αν και καινουρια στο φορουμ , αναθεμα αν εχω κανει 3 δημοσιευσεις, αποφασισα να ποσταρω ενα καινουριο θεμα για κατι που με ενδιαφερει.
ειμαι φαρμακοποιος και σκοπευω συντομαι να ανοιξω το δικο μου φαρμακειο.
με ενδιαφερει πολυ να μπορω να εξυπηρετησω τον κοσμο να βρουνε καλλυντικα, δλδ κρεμες, μακιγιαζ, καθαριστικα προσωπου και σωματος, σε νορμαλ τιμες που θα κανουνε δουλεια.
θα ηθελα να συζητησουμε εδω, τι χρησιμοποιειτε εσεις, αν εχετε καποιο προβλημα στο δερμα σας, αν προτιματε προιοντα απο το φαρμακειο και τι θα θελατε να βρειτε σε ενα φαρμακειο.
το ξερω οτι δεν ειναι θεμα υγειας περ σε αλλα απο την αλλη νομιζω οτι ταιριαζει πιο πολυ στο επιστημες παρα στο ομορφια εφοσον εδω θελω να μιλαμε για καλλυντικα φαρμακα δλδ κατι που να πωλειται μονο στα φαρμακεια.
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολα ιδια ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά: Avene, La Roche-Posay, Bioderma, Κορρές, κλπ. Κατά τ' άλλα έχει τύχει να αγοράσω αμυγδαλέλαιο για μία μάσκα που ήθελα να φτιάξω.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά: Avene, La Roche-Posay, Bioderma, Κορρές, κλπ.
Αυτά όπως και δήποτε

μαζί με Vichy που επίσης της έχω αδυναμία.

Ophelia
Διάσημο μέλος

Κι εγώ έχω καλές εντυπώσεις από τη Vichy, αλλά όταν το ανέφερα στη δερματολόγο μου, μού είπε ότι καλύτερα να παίρνω της La Roche-Posay. Είναι λέει της ίδιας εταιρείας (L' Oréal Group), απλά η Vichy είναι η πιο "απλή", σπορ γραμμή και η La Roche-Posay η πιο ποιοτική.![]()
Μια απ'τα ίδια και εγώ...αν και βασικά, έχω αρχίσει να υποψιάζομαι οτι η δερματολόγος μου παίρνει ποσοστά από την la roche-posay γιατί ότι και να θέλω να αγοράσω (μα είτε είναι make up, είτε είναι ενυδατική, υγρό ντεμακιγιάζ, ρουζ...) πάντα μου λέει να πάρω lrp.

zanin
Διάσημο μέλος

Α και μια ματιών Sant' Angelica (ή κάπως έτσι λέγεται) δεν ήταν κακή.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

bou
Νεοφερμένο μέλος

epiplodesing
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας παιδια,
αν και καινουρια στο φορουμ , αναθεμα αν εχω κανει 3 δημοσιευσεις, αποφασισα να ποσταρω ενα καινουριο θεμα για κατι που με ενδιαφερει.
ειμαι φαρμακοποιος και σκοπευω συντομαι να ανοιξω το δικο μου φαρμακειο.
με ενδιαφερει πολυ να μπορω να εξυπηρετησω τον κοσμο να βρουνε καλλυντικα, δλδ κρεμες, μακιγιαζ, καθαριστικα προσωπου και σωματος, σε νορμαλ τιμες που θα κανουνε δουλεια.
θα ηθελα να συζητησουμε εδω, τι χρησιμοποιειτε εσεις, αν εχετε καποιο προβλημα στο δερμα σας, αν προτιματε προιοντα απο το φαρμακειο και τι θα θελατε να βρειτε σε ενα φαρμακειο.
το ξερω οτι δεν ειναι θεμα υγειας περ σε αλλα απο την αλλη νομιζω οτι ταιριαζει πιο πολυ στο επιστημες παρα στο ομορφια εφοσον εδω θελω να μιλαμε για καλλυντικα φαρμακα δλδ κατι που να πωλειται μονο στα φαρμακεια.
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Πριν πολύ καιρο και εγω ανοιξα ένα κατάστημα με φυτικά προιοντα,εψαχνα σαν τρελός,βρήκα φυτικά καλλυντικά τα οποία είναι και πιστοποιημένα από το www.elisto.gr
έχει τα πάντα και οι ανθρώποι μας βοηθησανε να εξελιχτούμε πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.