Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω δυστυχως εχω μυωπια και φοραω γυαλια οχι συνεχεια μονο οταν ειμαι στον υπολογιστη,οταν βλεπω τηλεοραση και στο σχολειο.Προτιμω τους φακους επαφης επειδη ειναι πιο ωραιοι και δεν φαινονται σαν τα γυαλια....Βεβαια μπορει να προκαλεσουν πολλα προβληματα στα ματια αλλα νομιζω με αρκετη προσοχη κατα την χρηση τους δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.![]()
Ώρες ώρες όμως και οι φακοί είναι τρομερά εκνευριστικοί...

Sotiria
Νεοφερμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Troll είναι θέμα συνήθειας...6 χρόνια φοράω, μπορεί και παραπάνω,γιατί και εγώ έχω μεγάλη μυωπία..Στο σπίτι όμως φοράω γυαλάκια,έξω σπάνια!!![]()
εγώ αισίως 11

xmavidis
Νεοφερμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Γυαλιά έχω πολύ τυπάδικα αλλά τα φοράω μόνο στο σπίτι ή αν θέλω να πάω κάπου κοντά. Μου έχουν πει ότι μου πάνε κι αυτά αλλά δεν πείθομαι.

Πάντως πέρα από αισθητική ο φακός σου δίνει πολύ μεγάλη ελευθερία σε σχέση με τα γυαλιά. Η σωστή απολύμανση είναι απαραίτητη, αν και ξέρω άτομα που δεν το κάνουν.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο την άλλη "αηδιάζω" στην όλη διαδικασία με τους φακούς... εδώ βλέπω την αδερφή μου να τους βάζει και φεύγω

Προτείνετε να αλλάξω δοκιμαστικά σε φακούς?
m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φακοί επαφής για κάνα εξάμηνο και μετά μακρυά, γυαλιά για πάντα.
underwater
Περιβόητο μέλος

Ναι.

Όσο για το ότι αηδιάζεις, αν συνηθίσεις μετά δεν θα σου κάνει αίσθηση.
Dedilou
Νεοφερμένο μέλος

duke nukem
Νεοφερμένο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Τίποτα πλέον…. Να ναι καλά το laser.
έκανες laser??

duke nukem
Νεοφερμένο μέλος

Φορούσα γυαλιά γιατί είχα μυωπία και αστιγματισμό μόνο στο αριστερό γύρω στο 1, αλλά όταν δεν τα φόραγα το μάτι μου χονδρικά να το πω έφευγε μετά από πχ πολλές ώρες στο pc.έκανες laser??κι εγώ το σκεφτόμουν,αλλά δεν έχω πολύ μυωπία.. 2 βαθμούς και στα 2..εσύ πόση είχες?είσαι ευχαριστημένος? για πες εντυπώσεις..!
![]()
Δεν λέω ωραία τα γυαλιά αλλά δεν άντεχα να είμαι δέσμιος για μια ολόκληρη ζωή όταν θα έβλεπα μια ταινία στο cinema και ειδικά όταν θα οδηγούσα…άσε που και από οικονομικής απόψεως τελικά συνέφερε…πόσους σκελετούς αλλάζεις σε όλη σου του ζωή?? σε λίγο καιρό πάω και φαντάρος γιατί να τα φοράω …λίγο και κάτι γνωριμίες ετυχε και βρήκα για το οικονομικό …έδεσε…
Στην αρχή κάνεις το λεγόμενο προεγχηριτικο έλεγχο…που στην ουσία σου χαρτογραφεί το μάτι και σου δείχνει ακριβώς τι έχεις διότι δεν θεραπεύονται όλες οι περιπτώσεις…και μετά προχωράς…οπού σου λένε τις πιθανές παρενέργειες οι πιθανότητες για κάτι άσχημο είναι πολύ μικρές αλλά όταν μου τις είπανε σκέφτηκα <<σε όλα τα χειρουργεία κίνδυνος υπάρχει αλλά εδώ έχω το δικαίωμα επιλογής να μην το κάνω>> αλλά δεν κράτησε πολύ η σκέψη το ότι τα πράσινα ματιά μου δεν θα φόραγαν γυαλιά μου άλλαξε την διάθεση. Έτσι λοιπόν ξαπλώνεις σε ένα κρεβάτι, και ξεκινάει η λίπανση με τα κολλύρια η τοποθέτηση γάζας για την ακινητοποίηση και ενός φακού στο μάτι….μετά κοιτάζεις συνεχεία ένα πράσινο φωτάκι που είναι το laser και ξαφνικά…για πολύ λίγο τυφλώνεσαι(φοβερό αίσθημα) σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει και κάθεσαι για 30 λεπτά σε ένα δωμάτιο…αυτό ήταν απλώς δεν πρέπει να το ακουμπώ το μάτι καθόλου και να μην μπαίνει νερό επίσης όταν κοιμάμαι φοράω καλύπτρα για να μην τρίβεται και κάθε 2 ώρες κολλύριο για 20 μέρες όλα αυτά και μετά τέλος. Διαφορά παρατήρησα στο ότι βλέπω σε σχέση με τα γυαλιά μου πιο περιμετρικά και έτσι δέχομαι περισσότερες πληροφορίες σε λιγότερο χρόνο, άσε που μου ανέβηκε η ψυχολογία....., τις ταινίες τις βλέπω πιο ξεκούραστα…πραγματικά άξιζε και δεν ήτανε και τίποτα δύσκολο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Έχω 8 και 8,5 μυωπία και φοράω φακούς. Βασικά το κάνω κυρίως για λόγους αισθητικής ή μάλλον κόμπλεξ.
και τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν οπότε μου έχει μείνει ψυχολογικό, όσο τρελό κι αν ακούγετα
εγώ πάντως σε νιώθω απόλυτα !!!

