Rempeskes
..Θυμό; Μιλάω απότομα ναι, αλλά όχι από εμπάθεια. Προς Θεού, δεν χωρίζουμε χωράφι τόσα χρόνια.
Άλλο εμπαθής και άλλο θυμωμένος, με κριτήριο ότι δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς. Δεν σου είπα ότι θέλεις το κακό μου, αλλά την εξαφάνιση των ιδεών μου αγαπητέ φίλε Rempeskes.
Rempeskes
Κατά τα άλλα, θυμάμαι πολύ καλά πιο ήταν η τελευταία τοποθέτηση του Νίαρ στον διάλογό σας, και με το να βγάζεις επιλεκτικά κομμάτια -όπως έχεις κάνει και με δικά μου γραπτά χωρίς να προσθέσεις τα συμφραζόμενα- εκτίθεσαι.
Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου Rempeskes, αλλά
δεν ξέρεις ποια είναι η τελευταία τοποθέτηση του Νίαρ, διότι δεν την απευθύνει σε
μένα, αλλά
σε άλλον συνομιλητή και σε άλλο φόρουμ πριν από μία εβδομάδα περίπου (όχι της ΕΔΡΑΣ που έχω αποχωρήσει πριν από δύο μήνες τουλάχιστον), που δεν συμμετέχω ή αν συμμετέχω το κάνω με άλλο όνομα. Το κείμενο που σου παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμά μου, είναι
εξολοκλήρου μεταφορά εισαγωγικού μηνύματος του Νίαρ. Με αυτό το μήνυμα ακριβώς,
άνοιξε τόπικ και βουβάθηκαν όλοι οι συνάδελφοί σου που συμμετέχουν, γιατί όπως κι εσύ ακριβώς, τον γνωρίζουν καλά και ως προς την
μαθηματική του ποιότητα και ως προς την ένταση με την οποία με
αντιπάλευε τόσα χρόνια. Πρόκειται για
ειλικρινή εξομολόγηση του μεγαλύτερου «αντιπάλου» μου που είναι όπως ξέρεις κι εσύ εξαιρετικός μαθηματικός και πολλές φορές του το έχω αναγνωρίσει κατά το παρελθόν.
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τη
μέθοδο των εντυπώσεων γιατί όταν έχεις επιχειρήματα οι εντυπώσεις είναι εκ περισσού. .
Ούτε λέξη δεν περισσεύει, ούτε λέξη δεν λείπει. Είναι
αυτούσιο εισαγωγικό κείμενο σε φόρουμ. Αν επιθυμείς λεπτομέρειες είμαι στη διάθεσή σου αγαπητέ φίλε.
Υπάρχει όμως και ένα ακόμα θέμα που αφορά αυτό που λες στο τέλος.
Πότε και που εκμεταλλεύτηκα με
κοπτοραπτική τους δικούς σου ισχυρισμούς;
Αντίθετα είμαι
μόνιμος αποδέκτης αυτής της μεθόδου και θα φτύσω τον ίδιο μου τον εαυτό (σε βεβαιώνω) αν έχω χρησιμοποιήσει σε βάρος σου την μέθοδο που τόσο σιχαίνομαι. Είμαι παρών φίλε Rempeskes να μου υποδείξεις αυτό που ισχυρίζεσαι σε βάρος μου ώστε
κι εγώ να ντραπώ κι εσύ να μην είσαι συκοφάντης στα μάτια μου (αν βέβαια σε ενδιαφέρει).
Και επί των δύο θεμάτων αναφοράς σου,
εσύ εκτίθεσαι φίλε μου.
Remepeskes
Με τις ευχές μου για καλή δύναμη στην περιπέτεια της υγείας σου.
Δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω θερμά και να σου ευχηθώ ποτέ να μη βρεθείς σε συλλογισμό κοιτάζοντας ξαπλωμένος, άσπρους τοίχους, άσπρες μπλούζες, ορούς και καθετήρες. Αυτό από καρδιάς, όχι μόνο σε σένα αλλά σε όλους…