Υποχρεωτική επαλήθευση ηλικίας για όλους στα Social Media, έρχεται και Teen Account για τους 15-18 ετών με νυχτερινό κλείδωμα λογαριασμών

Τα πορνοσάιτ να απαγορεύσουν, αυτό θα ήταν καλύτερο.

Όχι, να τα αφήσουν αυτά, γιατί πλέον θα έχουν πλήρη πρόσβαση, με στοιχεία, σε ιστότοπους με εικόνες παιδιών και ζώων...
Να δω τα εφηβακια πλέον πως θα μπαίνουν

Θα γυρίσουν στις χρυσές παλιές εποχές του Playboy

το θέμα είναι πως δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό υπόβαθρο όλο αυτό, αλλά στοχεύει αποκλειστικά στην συλλογή δεδομένων

Το άρθρο του πρώτου ψέματος φαίνεται σαν κάποιος να το έβγαλε από τον @@ του και δε θα είναι πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μέσο.
Λες βλακιουλες γιατι το ειδα και εγω σε ολες τις ειδησεις ΤΒ/ ΟΠΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ.Κια μαλιστα και σε συνεντευξη του αρμοδιου υπουργου ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ειμαι υπερ του να μην μπαινουν τα παιδια στο νετ ..ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ.Εσεις δεν το βλεπετε εγω την διαφορα ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Τα παιδια πλεον δεν αναπτυσσουν δεξιοτητες εγκεφαλικες λεμε..εχουν χαμηλοτερο ΑΙΚΙΟΥ.

Το ζητημα ειναι να γινει χωρις να κινδυνευουν οι υπολοιποι να χασουν τα αβγα και τα πασχαλια.

Αυτα τουλαχιστον δειχνουν σεξ. Το εγκεφαλικο, ψυχολογικο, πληροφοριακό πορνό δεν σε πειραζει;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

το θέμα είναι πως δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό υπόβαθρο όλο αυτό, αλλά στοχεύει αποκλειστικά στην συλλογή δεδομένων
δεδομενα εχουν οσα θελουν, ολα τα πουλημενα σοσιαλ τους τα δινουν. το να παριστάνουν οτι ταχα θελουν να το περιορισουν στοχευει στις αντιθετες ακριβως εντυπώσεις.

Αυτα τουλαχιστον δειχνουν σεξ. Το εγκεφαλικο, ψυχολογικο, πληροφοριακό πορνό δεν σε πειραζει;
Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις; Ναι εννοείται πως προτιμώ ένα δωδεκάχρονο να μη βλέπει ανώμαλο "σεξ" (ο Θεός να το κάνει) από το να μη βλέπει πολιτικά ή άλλα fake news στο φεισμπουκ ότι η γη είναι επίπεδη ξέρω γω. Νόμιζα ότι είναι αυτονόητο αυτό.

δεδομενα εχουν οσα θελουν, ολα τα πουλημενα σοσιαλ τους τα δινουν. το να παριστάνουν οτι ταχα θελουν να το περιορισουν στοχευει στις αντιθετες ακριβως εντυπώσεις
ναι ειναι πολύ διαφορετικό το να έχεις διάσπαρτα δεδομένα που δεν σχετίζονται με κανεναν ή σκετίζονται με accounts τύπου xrys0_lagUdaki και αλλο το να συνδέονται με σενα επισημα και να αντρέχουν δεκαετίες πίσω και ο,το εχεις πεί να μπορεί να ανασυρθεί με δυο κλικ ανα πάσα στιγμή και να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back