Υπάρχω (2024) - αφιέρωμα στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Έχει ψιλο-κάνει ντόρο, κυρίως με κριτική προς τον Μάστορα που πρωταγωνιστεί, καθώς και τα στοιχεία μυθοπλασίας που έχει.

Ανοίγω αυτό το θέμα για όποιον την έχει δει, όποιον θέλει να τη δει ή γενικό σχολιασμό του εγχειρήματος και της ταινίας. :)

yparxoposters.jpg

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Θα πάω να τη δω. Έχω χρόνια να πάω κινηματογράφο, αλλά για τον Στελλάρα θα πάω.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Θα πάω να την δω την επόμενη εβδομάδα λογικά.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ο Μάστορας μιμήθηκε αρκετά καλά τη φωνή του Στελλάρα, απλά δεν έκανε δική του την ερμηνεία επειδή δεν είναι ηθοποιός ο άνθρωπος. Πολύ καλή σκηνοθεσία αλλά σχετικά βασανιστικά αργή πλοκή. Συνολικά ήταν ένα τίμιο 8/10

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Κι εγώ θα πάω να την δω αυτή την εβδομάδα. Οι απόψεις διίστανται, πάντως...

Σε κάθε περίπτωση, ωραίο μου ακούγεται το εγχείρημα με τον Μάστορα. Μέλλει να το δούμε και στην πράξη και θα επανέλθουμε...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Εγώ βαριέμαι τρελά τέτοιες βιογραφικές ταινίες (και για την Κάλλας δε θα τη δω / ούτε με τη Angelina ούτε την ελληνική σειρά στο ertflix, αν και θέλω πολύ να δω τη Ράντου στο ρόλο της μάνας) και Καζαντζίδη δεν άκουγα ποτέ. Απλά δεν μου αρέσει η χολή που παίζει στα social για τον Μάστορα, ότι δεν του φτάνει ούτε μια τριχιά κ.α. Ένας ρόλος που ανέλαβε είναι, ας κριθεί για το αποτέλεσμα και όχι να τον βάζουν σε συγκρίσεις.

Πάντως θυμάμαι όταν ήμουν μικρός που είχε πεθάνει και το λέγανε οι τηλεοράσεις. Κάπου γυμνάσιο θα πήγαινα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Εγώ βαριέμαι τρελά τέτοιες βιογραφικές ταινίες (και για την Κάλλας δε θα τη δω / ούτε με τη Angelina ούτε την ελληνική σειρά στο ertflix, αν και θέλω πολύ να δω τη Ράντου στο ρόλο της μάνας) και Καζαντζίδη δεν άκουγα ποτέ. Απλά δεν μου αρέσει η χολή που παίζει στα social για τον Μάστορα, ότι δεν του φτάνει ούτε μια τριχιά κ.α. Ένας ρόλος που ανέλαβε είναι, ας κριθεί για το αποτέλεσμα και όχι να τον βάζουν σε συγκρίσεις.

Πάντως θυμάμαι όταν ήμουν μικρός που είχε πεθάνει και το λέγανε οι τηλεοράσεις. Κάπου γυμνάσιο θα πήγαινα.
Της Κάλλας ήταν μια μαλακία. Απίστευτα βαρετή (κοιμήθηκα στην αίθουσα) και στοχευε όχι τόσο στο να καταγράψει τη ζωή της Κάλλας, αλλά να την απομυθοποιήσει λόγω του χαρακτήρα της

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Για όσους λέτε πάντως για τη πλοκή

θεωρώ ότι ο σκηνοθέτης σεβάστηκε και το γεγονός ότι κάποια από τα άτομα που είναι στη ταινία, δηλαδή τα ονόματα, είναι εν ζωή

όπως Μαρινέλλα, η Γκρευ και η τελευταία γυναίκα του Καζαντζίδη

θεωρώ από αυτό και μόνο είχαν περιορισμους στο πόσο μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες

Όντως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες

Όμως και ο ίδιος ο Στέλιος νομίζω δεν θα ήθελε να ασχοληθούμε τόσο με όλη τη του τη ζωή, όσο για τη μουσική στη ζωή του.

πχ για τον τζόγο δεν μας έδειξε κάτι.
Ήταν πιο πολύ μια ταινία αφιερωμένη στη καλλιτεχνική ζωή του και όχι στην ίδια τη ζωή του.

αν το δούμε έτσι, είναι κάπως καλύτερα.

δεν την θεώρησα πάντως αργή ταινία.

Το ευτυχία δεν το έφτασε, όμως ήταν πολύ αξιόλογη προσπάθεια !