αυτό ακριβώς...!Η σωστή απολύμανση είναι απαραίτητη, αν και ξέρω άτομα που δεν το κάνουν.
Απο την άλλη "αηδιάζω" στην όλη διαδικασία με τους φακούς... εδώ βλέπω την αδερφή μου να τους βάζει και φεύγω
ΝΑΙ!!!!! Και μην νομίζεις... Η πρώτη φορά είναι (εμένα μου είχε πάρει 3 ώρες την πρώτη φορά ποθ τους φόρεσα!) Μετά από πολύ λίγο συνηθίζεις!

Δε λέω σε σένα μπορεί να πέτυχε, απλά οι κίνδυνοι είναι χειρότεροι, αν τυχόν την πάθεις...Εγώ δεν θα έκανα!
Μία χαρά είναι και οι φακοί μου!Αρκεί να ξεπεράσετε τα κόμπλεξ σας!
It's just glasses! Σιγά ο μισός και παραπάνω κόσμος έχει πρόβλημα με την όραση..ΕΕΕ...SO WHAT???

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Μία χαρά είναι και οι φακοί μου!Αρκεί να ξεπεράσετε τα κόμπλεξ σας!
It's just glasses! Σ
Εδώ είσαι λάθος... ΔΕΝ είναι (πλέον τουλ!) μόνο θέμα κόμπλεξ.[ναι ίσως ήταν όταν ήμουν...6-7 και ήμουν το μοναδικό παιδάκι στην τάξη με γυαλιά αλλά ε...είναι μπόλικα χρόνια πριν !) .. Ακριβώς γιατί όπως λες κι εσύ οι μισοί (κ βάλε!) κάτι έχουν με τα μάτια τους δεν τίθεται εκεί το θέμα...Το "θέμα" είναι η εξάρτηση... γιατί όταν έχεις 7-8-9-10 βαθμούς μυωπίας πχ [και μη μου πεις δεν υπάρχουν τέτοιες μυωπίες!] δεν μπορείς να σηκωθείς να πας στην τουλέττα στο σπίτι σου μες τα μαύρα μεσάνυχτα χωρίς γυαλιά...
Στις μεγάλες μυωπίες η απόλυτη εξάρτηση και όχι το κόπμπλεξ είναι το θέμα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.