Υπάρχω (2024) - αφιέρωμα στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Εγω παλι διαλλεγω την ειλικρινια,το δικαιωμα της αποψης που δεν με ενδιαφερει αν ειναι αντιθετη με τους πολλους και την αληθεια.
Ηρεμησε τωρα ναι;
ΔΣυστυως δεν μπορουν ολοι να λατρευουν Καζαντζιδη,,ζηστε με αυτο.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ. :bye:
Σέβομαι αυτό που περνάς και σταματώ.

Γιατί είναι τόσο προκλητικός ο τρόπος σου, ώρες ώρες, που πρέπει κάποιος να 'χει την ψυχραιμία στο Θεό, για να μην ξεφύγει...

Καλή συνέχεια

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Σε λίγο θα ακούσουμε πως ο Μητροπάνος ήτανε σκυλάς

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Σέβομαι αυτό που περνάς και σταματώ.

Γιατί είναι τόσο προκλητικός ο τρόπος σου, ώρες ώρες, που πρέπει κάποιος να 'χει την ψυχραιμία στο Θεό, για να μην ξεφύγει...

Καλή συνέχεια
Εξαιρετικο το επιχειρημα σου.Να μην σεβεσαι τιποτα.Τα λεω πολυ ευγενικα και ωραιτοτατα.
Θα εξυμνω καλλιτεχνες πραγματικους..οχι διασκεδαστες τυπου σκυλαδικα,ινδικα και ανθρωπους βιαιους..επειδη απλα εγινε διασημος και εχει οπαδους.
Ειτε σου αρεσει..ειτε οχι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε λίγο θα ακούσουμε πως ο Μητροπάνος ήτανε σκυλάς
Ο μητροπανος οχι.Ο μητροπανος ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟς.Αυτος ναι...ηταν καλλιτεχνης φιλτατε.Λαικος..αλλα καλλιτεχνης.Κια ωραιος ανθρωπος.Ειδες που δεν με πιανεις;
Ενα αλλος ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗς ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο Μπιθικωτσης.Υπαρχει συγκριση με καζαντζιδη;

ΚΑΜΙΑ.
Μητροπανος και Μπιθικοτσης ναι.

Καζαντζιδης σκυλας και χαμηλο επιπεδο και σαν ατομο.Βιαιος .
Δεν χαρακτηριζω χαμηλο επιπεδο το λαικο,αλλα το σκυλαδικο και το φτηνο κλαψιαρικο ινδικο.
Χαιρεται.

nearos

Επιφανές μέλος

Θα εξυμνω καλλιτεχνες πραγματικους..οχι διασκεδαστες τυπου σκυλαδικα,ινδικα και ανθρωπους βιαιους..επειδη απλα εγινε διασημος και εχει οπαδους.
Ναι, οκ. Ανθρώπους βίαιους οκ, εδώ συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά απλά απαράδεκτο και εξωφρενικό να λες ότι ο Καζαντζίδης ήταν ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ. Ο τυπάς ΜΟΝΟΣ του κυριολεκτικά ανάπλασε και κορύφωσε το Λαϊκό τραγούδι και τον έχει επιβραβεύσει ακόμα και ο ΦΡΑΝΚ ΣΙΝΑΤΡΑ.
Και επίσης τι κακό με το να είσαι σκυλας και να παίζεις σε σκυλάδικα; Και ο Μάλαμας, και ο Μητροπάνος έτσι ξεκίνησαν :pardon:

Ο μητροπανος οχι.Ο μητροπανος ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟς.Αυτος ναι...ηταν καλλιτεχνης φιλτατε.Λαικος..αλλα καλλιτεχνης.Κια ωραιος ανθρωπος.Ειδες που δεν με πιανεις;
Ενα αλλος ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗς ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο Μπιθικωτσης.Υπαρχει συγκριση με καζαντζιδη;

ΚΑΜΙΑ.
Μητροπανος και Μπιθικοτσης ναι.

