iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος![]()
Εγώ έχω το fddshow σε ΧΡ και μου εμφανίζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εύχομαι το fddshow να μην είναι βαρύ ...κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτό εννοείς;κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος![]()
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever!

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω;
View attachment 1613
View -> Options -> Playback - Output ->
και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα.
Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

@kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...