Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Το παιχνίδι και μάλιστα όταν γίνεται με ίσους όρους, θέλει κάποιον να κερδίζει και κάποιον να χάνει.Ευχαριστω!!
Αν και πρεπει να ευχαριστησω και τον Μαξιμο που εδωσε την εμπνευση για την μεταφορα αυτη, ξεκινωντας να παρομοιαζει τις σχεσεις μεταξυ 2 φυλων με παιχνιδι με την φωτια...
Ομορφαίνει όμως ιδιαίτερα αν κάποιος προσποιείται οτι χάνει και τότε η ανατροπή είναι αναπόφευκτη.
Αρα, εγώ δέχομαι οτι μεταξύ δύο ατόμων αντίθετου φίλου υπάρχει μόνο κατα συνθήκη φιλία.
Μπορεί να διαρκέσει για πάντα, << άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου>>.
Οσες πιθανότητες να συμβεί αυτό, αλλες τόσες υπάρχουν για να καταλήξουν με απογόνους να ανάβουν στο ύπαιθρο την φωτιά .

Υ.Γ.σας εύχομαι καλό ταξίδι και μη ξεχνάτε τα κάστανααααααααααααααααααααααααα.
Μ' ακούσατεεεεεεεε ?

Εγώ φώναξα, αλλά δεν πήρα απάντηση απο κανέναν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

οοοοοοοοοοοοχι και το διαπιστωσα πριν ακριβωσ απο ενα χρονο....και μπορω να πω οτι πευτοντας απο το ροζ συνεφακι της πεπειθισης μου πονεσε παααααρα πολυ...
Θέλεις να μας το εξηγήσεις??? Έτσι, ένα επιχειρηματάκι για τα μάτια του κόσμου... Διότι το να μην σου συνέβη εσένα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί και σε κανέναν άλλον...
stelsarmoyta
Νεοφερμένο μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανάλογα τι σου πέρασε από το μυαλό... ένα φιλικό μπορεί και να μην αλλάζει την φύση της φιλίας.ειμαι στους....δεν νομιζω γιατι επεσα και γω στο παιχνιδι της φωτιας..οσο τελεια να περνατε σαν αδερφακια και να σπατε πλακα σμε την παροδο του χρονου ass και βρακι οποτε ολο και καποια αναμεικτα συναισθηματα θα προκυψουν..πειτε την αληθεια θα σας περασε απο το μυαλο....
eveRd'noRmalgUy
Νεοφερμένο μέλος

(ναι , υπάρχει)
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

η lugar που όλοι αγαπήσαμε
(ναι , υπάρχει)
Ο τρελιάρης νόρμαλ γκάι που όλοι λατρεύουμε
(δεν ξέρω/δεν απαντώ)
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και στον αδερφο μου θα πω :"με αυτα τα μαλλια μου αρεσεις περισσοτερο και με εκεινο το παντελονι ακομη πιο πολυ..."
Δεν σημαινει φυσικα πως υποσεινηδητα τον γουσταρω.

Παρτε το και αλλιως.Με την ιδια λογικη οι γκει και οι λεσβιες δεν θα μπορουσαν αντιστοιχα να εχουν φιλους/φιλες του ιδιου φυλου, γιατι καποτε θα τους εβλεπαν ερωτικα.

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική και ειλικρινή φιλία μεταξύ αντρα και γυναίκας χωρίς να υπάρχει ερωτικό στοιχείο?
Προσωπικά πιστεύω πως ναι, και μάλιστα προτιμώ να κάνω παρέα με άνδρες παρά με γυναίκες καθώς συνήθως συννενούμαστε καλύτερα. Ωστόσο κάμποσες φορές έχει προκύψει ερωτικό στοιχείο απο τη μία και/ή απο την άλλη μεριά και οι περισσότερες μέχρι τώρα σχέσεις μου προέκυψαν απο φιλίες.
Εσείς θα μπορούσατε να είστε μόνο φίλοι με κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου ή πιστεύετε οτι η μόνη σχέση που θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ ετεροφυλων είναι η ερωτική? Έχετε φίλους του αντίθετου φύλου?
Έχω πολλούς φίλους άντρες, και επί το πλήστον οι περισσότεροι φίλοι μου ήταν του αντίθετου φίλου. Το προτειμώ, καθώς δεν έτυχε να κάνω καμία αξιόλογη φιλία με κοπέλα, αλλά νομίζω πως πραγματική ουσιαστική και ανιδιοτελής φιλία μεταξύ άντρα - γυναίκας δεν μπορεί να υπάρξει καθώς το ερωτικό στοιχείο υπάρχει πάντα ακόμη και αν ποτέ δεν εκφραστεί.
marina289
Δραστήριο μέλος

Αν υπάρχει ερωτικό στοιχείο,που λογικά θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε κάποιο βαθμό, οκ, φυσιολογικό το θεωρώ να υπάρχει...
Αλλωστε και στη φιλία μου με την κολλητή μου λέμε ότι υπάρχει ¨λανθάνων ερωτισμός¨, γενικώς στην φιλία θεωρώ ότι υπάρχει ένα ιδιότυπο είδος ερωτισμού...
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μενει εκει και δεν προχωραει παραπερα,,μονο αν δεν κολλανε ερωτικα οι δυο..
τοτε μενει στο φιλικο..
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

giorgos94
Νεοφερμένο μέλος

Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο το μυαλό μπορεί να είναι βρώμικο, αν και στους δύο είναι καθαρό, όχι μόνο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στηρίζονται έτσι και οι πιο δυνατές φιλίες !
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Μην πάρεις και όρκο...Προσωπικά ο κολλητός μου είναι αγόρι,εδώ και αρκετά χρόνια...Ποτέ δεν είδε ο ένας τον άλλο διαφορετικά......

giorgos94
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ με το Dias.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.