Καζαντζιδης σκυλας και χαμηλο επιπεδο και σαν ατομο.Βιαιος .
Δεν χαρακτηριζω χαμηλο επιπεδο το λαικο,αλλα το σκυλαδικο και το φτηνο κλαψιαρικο ινδικο.
Χαιρεται.
Ό,τι πείς. Έχεις το δικαίωμα να μην συμπαθείς καλλιτέχνες, έχω το δικαίωμα να συμπαθώ. Ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε και ας συνεχίσουμε. Το "δεν κάνει καλή μουσική" είναι τρομερά υποκειμενικό. Το φτηνό κλαψιάρικο ινδικό για σένα μπορεί να είναι τραγούδι που μου έχει αλλάξει τη ζωή εμένα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Αλλά απλά απαράδεκτο και εξωφρενικό να λες ότι ο Καζαντζίδης ήταν ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ
Αντε παλι.,Που ειδες το ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ; Για δειξτο μου να το δω και εγω;
ΔΕΙΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ!
Μα καλα..ελληνικα ξερεις;

Καταλαβαινεις τι σημαινει μουσικο επιπεδο και τι ταλεντο;

Κια ο Ψαλτης ειχε απιστευτο ταλενο..αλλα επαιξε σε ταινιες απαπραδεχτα χαμηλου επιπεδου και μονο σ ε μια σειρα σοβαρη και επιπεδου εδειξε το ταλεντο του..στον ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ.

Καταλαβαινεις την διαφορα ταλεντου και χαμηλου επιπεδου διασκεδαστης;

Ειχε ταλεντο στο τραγουδι ο Καζαντζιδης....αλλα χαμηλοτατου επιπεδου τραγουδι με στιχους για την @τσα και φωνη σκυλα.Κια κλεμενα απο τον ινδικο κινηματογραφο.
Συν βιαιος ανθρωπος.Εγω αυτον να τον εξυμνησω ΓΙΑΤΙ;

Καλα ο Φρανκ σινατρα μαφιοζος ηταν/.δεν το ξερεις; Κια μενα τι με νοιαζει ο σινατρα;

Και επίσης τι κακό με το να είσαι σκυλας και να παίζεις σε σκυλάδικα; Και ο Μάλαμας, και ο Μητροπάνος έτσι ξεκίνησαν
Κακο δεν ειναι...;χαμηλο ΜΟΥΣΙΚΟ επιπεδο ειναι.Κοιτα..εγω ακριβολογω,Οταν με διαβαζεις να διαβαζεις ακριβως τις λεξεις μου και να μην φανταζεσαι αλλες ναι; Νια καμαρι μου.

Επισης οταν παιζεις σε μαγαζια δεν σε κανει σκυλα...τα τραγουδια σε κανουν σκυλα.Ουτ ο Μαλαμας ουτε ο Μητροπανος ηταν σκυλαδες.Εχεις απολυτη αγνοια για καποια θεματα.
Θα το ξαναπω.

Σκυλαδες δεν ειναι αυτοι που παιζουν τα βραδυα σε μαγαζια..αλλα συγκεκριμενο ειδος τραγουδιου.Κια ο Παπακωνσταντινου επισης τραγουδαγε σε νυχτερινο μαγαζι.Ειναι σκυλας;; Οχι βεβαια.Ξεμπλεξε τα.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ειχε ταλεντο στο τραγουδι ο Καζαντζιδης....αλλα χαμηλοτατου επιπεδου τραγουδι με στιχους για την @τσα και φωνη σκυλα.Κια κλεμενα απο τον ινδικο κινηματογραφο.
Σεβαστό, εδώ πέρα είχα άδικο και ζητώ συγνώμη, αλλά ταυτόχρονα φάσκεις και αντιφάσκεις.
Πως γίνεται κάποιος να έχει ταλέντο στο τραγούδι και ταυτόχρονα να έχει "φωνή σκυλά" και να τραγουδάει τραγούδια με "στίχους για τον πούτσο"; :read:
Συν βιαιος ανθρωπος.Εγω αυτον να τον εξυμνησω ΓΙΑΤΙ;
Σου ζήτησε κανείς να τον εξυμνήσεις; Ήρεμη συζήτηση κάνουμε.
Συν οτι μπορείς να απολαμβάνεις το τραγούδι χωρίς απαραίτητα να υποστηρίζεις τον καλλιτέχνη. Δεν είναι αλληλένδετα αυτά τα δύο.
Καλα ο Φρανκ σινατρα μαφιοζος ηταν/.δεν το ξερεις; Κια μενα τι με νοιαζει ο σινατρα;
Το ξέρω ότι ήταν μαφιόζος. Ήταν επίσης ένας απο τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες όλης της εποχής, με πολυβραβευμένα ηχητικά και απίθανα τραγούδια.
Κακο δεν ειναι...;χαμηλο ΜΟΥΣΙΚΟ επιπεδο ειναι.Κοιτα..εγω ακριβολογω,Οταν με διαβαζεις να διαβαζεις ακριβως τις λεξεις μου και να μην φανταζεσαι αλλες ναι; Νια καμαρι μου.
Εγώ υπέθεσα ότι χαμηλό μουσικό επίπεδο σημαίνει έλλειψη ταλέντου στη μουσική. Δικό μου λάθος.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Νταξει ουτε εμένα μου άρεσε ποτέ ο Καζαντζίδης, ούτε τον προτιμούσα να τον ακούσω, αλλά οι περισσότεροι άλλοι Έλληνες κάτι είδαν και εκτίμησαν σε αυτόν τον άνθρωπο.

