Φετίχ κάτω άκρων

Podarakias

Νεοφερμένο μέλος

Ο Podarakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλώς σας βρήκα.

Για να δούμε τι παίζει εδώ. Το nick μου τα λέει όλα για μένα.

Εσείς τι έχεται να πείτε??? Παίζουν για σας στον έρωτα τα κάτω άκρα και αν ναι πως???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
Καλώς όρισες! Μπορεί να είμαι ηλίθιος, αλλά δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση... Εννοείς αν συνήθως π.χ. κοιτάμε (στο δρόμο ας πούμε) τα πόδια μιας κοπέλας, ή αν "συμμετέχουν" κ αυτά ενεργά στην πράξη; :S

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adespoto

Περιβόητο μέλος

Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι οτι το νέο μέλος μας ρωτάει (και μάλλον τους άντρες περισσότερο) αν μας "εξιτάρουν" τα κάτω άκρα....
Τι να πει κανείς... περί ορέξεως... πρασόπιττα!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα ενα ενα...:)

Μιλώντας για γυναικείο πόδι πάντα:

Εμπνέει ερωτισμό το άνω μέρος του ποδιού, όταν είναι εκτεθειμένο, διότι σαφώς είναι ενα σκαλοπάτι πριν το "σπίτι της ηδονής" (αιδίον). Το κάτω μέρος ως τον αστράγαλο, γνωστό και ως γάμπα, προκαλεί τη φυλάκιση του ανδρικού βλέμματος εφόσον φυσικά δεν ξεπερνάει κάποια όρια καμπυλότητας (μη το κάνουμε και σαν την καμπύλη της εξίσωσης e^x γιατί αμα έχουμε και τέτοια γούστα καήκαμε...).

Ως εδω δεν είναι φετίχ. Από τον αστράγαλο και κάτω,πέλμα και πατούσα, είναι φετίχ τα οποία προς απογοήτευση του φίλου μας, δεν ενστερνίζομαι. Εκεί να με συμπαθάτε, δεν εμπνέεται ερωτισμός αλλά τυρί "Φορμαέλα Αμφίσσης".:clapup: (προσωπική μου γνώμη πάντα)

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Το φετιχ των ποδιων ναι μεν ειναι γενικοτερα για ολο το ποδι, αλλα το "κεντρο" ειναι απο την πατουσα και κατω, και προσωπικα οχι δεν με εξιταρει κατι τετοιο.:redface: ;)
Γενικοτερα θελω να εχει καλοσχηματισμενα ποδια η κοπελα μου, αλλα μεχρι εκει.

emufear

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα.
depends on the foot.. είναι μερικά ποδαράκια που θέλεις να τα φας.. :redface:

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
ναι. τα βατραχοπόδαρα :P :D.

ψ. ελπίζω πάντως να μην έχει κανείς στο κόσμο πονηρές σκέψεις για τις πατούσες μου (μαύρο φίδι που τον έφαγε :|).

Palladin

Διάσημο μέλος

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα.
Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω κάτι, επειδή κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος μας. Τα πόδια, εκτός αν είναι υπερβολικά προσεκτικά πλυμένα, έχουν μία ... φυσική μυρωδιά. Δεν σε ενοχλεί αυτό το πράγμα? Εγώ καμιά φορά που ο δικός μου γυρίζει από τη δουλειά και βγάζει τα υποδήματα, κρατιέμαι σε απόσταση ασφαλείας. Εσένα δεν σου έρχεται ένα μπλιαξ, ή τους κάνεις μπάνιο με οινόπνευμα πρώτα? Και τα μικρόβια που υπάρχουν εκεί δεν σου προκαλούν άφθες?

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
;)
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:
ναι. τα βατραχοπόδαρα :P :D.

ψ. ελπίζω πάντως να μην έχει κανείς στο κόσμο πονηρές σκέψεις για τις πατούσες μου (μαύρο φίδι που τον έφαγε :|).

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: A ρε παλτέ μας έστειλες πάλι!

Μέχρι τον αστράγαλο όλα οκ! απο εκεί και κάτω όμως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να φτιαχτεί κάποιος. Εμένα βασικά μπορεί να με ξενερώσει κιόλας να έχει η άλλη άσχημα δάκτυλα κτλ. Όσο για να βάλω στο στόμα μου την πατούσα της ούτε συζήτηση άλλωστε υπάρχουν σημεία με μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα.
Παιδιά, προφανώς ο Ποδαράκιας (welcome by the way) θεωρεί δεδομένο την καθαριότητα και την ευωδιά των ποδιών!
Προσωπικά εγώ το θεωρώ άκρως ερεθιστικό και σαν εικόνα και σας αίσθηση αν ο φίλος μου, μου γλύφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα οποία εννοείται ότι θα είναι περιποιημένα, πεντακάθαρα με το πεντικιουρ τους, τις κρέμες τους κ.λ.π.
Επίσης θεωρώ πολύ σεξουαλικά τα πέδιλα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα, με διχτυωτό καλσόν. Εννοείται ότι τα περί καθαριότητας και περιποίησης ισχύουν και σ'αυτή τη περίπτωση!

