιά εδώ και θα ανακαλύψεις ότι σιγα σιγά μάλλον θα γίνουν παράνομα
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Το δοκίμασα αλλα μου φαίνετε πολύπλοκο το edonkey ειναι πολύ καλο thanksΑρχική Δημοσίευση από Founes :εγώ στο λέω ξανά! προσπάθησε DC++ ξανά και θα με θυμηθείς! οτι βοήθεια θές εδώ είμαστε!!!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ το βρίσκω λόγικο από την στιγμή που δεν υπήρχε κάνενας έλενχος για το τι αρχεία μοιράζει ο κάθενας....Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Thanks σε όλους για την βοήθεια. Τελικά κατέβασα το eDonkey και είναι πολύ καλό. To Kazaa με γέμισε bugs και virus μαζί με τόνους Spam!
Για αυτό πιστεύω ότι αξίζει με τα χίλια το dc++
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πρώτη φορά το ακούω..... :/Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :

Το είχα δει παλιότερα αλλά απ΄ότι θυμάμαι δεν έβρισκα πολλά πράγματα και φαντάζομαι γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό και δεν είχε πολλούς χρήστεςΑρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.