Γι αυτούς ήταν σημαντικός και το σέβομαι.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Πως γίνεται κάποιος να έχει ταλέντο στο τραγούδι και ταυτόχρονα να έχει "φωνή σκυλά" και να τραγουδάει τραγούδια με "στίχους για τον πούτσο"; :read:
Γινεται βρε νεαρε μου γινεται.Οπως και ο Σταθης Ψαλτης ηταν ταλενταρα..αλλα διαλεγε ευκολες και ευπεπτες ταινιες..γιατι ηταν το δικο του επιπεδο χαμηλο.Δεν ειχ ετην απαιτουμενη μορφωση και εκπαιδευση.
Για να επανελθουμε στον Καζαντζιδη.Ο καζαντζιδης ηταν ενας λαικος τυποες..οχι μορφωμενος ουτε παιδευμενος.Ειχε ταλεντο με την εννοια οτι εχε μουσικο αυτι και πολυ καλη φωνη.Καλη ,σωστη φωνη.Ο τροπος ομως που τραγουδαγε ηταν ο ''κακος'' λαικος για μενα.Δηλαδη ο επηρεασμενος απο τα ευπεπτα και πολυ της μοδας εκεινη την εποχη ινδικα τραγουδια.Σοβαρα τωρα..θεωρειτε ελληνικα τα τραγουδια που τραγουδαγε ο καζαντζιδης; Ή μηπως αυτα που τραγουδανε τωρα στα σκυλαδικα;

Ολα αυτα ειναι απομιμησεις ανατολιτικων,φτηνων μουσικων επηρροων.Κια λεω φτηνων γιατι υπαρχει και εξαιρετικη ανατολιτικη μουσικη...οπως εμεις εχουμε ας πουμε τον Ξαρχακο.

Σε καθε λαο υπαρχει το εντεχνο,λαικο και σοβαρο ειδος μουσικης..αλλα και το φτηνιαρικο ,πιασαρικο και πολυ απλοικο τραγουδι.
Ψεμματα λεω;
Ε..αυτο λεω.

Ο καζαντζιδης ενω ειχε ταλεντο..δεν ειχε το μορφωτικο και μουσικο επιπεδο με αναλογες σπουδες η πιο εξελιγμενη αισθητικη..και τριβη για να παει σ ε κατι πιο ποιοτικο.
Ισως και αλλοι δεν ειχαν τις σπουδες.αλλα ειχαν ομως καλυτερο αισθητικο κρητιριο και πηγαν σε κατι πιο εντεχνο και ανωτερο,
Ο Καζαντζιεης ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕ ΑΥΤΟ...αλλα ειχε ταλεντο στη φωνη.Μεχρι εκει.
Αυτα λεω.

Σεβαστο να αρεσει..οπως αρεσει και στην συντριπτικη πλειοψηφια των νεοελληνων τα σκυλαδικα και η βλαχοποπ οπως βανδη και βισση..αλλα δικαιωμα μου να θεωρω οτι αυτα δνε ειναι τεχνη..και ειναι απλοικου και φτηνου επιπεδου.
Το οτι λεω οτι το επιπεδο αυτο ειναι χαμηλο ΜΟΥΣΙΚΑ...δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι την επιλογη του καθενος.Αλλα πως να το κανουμε; Μουσικα ειναι χαμηλοτατο επιπεδο.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
Νταξει ουτε εμένα μου άρεσε ποτέ ο Καζαντζίδης, ούτε τον προτιμούσα να τον ακούσω, αλλά οι περισσότεροι άλλοι Έλληνες κάτι είδαν και εκτίμησαν σε αυτόν τον άνθρωπο.