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
Εγώ την είδα τα Χριστούγεννα! Μου άρεσε πολύ ο Μάστορας πάντως σε αντίθεση με όσα λέγονται για εκείνον!! Στην αρχή πήγαινε κάπως η ιστορία σχετικά γρήγορα και μετά αρκετά αργά...αλλά γενικά είχε πολύ καλή σκηνοθεσία!

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.
Η φωνή του Καζαντζίδη με τη φάτσα του Μάστορα μου θυμίζει κάτι γερμανικές σειρές που ο ηθοποιός είναι νέος και η φωνή ντουμπλάρεται σαν γέρου. Δεν κολλάει. Εντωμεταξύ ακούγεται σαν να υπάρχει απομίμηση φωνής το οποίο αδικεί την ερμηνεία.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Aντι να βαλουν τον αοσμο μαστορα , επρεπε να πρωταγωνιστησει ο πνευματικος γιος του καζατζιδη νικολαος ΒΑΡΔΟΣ ζακυνθινος

1735559623613.png

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η φωνή του Καζαντζίδη με τη φάτσα του Μάστορα μου θυμίζει κάτι γερμανικές σειρές που ο ηθοποιός είναι νέος και η φωνή ντουμπλάρεται σαν γέρου. Δεν κολλάει. Εντωμεταξύ ακούγεται σαν να υπάρχει απομίμηση φωνής το οποίο αδικεί την ερμηνεία.
Στα νιάτα του του μοιάζει

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.
Είδα το υπάρχω χθες. Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Ο μάστορας μιμήθηκε σε καλό βαθμό τη φωνή του Καζαντζίδη και ο τρόπος που μιλούσε/φερόταν έμοιαζε πολύ στον Καζαντζίδη.

Πολύ θετικό που εστίασαν στα καλά του καλλιτέχνη και όχι στους τσακωμούς που είχε με πχ Μίνος, Νικολοπούλο κτλ.

Άξιζε και τη προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδίως σε άτομα που γουστάρουν τέτοια ακούσματα!! (Εγω ξετρελάθηκα ας πούμε)

Scandal

Διαχειριστής

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Τον καζαντζιδη ποτε δεν τον ειχα σε εκτιμηση.Πολυ χαμηλου επιπεδου διασκεδαστης,,τυπου ινδικα ζιγκουαλα.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Η ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ.Τι να θαυμασεις απο αυτον; Την φωνη σκυλα; Τα ινδικα χαμετυπια; Το ξυλο που εριχνε;
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
Το κακο ειναι οτι το οτι εχει οπαδους δειχνει το επιπεδο των ελληνων.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Τον καζαντζιδη ποτε δεν τον ειχα σε εκτιμηση.Πολυ χαμηλου επιπεδου διασκεδαστης,,τυπου ινδικα ζιγκουαλα.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Η ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ.Τι να θαυμασεις απο αυτον; Την φωνη σκυλα; Τα ινδικα χαμετυπια; Το ξυλο που εριχνε;
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
Το κακο ειναι οτι το οτι εχει οπαδους δειχνει το επιπεδο των ελληνων.
Βρε ακούς τι λες ; Για τον Καζαντζίδη μιλάμε. Σου αρέσει, δε σου αρέσει, το ύφος/το ήθος/τα τραγούδια του είναι ο Καζαντζίδης. Τέλος.

Τί χαμηλό επίπεδο και ψηλό επίπεδο ; Άλλωστε, δεν το 'παιξε ποτέ κάτι που δεν είναι. Δεν την αρνήθηκε/αποποιήθηκε την φτώχια του. Την τραγουδούσε...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Βρε ακούς τι λες ; Για τον Καζαντζίδη μιλάμε. Σου αρέσει, δε σου αρέσει, το ύφος/το ήθος/τα τραγούδια του είναι ο Καζαντζίδης. Τέλος.

Τί χαμηλό επίπεδο και ψηλό επίπεδο ; Άλλωστε, δεν το 'παιξε ποτέ κάτι που δεν είναι. Δεν την αρνήθηκε/αποποιήθηκε την φτώχια του. Την τραγουδούσε...
1000 συγνωμην που δεν εχω την δικια σου αποψη.Και για λεγε λοιπον..ποιος πραγνατικα ηταν ο καζαντζιδης;Καμια ποιοτητα; Ενας ηθικος ανθρωπος Μηπως δεν βαραγε τις γυναικδς του; Μηπως δεν ηταν επιπεδο ινδικης χαζοταινιας τα τραγουδια του; ΟΙ στιχοι πιο χαζοι πεθαινεις;
Συνελθε κουκλιτσα μου που επειδη εσενα σου αρεσει πρεπει ολοι να τον εκτιμουμε.
Δεν μου αρεσε,δεν τιν εκτιμω..ενας τραγουδιστης χαμηλοτατου επιπεδου ηταν και χαμηλοτατης προσωπικοτητας.ΤΕΛΌΣ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και αλλοι τραγουδισαν την φτωχια αλλα εντεχνα και ομορφα,Οχι ζιγκουαλες.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

