ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγουρα καποια ατομα μπορει να κανουν καποια πραγματα και να μας κανουν να πεσουμε απο τα συννεφα..Αλλα το ιδιο θα μπορουσε να συμβει και με την κολλητη μας η με την οικογενεια μας!Το θεμα ειναι ποιους θα επιλεξουμε εμεις να εμπιστευομαστε!Εξαλλου αυτα αποτελουν εξαιρεση στον κανονα και οχι τον ιδιο τον κανονα!!![]()
Έτσι, δεν υπάρχουν κανόνες στην ζωή & συγκεκριμένα στα συναισθήματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι απαραίτητο πάντα, να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο άτομα διαφορετικού φύλου αφού πρώτα περάσει από το μυαλό και των δύο (?) το ερωτικό. Όταν αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να υπάρξει ειλικρινή φιλία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι απαραίτητο πάντα, να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.![]()
Ναι δεν αντιλέγω. Απλά όταν θα υποβόσκει αυτό τότε θα είναι ίσως κάτι παραπάνω από φιλία και επιπλέον μπορεί να προκύψουν άλλα προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου ή μπορεί να μη σου δώσει καλή συμβουλή, όταν τη ζητήσεις για μία κοπέλα που σου αρέσει, λόγω ζήλιας. Δεν ξέρω, ίσως και να κάνω λάθος...

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι δεν αντιλέγω. Απλά όταν θα υποβόσκει αυτό τότε θα είναι ίσως κάτι παραπάνω από φιλία και επιπλέον μπορεί να προκύψουν άλλα προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου ή μπορεί να μη σου δώσει καλή συμβουλή, όταν τη ζητήσεις για μία κοπέλα που σου αρέσει, λόγω ζήλιας. Δεν ξέρω, ίσως και να κάνω λάθος...![]()
Αχ, τι μου θύμησες τώρα!!!
Ο παλίος μου κολλητός φίλος και τελευταίος...με χώρισε απο το τότε αγόρι μου με πολύ περίεργο τρόπο...
Και τελικά ενώ τα πίναμε στο σπίτι του.......
Αυτα!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Πάλι φιλία θα είναι. Στο χέρι του καθενός είναι να μην προκύψουν προβλήματα.Ναι δεν αντιλέγω. Απλά όταν θα υποβόσκει αυτό τότε θα είναι ίσως κάτι παραπάνω από φιλία και επιπλέον μπορεί να προκύψουν άλλα προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου ή μπορεί να μη σου δώσει καλή συμβουλή, όταν τη ζητήσεις για μία κοπέλα που σου αρέσει, λόγω ζήλιας. Δεν ξέρω, ίσως και να κάνω λάθος...![]()
Δεν έχι όλος ο κόσμος σχέση άλλωστε.

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάλι φιλία θα είναι. Στο χέρι του καθενός είναι να μην προκύψουν προβλήματα.
Δεν έχι όλος ο κόσμος σχέση άλλωστε.![]()
Πιστεύω πως φιλία με άντρα μπορείς να κάνεις αν είσαι ελεύθερος όπως είπες...για να μην δημιουργούνται τέτοια προβλήματα!!!
Σίγουρα αν έχεις μια σταθερή και σοβαρή σχέση ο σύντροφός σου δεν θα ανεχόταν να έκανες παρέα τόσο πολύ κολλήτή με έναν άντρα ή το αντίθετο για τους άντρες! Θα ζήλευε λιγουλάκι...
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αλλη μια περίπτωση που αποδεικνύεται η σκλαβιά που επιβάλλει μια σχέση.Πιστεύω πως φιλία με άντρα μπορείς να κάνεις αν είσαι ελεύθερος όπως είπες...για να μην δημιουργούνται τέτοια προβλήματα!!!
Σίγουρα αν έχεις μια σταθερή και σοβαρή σχέση ο σύντροφός σου δεν θα ανεχόταν να έκανες παρέα τόσο πολύ κολλήτή με έναν άντρα ή το αντίθετο για τους άντρες! Θα ζήλευε λιγουλάκι...
Αν είναι ποτέ δυνατόν, αν θυσιάσω φίλες κολλητές που έχουμε περάσει μια ζωή ολόκληρη μαζί, στο βωμό μιας σχέσης.
Στη μάνα της και γρήγορα..........

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλη μια περίπτωση που αποδεικνύεται η σκλαβιά που επιβάλλει μια σχέση.
Αν είναι ποτέ δυνατόν, αν θυσιάσω φίλες κολλητές που έχουμε περάσει μια ζωή ολόκληρη μαζί, στο βωμό μιας σχέσης.
Στη μάνα της και γρήγορα..........![]()
Καλά, όταν κλ@σεις την κοπέλα σου για την φίλη σου θα σου πώ αν θα ζηλέψει ή όχι...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

https://www.ischool.gr/index.php?threads/6366/σόρρυ που πετάγομαι σαν την άσχετη (μην πω τίποτα άλλο), αλλά αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση, δεν ανοίγεις ένα θρεντ?
Τα νταααααααααααα!!!

Idril rulez.-Λίγα λόγια για την Ιδριλ
είναι και γ@μώ τα άτομα
stavros_
Δραστήριο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μα αυτό λέω κι εγώ.Καλά, όταν κλ@σεις την κοπέλα σου για την φίλη σου θα σου πώ αν θα ζηλέψει ή όχι...
Γι αυτό κι εγώ έκανα τις επιλογές μου.
Στη μάνα σου και γρήγορα είπαμε........

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Με διώχνεις??? Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!Μα αυτό λέω κι εγώ.
Γι αυτό κι εγώ έκανα τις επιλογές μου.
Στη μάνα σου και γρήγορα είπαμε........![]()
Απλα και με λίγα λόγια ... όλα στην ζωή θέλουν μέτρο!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Φυσικά θέλουν μέτρο.
Και μέτρο και θερμόμετρο......
Giotouli
Νεοφερμένο μέλος

είχα κι εγώ κάποτε άντρα φίλο και μάλιστα πολύ καλό και έμπιστο!!!
Βέβαια μετά δυστυχώς χαθήκαμε καθένας με τις δουλιές του και την δημιουργία οικογένειας...αλλά ακόμα μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από αυτή τη φιλία!!!
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Βέβαια ανησυχώ λίγο, γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να την δει ή να την αγγίξει

Αλλά γυναίκα είναι, με τις ανορεξίες και τα ρέστα γίνονται σχεδόν αόρατες...

daliapan
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.