Γι αυτούς ήταν σημαντικός και το σέβομαι.

Ο καζαντζιδης τραγουδούσε την καθημερινότητα, τα προβλήματα της ζωής και του απλού κόσμου. Μεταξύ άλλων και την μετανάστευση. Έπιανε τον σφυγμό της εποχής μ απλά και σταράτα λόγια. Γι αυτό και εκτιμήθηκε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Ο καζαντζιδης τραγουδούσε την καθημερινότητα, τα προβλήματα της ζωής και του απλού κόσμου. Μεταξύ άλλων και την μετανάστευση. Έπιανε τον σφυγμό της εποχής μ απλά και σταράτα λόγια. Γι αυτό και εκτιμήθηκε.
Το καταλαβαίνω. Εμένα μου έβγαζε πολύ παράπονο και δε μου άρεσε και ως φωνή ιδιαίτερα.

Προτιμούσα πιο άλλα. Διονυσίου κλπ.

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Την ειδα. Δεν ηξερα γενικα την ιστορια ζωης του Καζαντζιδη, ηξερα φυσικα τα τραγουδια του. Μου αρεσε η ταινια κ βρισκω το Μαστορα αξιοπρεπεστατο. Οσο γι αυτους που λενε ιεροσυλια να τραγουδησει Καζαντζιδη κ δε φτανει τη φωνη του...παιδια αν την εφτανε οποιοσδηποτε κ αν τον ενσαρκωνε δε θα ηταν μοναδικος ο Καζαντζιδης....

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Από αυτό καταλαβαίνεις πόσο ψεύτικη είναι η ταινία για τον χαρακτήρα του.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Ήθελα να το γράψω στο νήμα με τον Σφακιανάκη με αφορμή κάποια σχόλια που διάβασα για το ότι είναι φασίστας, αλλά το γράφω εδώ, γιατί θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στον Στελάρα μας, τον Στελάρα όλων των Ελλήνων. Ακούω Καζαντζίδη από 15 χρονών. Τότε, θυμάμαι, ξεκινούσε να γίνεται μόδα η ραπ στην Ελλάδα, υπήρχαν πολύ μεταλάδες και φυσικά άλλοι που άκουγαν «λαϊκά» της εποχής.

Ο Στελάρας, λοιπόν, πέρα από τη μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας διαχρονικά ήταν και σύμβολο. Σύμβολο του λαού, του μεροκαματιάρη, του ανθρώπου που την πάλευε δεν την πάλευε να βγάλει το μήνα. Του ανθρώπου που, μπορεί να ήταν φτωχός, αλλά περηφανευόταν για την τιμή και την αξιοπρέπειά του, που έκραζε τους χαρτογιακάδες, εχθρεύονταν την πολυτέλεια και αγαπούσε την απλότητα. Του ανθρώπου που ο παράδεισός του ήταν να πιει τη ρετσίνα του παρέα με τους φίλους του στην ταβέρνα σε ξύλινη καρέκλα, μακριά από γκουρμεδιές και μαλακίες. Του ανθρώπου που ήξερε να εκτιμάει, ήξερε να αγαπάει, ήξερε τι σημαίνει θυσία. Τώρα, αν μου γράψετε ότι δεν ήταν έτσι σαν άνθρωπος χέστηκα, εδώ μιλάμε για το σύμβολο Καζαντζίδη και όχι για τον άνθρωπο Καζαντζίδη.

Τώρα, όσον αφορά σε αυτό το σκάλωμα κάποιων ανθρώπων με τα πολιτικά πιστεύω του καλλιτέχνη, ποτέ δεν το κατάλαβα. Αλήθεια όμως. Ποτέ δεν με τρέλαινε ο Σφακιανάκης, μου άρεσαν όμως πολύ 5-6 τραγούδια του. Και αριστερών πεποιθήσεων όταν ήμουν τα άκουγα και τώρα τα ακούω, αυτά τα 5-6.