1000 συγνωμην που δεν εχω την δικια σου αποψη.Και για λεγε λοιπον..ποιος πραγνατικα ηταν ο καζαντζιδης;Καμια ποιοτητα; Ενας ηθικος ανθρωπος Μηπως δεν βαραγε τις γυναικδς του; Μηπως δεν ηταν επιπεδο ινδικης χαζοταινιας τα τραγουδια του; ΟΙ στιχοι πιο χαζοι πεθαινεις;
Συνελθε κουκλιτσα μου που επειδη εσενα σου αρεσει πρεπει ολοι να τον εκτιμουμε.
Δεν τρελαίνομαι για τον Καζαντζίδη. Αλλά σέβομαι όσους τον ακούν και τους αρέσει και δε λέω ότι το...επίπεδο των ελλήνων φαίνεται από τους οπαδούς του.

Είμαστε σ' ένα νήμα που κάποιοι τον θαυμάζουν και έρχεσαι πάλι, βρε κορίτσι, όχι να πεις ότι δε σου αρέσει απλά (πράγμα σεβαστό...), αλλά να προσβάλλεις και να πεις τα δικά σου. Ποιόν ενδιαφέρει λες ; Ή θα κριθεί ο Καζαντζίδης απ' αυτό που έχεις στο μυαλό σου εσύ κι εγώ ; Έχει μιλήσει η ιστορία. Είτε μας αρέσει, είτε όχι...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Δεν τρελαίνομαι για τον Καζαντζίδη. Αλλά σέβομαι όσους τον ακούν και τους αρέσει και δε λέω ότι το...επίπεδο των ελλήνων φαίνεται από τους οπαδούς του.

Είμαστε σ' ένα νήμα που κάποιοι τον θαυμάζουν και έρχεσαι πάλι, βρε κορίτσι, όχι να πεις ότι δε σου αρέσει απλά (πράγμα σεβαστό...), αλλά να προσβάλλεις και να πεις ότι εσένα δε σου αρέσει...Ποιόν ενδιαφέρει λες ; Ή θα κριθεί ο Καζαντζίδης απ' αυτό που έχεις στο μυαλό σου, εσύ κι εγώ ; Έχει μιλήσει η ιστορία. Είτε μας αρέσει, είτε όχι...
Καλο μου ηρεμησε..τσ τσ τσ...εχω το δικαιωμα της αποψης..ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Μουσικα ο καζαντζιδης ηταν χαμηλου επιπεδου.Εξου και οσοι τον ακουν..αλλα ΜΟΥΣΙΚΑ..για μουσικο επιπεδο μιλαμε.Οχι για τιποτε αλλο.Ναι μουσικα οι νεοελληνες σκατα επιπεδο εχουν..οταν γεμιζουν τα σκυλαδικα.Τι δεν καταλαβαινεις; Ε..και ο καζαντζιδης σκυλας της εποχης ηταν.
Τα σκυλαδικα και οι διασκεδαστες τυπου Βισση και Βανδη..ειναι γεματα και τους εξυμνουν..σοβαρα τωρα;
Γεματα δνε ειναι τα σκυλαδικα; Για πιο μουσικο επιπεδο μιλαμε στην πλειοψηφια του νεοελληνα;

Σαν ανθρωπος ηταν απαραδεχτος,βιαιος κλπ.
Εσυ θεοποιησε τον..εγω γιατι πρεπει;
Η ιστορια μιλαει απο πολλες πλευρες.Κια διαλεγουμε ποια πλευρα μας αρεσει.Αυτο κανεις και εσυ.
Εγω παλι διαλλεγω την ειλικρινια,το δικαιωμα της αποψης που δεν με ενδιαφερει αν ειναι αντιθετη με τους πολλους και την αληθεια.
Ηρεμησε τωρα ναι;
Δυστυχως δεν μπορουν ολοι να λατρευουν Καζαντζιδη,,ζηστε με αυτο.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ. :bye:
Κια εχω και το δικαιωμα να κρινω και το μουσικο επιπεδο των οπαδων του..οπως και των λοιπων σκυλαδων.Σορυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια