Πέραν όλου αυτού όμως αντιλαμβανεσαι οτι κάτι τέτοια θέματα μπορεί να θεωρηθούν ¨λαυρακια ¨απο ορισμένους που θέλουν να σχηματίζουν μια άποψη για μια μερίδα ανθρώπων ..
Οπότε και η χρησημοποιηση κάποιων συγκεκριμένων λέξεων αλλά και ο τρόπος που την εντάσσουν μέσα στον λόγο τους, αντικατροπτιζει πλήρως την σκέψη τους και την πρόθεση τους συμμετεχοντας σε τέτοιου είδους συζητήσεις
Ακομα και αυτο που λες αν εχει οντως βαση ,μπορει να σκεφτει καποιος οτι ηθικος αυτουργος(ειδα οτι το αναφέρεις και παρακατω απλα το λεω ακριβως πανω εδω γιατι ειναι ακριβως αυτη η σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο ) μπορει να ειναι μια μητερα ετσι ?
Οποτε θυμα παλι ενα ανηλικο κοριτσι ειναι ....Και εδω ειναι οντως θυμα και δεν το αμφισβητει κανενας ακομα και αν δεν υπαρχει δικαστικη αποφαση ...
Μου ειναι αδιανοητο μια μητερα να ειναι αμετοχη τελειως σε ολο αυτο απο την στιγμη που δεχεται να οδηγηθει η υποθεση στα δικαστηρια .
Γνωριζει πολυ καλα οτι αν οντως ειναι πλεκτανη, οτι θα βρεθει και αυτη υπολογη ...
Ακομα και ο ισχυρισμος της μικρης να ηταν καθαρα για να καλυψει μια τυχων παραβατικη της πραξη απενατι στους γονεις της(παιζει και αυτο ) ,μια μητερα γνωριζει πολυ καλα αν το παιδι της δεχτηκε ολο αυτο ή απλα το ¨σκηνοθετησε ¨ με απώτερο σκοπο ...
Οποτε εγω ακομα κραταω μικρο καλαθι και γι αυτο ,εκτος και αν μιλαμε για ¨γονεις ¨που δυστηχως δεν δισταζουν να χρησημοποιησουν τα παιδια τους για τετοιες δουλειες ,γιατι δεν διαλεξαν ενα τυχαιο επωνυμο .
Διαλεξαν ενα ατομο που το παρελθον του ανετα ¨διακαιολογει ¨μια τετοια περιπτωση ..
Ενθουσιασμος ναι μπορει να υπαρχει και το βλεπουμε ολοι οι γονεις στα ματια των παιδιων μας οταν συμβαινει κατι τετοιο ..Ο ενθουσιασμος ομως απο την ολη εξελιξη αυτη της συναντησης απεχει μιλια μακρυα και φανταζομαι συμβαλουν πολυ σπουδαιότερα στοιχεια που εχεις προσπαθησει ολα αυτα τα χρονια να καλλιεργήσεις στο παιδι σου ....
Καλημερα !