Unicorn

Νεοφερμένο μέλος

Η Unicorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.
Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου να μου το κάνουν αυτό και το θεωρώ πολύ μπλιαξ! :mpliaks: Γενικά θεωρώ πως τα πόδια, πατούσες δάχτυλα κλπ, ενδείκνυνται μόνο για μασάζ και τίποτε άλλο! :P

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Ε σίγουρα το παιδί δεν λέει για κάτι τέτοιο
(Είναι λίγο μπλιαχ αν τρώτε την το δείτε) https://www.hbc.ac.za/web1/mb/feet.jpg
(αυτό που αντι να γράφεις Link βάζεις ένα εδώ, πως γίνετε?:hmm: )
Τεσπα
Τελικά ποιό κομμάτι απο το πόδι σας αρέσει ποιό πολύ?
α)Από το #@$@#$@# μέχρι το γόνατο?
β) Απο το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο
γ) Απο τον αστράγαλο μέχρι κάτω

εγώ παντως α δαγκωτό:P

Τελευταία επεξεργασία:

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:
Ε σίγουρα το παιδί δεν λέει για κάτι τέτοιο
https://www.hbc.ac.za/web1/mb/feet.jpg

ομιτζί, θα ξεράσουμε πρωινιάτικα :|

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:
εγώ παντως α δαγκωτό:P

κυριολεκτικά ε; :P :D

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:
ομιτζί, θα ξεράσουμε πρωινιάτικα :|

κυριολεκτικά ε; :P :D

και όχι μόνο!:clapup:

Podarakias

Νεοφερμένο μέλος

Ο Podarakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Να σας ευχαριστήσω καταρχήν για τις απαντήσεις σας.

Νομίζω οτι η crazyhelen με καταλαβαίνει απόλυτα.
Palladin πρώτα από όλα η καθαριότητα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που οι περισότεροι μιλάτε για φιλιά και τα σχετικά. Χμμ μάλλον αυτή τελικά είναι η εικόνα του συγκεκριμένου φετίχ προς τα έξω.... Ενδιαφέρον....

Ναι είναι και αυτό αλλά όχι μόνο. crazyhelen, συμφωνείς ????

giannisvitara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:
Παιδιά, προφανώς ο Ποδαράκιας (welcome by the way) θεωρεί δεδομένο την καθαριότητα και την ευωδιά των ποδιών!
Προσωπικά εγώ το θεωρώ άκρως ερεθιστικό και σαν εικόνα και σας αίσθηση αν ο φίλος μου, μου γλύφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα οποία εννοείται ότι θα είναι περιποιημένα, πεντακάθαρα με το πεντικιουρ τους, τις κρέμες τους κ.λ.π.
Επίσης θεωρώ πολύ σεξουαλικά τα πέδιλα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα, με διχτυωτό καλσόν. Εννοείται ότι τα περί καθαριότητας και περιποίησης ισχύουν και σ'αυτή τη περίπτωση!

θα συμφωνήσω:redface:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
εχμ.... θα πω ότι με κάλυψε απόλυτα η crazyhelen :whistle:

:P

πάντως πιστεύω ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι άντρες έχουν ένα πάθος με τα κάτω άκρα ....
εξ ου και η "αδυναμία" στα πέδιλα :whistle:

πάντως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μιλάμε για καθαρά και περιποιημένα τα πόδια, γιατί αν μιλήσουμε για μια καλοκαιρινή φτέρνα με 2 πόντους χοντράδι από πάνω.... τότε πρόκειται για "αρρώστια" :P :P

προχτές άκουσα κάτι πολύ καλό....
"το μόνο άρρωστο πράγμα στο σέξ, είναι να μην κάνεις σέξ! όλα τα άλλα είναι επιλογές!" ;)

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Eιναι αυτο που λενε:
"There are two ways of having sex...
The dirty way....and...the wrong one!":clapup:
Παιδια και μασαζ εχω κανει στην κοπελα μου στα ποδια και κατι "παραπανω",απλως δεν ειναι κατι το οποιο θα γινει στανταρ...
Με την εννοια οτι ειναι μεσα στα βασικα των "παιχνιδιων" οπως κατι αλλα πραγματα.
Και να προσθεσω οτι μου αρεσει η κοπελα να φοραει πεδιλο,αλλα κυριως ανοιχτο πα*****ι με τακουνι (οχι αναγκαστικα 11ποντο νταξ'),αλλα πολυ μου αρεσουν οι γαμπες μιας κοπελας και γενικα ο σχηματισμος του ποδιου...

Podarakias

Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
προχτές άκουσα κάτι πολύ καλό....
"το μόνο άρρωστο πράγμα στο σέξ, είναι να μην κάνεις σέξ! όλα τα άλλα είναι επιλογές!" ;)

:thumbsup:

John1978

Νεοφερμένο μέλος

Ο John1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Αυτό το μήνυμα είναι το πρώτη δημόσια επαφή με το e-steki. Θα έχω κι αλλες. Λοιπόν Podarakia χαίρομε που έβαλες τέτοιο θέμα. Μου αρέσουν οι περισσότερες απαντήσοις. Ο καθένας με τα γούστα του.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι και γω λάτρης τον κάτω άκρων..
Δεν ξέρω πως να το εκφράσω ακριβώς αλλά όταν είναι καθαρά, περιποιημένα και καλό σχηματισμένα θέλω να τα φάω (μεταφορικά βέβαια, δεν είμαι και ανθρωποφάγος). Για μένα παίζουν ενεργό ρόλο στην όλοι πράξη. Είναι το φετιχ μου. Από το να τα βλέπω μέχρι και να τα αισθάνομαι είναι ερεθιστικότατο. Παρτέ ενα δείγμα. :panwkatw:

edited by yiannis : Αφαιρέθηκε η φωτογραφία

Φίλε john καλώς όρισες,
Λόγω του ότι στο forum υπάρχουν μέλη κάτω των 18 η φωτογραφία σου αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους και κυρίως για να μην αρχίσουν και άλλοι χρήστες τα παραδείγματα με φωτο.
Παρακαλεισθε να είσαστε λιγάκι προσεκτικοί στο φωτογραφικό υλικό που επιλέγεται να βάζετε στα μυνήματα σας.
Και πάλι καλώς όρισες:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια