iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 18:14 Ο iJohnnyCash: #1 24-08-07 18:14 Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 18:23 Ο Hunter έγραψε: #2 24-08-07 18:23 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:32 Ο maik85 έγραψε: #3 24-08-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω το fddshow σε ΧΡ και μου εμφανίζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:39 Ο iJohnnyCash: #4 24-08-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το fddshow να μην είναι βαρύ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:41 Ο iJohnnyCash: #5 24-08-07 19:41 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:03 Η Oralee έγραψε: #6 25-08-07 02:03 Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 18:23 Ο Hunter έγραψε: #2 24-08-07 18:23 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:32 Ο maik85 έγραψε: #3 24-08-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω το fddshow σε ΧΡ και μου εμφανίζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:39 Ο iJohnnyCash: #4 24-08-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το fddshow να μην είναι βαρύ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:41 Ο iJohnnyCash: #5 24-08-07 19:41 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:03 Η Oralee έγραψε: #6 25-08-07 02:03 Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:32 Ο maik85 έγραψε: #3 24-08-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω το fddshow σε ΧΡ και μου εμφανίζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:39 Ο iJohnnyCash: #4 24-08-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το fddshow να μην είναι βαρύ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:41 Ο iJohnnyCash: #5 24-08-07 19:41 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:03 Η Oralee έγραψε: #6 25-08-07 02:03 Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω το fddshow σε ΧΡ και μου εμφανίζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:39 Ο iJohnnyCash: #4 24-08-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το fddshow να μην είναι βαρύ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:41 Ο iJohnnyCash: #5 24-08-07 19:41 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:03 Η Oralee έγραψε: #6 25-08-07 02:03 Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το fddshow να μην είναι βαρύ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 19:41 Ο iJohnnyCash: #5 24-08-07 19:41 κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:03 Η Oralee έγραψε: #6 25-08-07 02:03 Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατεβασε το fddshow και εισαι ετοιμος Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:03 Η Oralee έγραψε: #6 25-08-07 02:03 Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δεν κατεβάζεις τον VLC Media Player, που παίζει τα πάντα κι ειναι κι ελαφρύ; Απ' όταν το εντόπισα βρήκα την υγεία μου με όλα τα βίντεο/dvd/whatever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 02:14 Ο Insomniac: #7 25-08-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Χρησιμοποιώ τον media palyer classic για όταν θέλω να φορτώσω υπότιτλους, δεν θέλω κάτι βαρύ όπως π.χ. το bs player. Ωστόσο μου εμφανίζει το παρακάτω error. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Click για ανάπτυξη... View -> Options -> Playback - Output -> και διαλεξε ειτε VMR 7 (renderless) ή VMR 9 (renderless) και πες μου αν διορθωθηκε τι προβλημα. Αλλιως, μπορεις να κατεβασεις το ffdshow και να παιζεις μεσω αυτου τους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2007 στις 16:45 Ο iJohnnyCash: #8 25-08-07 16:45 Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac έφτιαξε με το πρώτη λύση. (Συγκεκριμένα δοκίμασα το VMR 9) @kajira, όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και το vlc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.