Η Μποφίλιου, ας πούμε, μου είναι απεχθής σαν άτομο. Συμβολίζει -για εμένα- τον αριστερό θολοκουλτουριάρη που σνομπάρει τα πάντα και ψάχνεται με περίεργες ταινίες (ελάχιστες φορές βιβλία, βαριέται το διάβασμα) Ευρωπαϊκού κινηματογράφου κάποιου ψυχάκια σκηνοθέτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του (όσο πιο άγνωστος τόσο πιο ψαγμένος θα το παίξει ο θολοκουλτουριάρης) ενώ στην πραγματικότητα είναι άδειος τενεκές και ακαλλιέργητος.

Συγκεκριμένα η Μποφίλιου μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το παραπάνω παραλήρημά μου, αλλά μου βγάζει αυτή την αύρα. Εν πάση περιπτώσει, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχει φωνάρα και 2-3 τραγούδια της που μου αρέσουν, τα ακούω. Θα έπρεπε να είμαι πολύ κομπλεξικός για να μην την ακούω εξαιτίας των πολιτικών της πεποιθήσεων και τέρμα φελλός αν έλεγα ότι δεν έχει φωνή.

Το να σου αρέσει κάποιος σαν καλλιτέχνης, να σου αρέσουν, έστω, κάποια λίγα τραγούδια του και να μην τον ακούς γιατί «ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ» το θεωρώ αδιανόητο, δεν μπορώ να το καταλάβω. Και τον Στελάρα που γράφω παραπάνω, αν δεν μου άρεσαν τα τραγούδια και η φωνάρα του, δεν θα τον άκουγα.

@giannhs2001, κάτι με λέει ότι θα σου αρέσει η 2η παράγραφος.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
@giannhs2001, κάτι με λέει ότι θα σου αρέσει η 2η παράγραφος
Αν δεν με ήξερες εσύ καλά ποιος θα με ήξερε; Η δεύτερη παράγραφος είναι η απόλυτη περιγραφή μου. Επίσης από πάντα άκουγα Καζαντζίδη. Ακόμα και στα 14 μου τον άκουγα που προφανώς και εγώ όντας Gen Z άκουγα κυρίως rap (Tus ειδικά) τότε.

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στους λαϊκούς τραγουδιστές (από τους παλιούς ρεμπέτες μέχρι και τον Καζαντζίδη) και στους σημερινούς wannabe gangsters που εκπροσωπούν και καλά την ζωή των κατώτερων στρωμάτων του περιθωρίου και της εξαθλίωσης που η σκληρότητα της κοινωνίας τους οδηγεί στη παρανομία για την επιβίωση. Οι πρώτοι αυτά που έγραφαν και τραγουδούσαν τα ζούσαν όντως. Τους πόνους του έρωτα, της φτώχειας, της προσφυγιάς, την γενικότερη πολιτιστική σύγκρουση μεταξύ του απλού λαού της δημοτικής γλώσσας ενάντια στον καθωσπρεπισμό των καθαρευουσιάνων της υψηλής κοινωνίας κλπ. Οι δεύτεροι είναι απλά θεατρικές περσόνες που δεν έχουν ιδέα από πεζοδρόμιο και κακουχίες. Απλά αντιγράφουν ανεπιτυχώς την κληρονομιά της gangsta rap των 80s που όντως γεννήθηκε από το περιθώριο (hoods Αφροαμερικανών).

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.
Η φωνη του αειμνηστου Στελιου Καζαντζιδη ηταν εμφυτη . Οπως και πολλες αλλες πτυχες του χαρακτηρα του . Η φτωχολογια τον ανεδειξε και τον εξυμνησε . Δε χρειαστηκε . Χωριο που φαινεται , κολαουζο δε θελει . Απο τις μοναδικες και ξεχωριστες στεντοριες φωνες τουτου του πλανητη .
Η ζωη του επρεπε να γινει ταινια , οσο ζουσε .
Ετσι πραγματικα τιμας χωρις να χρειαστει να χωριστουν σε στρατοπεδα οι επομενοι .

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.
Δεν βρίσκω σχετικό θέμα με τα λαϊκά μαγαζιά και την νύχτα ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια