Γεια σας παιδια. Ειπα να γραψω κι εγω εδω τον πονο μου.

Εχω φιμωση πεους. Συγκεκριμενα ολικη φιμωση. Δηλαδη το 'κεφαλι' ειναι παντα καλυμμενο απο δερμα. Δεν βγαινει εξω ποτε. Το προβλημα αυτο με ανυσηχει ιδιαιτερα στο θεμα σεξ, αλλα και γενικοτερα στην υγεια μου. Εχω επικοινωνησει με αρκετους γιατρους χειρουργους ανδρολογους και αλλοι θεωρουν πως η περιτομη ειναι απαραιτητη και μονοδρομος γιατι θα ποναω, ματωνω κλπ, και αλλοι μου ειπαν οτι και ετσι οπως ειμαι μπορω να κανω σεξ χωρις προβλημα (ειδικα αν εχω και προφυλακτικο ωστε να προστατευτω και απο ασθενειες), απλα καλυτερα να κανω περιτομη για λογους υγειας (να καθαριζεται η βαλανος) και καλυτερης απολαυσης. Επειδη το εψαξα το θεμα και στο ιντερνετ, βρηκα πως η περιτομη μπορει μεν να ακουγεται πως ειναι καλη κτλ και να την κανουν πολλοι, αλλα εχει και πολλες παρενεργειες, οπως ελλειψη στυσης καθως περνουν τα χρονια κτλ.. Και οτι η διατηρηση του δερματος πανω απο τη βαλανο ειναι πολυ σημαντικη και στο σεξ και για να μην ξερενεται η βαλανος.
Δεν ξερω τι να κανω... Ανησυχω πολυ στη αποφαση που θα παρω, μην κανω λαθος και εχω προβληματα σε ολη μου τη ζωη...
Γι αυτο θετω εδω το ερωτημα, να μου πειτε οσοι γνωριζετε ή σας εχει τυχει, σχετικα με το θεμα αυτο... Με προφυλακτικο μπορω να κανω κανονικα σεξ χωρις προβλημα; Εχει κανεις κανει σεξ με φιμωση; Ειναι επωδυνο; Εχει κανει κανεις περιτομη; Εχει προβληματα;
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας...