arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Κι αν σε απογοητεύσει και αυτός, τότε τι γίνεται;Αρχική Δημοσίευση από nikita13:αυτό σίγουρα είναι στην φύση μας..Αν και εγώ έχω πάψει να πιστεύω λόγς προσωπικών εμπειριών ένα άτομο έχει μείνει που να μην με έχει απογοητεύσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να πω για το θέμα ότι ο Ερνέστ Χέμινγουει (που κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ αυθεντία) είχε πει κάποτε ότι "ένας άντρας και μια γυναίκα δεν μπορούνε να γίνουν φίλοι, εάν πριν δεν έχει προηγηθεί σεξουαλική σχέση μεταξύ τους"
Πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό. Έχω συνουσιαστεί με μερικές από τις ποιο κοντινές φίλες μου... ο βαθμός κατανόησης και εμπιστοσύνης με αυτές ανέβηκε κατακόρυφα. (και επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρούμε φιλικές σχέσεις, ποτέ δεν είχαμε ερωτικές σχέσεις μεταξύ μας και εκείνες έχουν δεσμούς, εγώ αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά κάνω παρέα και με γυναίκες (που δεν τις βλέπω ερωτικά) αλλά ούτε σαν ιδέα μπορεί να περάσει απ το μυαλό μου οτι θα ήμουν φίλος (με την έννοια του κολλητού) με μια γυναίκα και αυτό θα έμενε ως εκεί,ειδικά σε στιγμές ερωτικής απογοήτευσης απο άλλες σχέσεις (είτε απ τη μια είτε απ την άλλη πλευρά)
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Δεν είναι κάτι που θέλω να σκέφτομαιΑρχική Δημοσίευση από arm_power:Κι αν σε απογοητεύσει και αυτός τότε τι γίνεται;![]()

crazyhelen
Διάσημο μέλος

arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Κι όμως.. για σκέψου το, ή απλά φαντάσου.Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Δεν είναι κάτι που θέλω να σκέφτομαι![]()

nikita13
Διάσημο μέλος

Δεν θέελω!Αρχική Δημοσίευση από arm_power:Κι όμως.. για σκέψου το, ή απλά φαντάσου.![]()

Alexkasgr
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Μερικοί δεν μπορούν να δουν άτομα του άλλου φύλου παρά μόνο ερωτικά ακόμα και αν διατηρούν σχέση, ενώ άλλοι μπορούν.
Εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία. Αν και κάνω παρέα εξίσου με άνδρες και γυναίκες, οι καλύτερες φίλες μου πάντα ήταν γυναίκες. Σε μία μάλιστα περίπτωση περάσαμε και την ερωτική σχέση, έκτοτε δε οι σχέσεις μας είναι στο καλύτερο επίπεδο που ήταν ποτέ. Ίσως γιατί επί του παρόντος κανένας από τους δύο δεν είναι δεσμευμένος.
Γενικά, απαντώ ναι.

άντρες. Με τις γυναίκες δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να συννενοηθώ καθόλου. Αν και έχω περάσει και την ερωτική φάση με φίλο μου, πάλι όμως συνεχίσαμε όπως πριν και δεν άλλαξε τίποτα.

Αρχική Δημοσίευση από Founes:το αν άλλαξε κάτι, δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά. Μπορεί να μην εκδηλώθηκε κάτι άλλο για άλλους λόγους.
έχεις δίκηο..σ΄αυτή τη ζωή δεν είναι ποτέ κάτι σίγουρο..

yertle
Νεοφερμένο μέλος

αφου δηλώσω οτι εχω αρκετες γυναικες φιλες και μαλιστα καποιες μακροχρονα, η διαπιστωση μου ειναι πως δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις σκεφτει εστω για μια στιγμη σ'αυτα τα χρονια τον αλλο ερωτικα.
Προφανως καταθετω προσωπικη/αρσενικη αποψη αν και πιστευω πως το ιδιο ισχυει και με τις γυναικες
Covenant
Δραστήριο μέλος

Εγω ειμαι της αποψης οτι την καλυτερη κοπελα που γνωρισα ως φιλη,πρεπει να την εχω κοπελα καθως πιστευω παρα πολυ σε μια αρχη.
Ο καθε αντρας αναζητει στην ζωη του τον θηλυκο κολλητο του
Προσωπικα,δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα στον κοσμο απο το να εχεις σχεση με μια κοπελα που υπεραγαπας και παραλληλα να ειναι η καλυτερη σου κολλητη.Πιστευω οτι μια γυναικα στην ζωη μου μπορει να ειναι μαζι μου οχι μονο για την σεξουαλικη σχεση αλλα και για την φιλικη παραλληλα,αφου συνηθως πολλες σχεσεις και αισθηματα ξεκινουν απο φιλικα συμβαντα τα οποια εξελισσονται στις πιο επιτυχημενες και γεματες αγαπη σχεσεις.Εχω πολλα παραδειγματα ακομα ιδιως κ με ελληνες φιλους με ξενες,το παν ειναι η επικοινωνια,οχι η γλωσσα και η καταγωγη
Τωρα αν εχεις τοσες πολλες καλες φιλες,θα ειναι το καλυτερο να εχεις και κολλητες φιλες (το θεωρω εφικτο καθως εχω αναλογη εμπειρια),αλλα συνηθως τις περισσοτερες φορες δεν κραταει πολυ αυτη η "υποτιθεμενη" φιλια μεταξυ πολλων ετεροφυλων ατομων..ολο και καποιος/α θα εχει περισσοτερες προσδοκιες
Edit
@yertle
Eιπαμε το ιδιο πραγμα χωρις να εχω διαβασει το ποστ σου νωριτερα,αρα συμφωνουμε απολυτα καθως εσυ εχεις μεγαλυτερη εμπειρια σε αυτον τον τομεα

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από modelos:εχω φιλες αλλα μπορει να τις βλεπω και ερωτικα. γνωστες δηλαδη...οχι να κανουμε συνεχεια παρεα..νομιζω οτι δε θα ξεκιναγα ποτε μια οποιαδηποτε επαφη με γυναικα αν δε μου αρεζε ειτε φιλικη ειτε ερωτικη
και απο τι καταλαβα και αυτες το ιδιο πιστευουν..
Η απόσταση μεταξύ φίλου και γνώστου είναι πολυυυύ μεγάλη!!!!
και τι εννοείς δεν θα ξεκίναγες οποιαδήποτε επαφή με γυναίκα εάν δε σου άρεσε??? αναφέρεσε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση???
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από modelos:εχω φιλες αλλα μπορει να τις βλεπω και ερωτικα. γνωστες δηλαδη...οχι να κανουμε συνεχεια παρεα..νομιζω οτι δε θα ξεκιναγα ποτε μια οποιαδηποτε επαφη με γυναικα αν δε μου αρεζε ειτε φιλικη ειτε ερωτικη
και απο τι καταλαβα και αυτες το ιδιο πιστευουν..
Αν κοιτάς την εξωτερική τους εμφάνιση για να αποφασίσεις αν θα τις κάνεις παρέα ή όχι τότε σόρρυ αλλά μόνο φιλικά δεν τις βλέπεις.
Τουλάχιστον ελπίζω όντως να ισχύει οτι κι αυτές πιστευουν το ίδιο αλλιώς τις περιμένει μεγάλη απογοήτευση

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Same thing.Αρχική Δημοσίευση από modelos:οχι μονο εμφανιση αλλα και χαρακτηρα που ομως θα μπορουσε να με εξιταρει ερωτικα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.