Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν είναι να το κάνω απλά για να πικάρω την φίλη μου, δεν το κάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
1) Αν αυτός δεν ξέρει οτι τον γουστάρει η φίλη μου και μου την πέφτει απλά του λέω οτι δε θελω να γίνει κάτι μεταξύ μας (προφανώς δε λέω τίποτα για τη φίλη μου)
2) Αν αυτός ξέρει οτι τον γουστάρει η φίλη μου και μου την πάφτει τότε μαζί με την απόρριψη τρώει και ένα μικρό βρισίδι.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Παλλαντινάκο μένει ίδια η απάντηση;
Πάντως για μένα κάθε άντρας που απλά γουστάρει μια φίλη μου παύει να είναι άντρας στα μάτια μου.. μου είναι αδύνατον να σκεφτώ πως θα κάνω κάτι μαζί του!
adespoto
Περιβόητο μέλος
Πάντως για μένα κάθε άντρας που απλά γουστάρει μια φίλη μου παύει να είναι άντρας στα μάτια μου.. μου είναι αδύνατον να σκεφτώ πως θα κάνω κάτι μαζί του!
Και για μένα ακριβώς το ίδιο ισχύει.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
παντος πιστευωοτι δεν θα εκανα κατι....
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι αυτός ξέρει πως η φίλη κάτι νιώθει.. Επίσης ότι αυτός έχει εκδηλώσει επίσης ενα ψιλοενδιαφέρον και γι' αυτό εκείνη κόλλησε.
Για να καταλαβω..
Της εχει δειξει οτι ενδιαφερεται, και την πεφτει στην φιλη της?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
κάποιος ο οποίος ήταν έστω και 5 λεπτά με κάποια φίλη μου, μπαίνει αυτομάτως στη "friend zone" και δεν βγαίνει από κει
Ας αφήσω όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο του να βγει....
αρκεί να έχουν περάσει 20 χρόνια, η φίλη μου να είναι παντρεμένη με παιδιά και πολύ πολύ ευτυχισμένη και να είναι αυτή η οποία μου τον προξενεύει γιατί απ ότι θυμάται πριν 20 χρόνια ήταν καλό παιδί κι ας κράτησε η σχέση τους μόνο 5 μέρες
dooo
Διακεκριμένο μέλος
κάποια πράγματα φθίνουν με τα χρόνια, γιουνόουαρκεί να έχουν περάσει 20 χρόνια,
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
γιαυτό έβαλα αυτή την εκδοχή... να μην με πει κανείς κι απόλυτηκάποια πράγματα φθίνουν με τα χρόνια, γιουνόου
dooo
Διακεκριμένο μέλος
γιαυτό έβαλα αυτή την εκδοχή... να μην με πει κανείς κι απόλυτη
..και πέφτουν....
....στα τάρταρα..........
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην περιπτωση οπου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερομουν για τον αλλον, ημουν ερωτευμενη και δεν μπορουσα να το ελεγξω, ισως μιλαγα πρωτα με την φιλη μου και μετα βλεπουμε, αναλογως τις αντιδρασεις της.
Τωρα ο νυν μου ειναι πρωην μιας κοπελας απο την ευρυτερη παρεα μου, δεν θα την αποκαλουσα ομως φιλη μου...
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν λεω αν ημουν τρελα ερωτευμενος οπως και εκεινη και αν ο φιλος μου ηταν οκ με το θέμα(δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο...το εχει ξεπερασει...ειναι χαρουμενος σε αλλη σχεση κτλ) που σημαινει πως θα του είχα μιλησει ναι..
Προς το παρον παντως δεν βλεπω φως γιατι είτε δεν μαρεσουν οι κοπελες των φίλων μου ειτε μπαινουν σε ζωνη απαγορευμενη
Hunter
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Για να καταλαβω..
Της εχει δειξει οτι ενδιαφερεται, και την πεφτει στην φιλη της?
Της είχε δείξει απ' όσο ξέρω. Και μιλάμε για φίλες - φίλες, όχι φίλες -γνωστές!
Πάντως απ' όσο καταλαβαίνω δεν είμαι εγώ η οπισθοδρομική που τα 'χω πάρει κι ας μη μ' αφορά, ε;
ΥΓ: Χακουνάκι άλλο οι γνωστές που απλά ξέρουμε από την ίδια παρέα.. κι άλλωστε εσένα είναι εντελώς άλλη περίπτωση!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Της είχε δείξει απ' όσο ξέρω. Και μιλάμε για φίλες - φίλες, όχι φίλες -γνωστές!
ε και τι....
τώρα η δεύτερη αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει κάτι?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.