Podarakias
Νεοφερμένο μέλος

Για να δούμε τι παίζει εδώ. Το nick μου τα λέει όλα για μένα.
Εσείς τι έχεται να πείτε??? Παίζουν για σας στον έρωτα τα κάτω άκρα και αν ναι πως???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Τι να πει κανείς... περί ορέξεως... πρασόπιττα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μιλώντας για γυναικείο πόδι πάντα:
Εμπνέει ερωτισμό το άνω μέρος του ποδιού, όταν είναι εκτεθειμένο, διότι σαφώς είναι ενα σκαλοπάτι πριν το "σπίτι της ηδονής" (αιδίον). Το κάτω μέρος ως τον αστράγαλο, γνωστό και ως γάμπα, προκαλεί τη φυλάκιση του ανδρικού βλέμματος εφόσον φυσικά δεν ξεπερνάει κάποια όρια καμπυλότητας (μη το κάνουμε και σαν την καμπύλη της εξίσωσης e^x γιατί αμα έχουμε και τέτοια γούστα καήκαμε...).
Ως εδω δεν είναι φετίχ. Από τον αστράγαλο και κάτω,πέλμα και πατούσα, είναι φετίχ τα οποία προς απογοήτευση του φίλου μας, δεν ενστερνίζομαι. Εκεί να με συμπαθάτε, δεν εμπνέεται ερωτισμός αλλά τυρί "Φορμαέλα Αμφίσσης".

Γενικοτερα θελω να εχει καλοσχηματισμενα ποδια η κοπελα μου, αλλα μεχρι εκει.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

ψ. ελπίζω πάντως να μην έχει κανείς στο κόσμο πονηρές σκέψεις για τις πατούσες μου (μαύρο φίδι που τον έφαγε

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:ναι. τα βατραχοπόδαρα![]()
.
ψ. ελπίζω πάντως να μην έχει κανείς στο κόσμο πονηρές σκέψεις για τις πατούσες μου (μαύρο φίδι που τον έφαγε).

Μέχρι τον αστράγαλο όλα οκ! απο εκεί και κάτω όμως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να φτιαχτεί κάποιος. Εμένα βασικά μπορεί να με ξενερώσει κιόλας να έχει η άλλη άσχημα δάκτυλα κτλ. Όσο για να βάλω στο στόμα μου την πατούσα της ούτε συζήτηση άλλωστε υπάρχουν σημεία με μεγαλύτερο ενδιαφέρον!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Προσωπικά εγώ το θεωρώ άκρως ερεθιστικό και σαν εικόνα και σας αίσθηση αν ο φίλος μου, μου γλύφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα οποία εννοείται ότι θα είναι περιποιημένα, πεντακάθαρα με το πεντικιουρ τους, τις κρέμες τους κ.λ.π.
Επίσης θεωρώ πολύ σεξουαλικά τα πέδιλα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα, με διχτυωτό καλσόν. Εννοείται ότι τα περί καθαριότητας και περιποίησης ισχύουν και σ'αυτή τη περίπτωση!
Unicorn
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

(Είναι λίγο μπλιαχ αν τρώτε την το δείτε) https://www.hbc.ac.za/web1/mb/feet.jpg
(αυτό που αντι να γράφεις Link βάζεις ένα εδώ, πως γίνετε?

Τεσπα
Τελικά ποιό κομμάτι απο το πόδι σας αρέσει ποιό πολύ?
α)Από το #@$@#$@# μέχρι το γόνατο?
β) Απο το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο
γ) Απο τον αστράγαλο μέχρι κάτω
εγώ παντως α δαγκωτό

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Ε σίγουρα το παιδί δεν λέει για κάτι τέτοιο
https://www.hbc.ac.za/web1/mb/feet.jpg
ομιτζί, θα ξεράσουμε πρωινιάτικα

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:εγώ παντως α δαγκωτό![]()
κυριολεκτικά ε;

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:ομιτζί, θα ξεράσουμε πρωινιάτικα
κυριολεκτικά ε;![]()
![]()
και όχι μόνο!

Podarakias
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω οτι η crazyhelen με καταλαβαίνει απόλυτα.
Palladin πρώτα από όλα η καθαριότητα.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που οι περισότεροι μιλάτε για φιλιά και τα σχετικά. Χμμ μάλλον αυτή τελικά είναι η εικόνα του συγκεκριμένου φετίχ προς τα έξω.... Ενδιαφέρον....
Ναι είναι και αυτό αλλά όχι μόνο. crazyhelen, συμφωνείς ????
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Παιδιά, προφανώς ο Ποδαράκιας (welcome by the way) θεωρεί δεδομένο την καθαριότητα και την ευωδιά των ποδιών!
Προσωπικά εγώ το θεωρώ άκρως ερεθιστικό και σαν εικόνα και σας αίσθηση αν ο φίλος μου, μου γλύφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα οποία εννοείται ότι θα είναι περιποιημένα, πεντακάθαρα με το πεντικιουρ τους, τις κρέμες τους κ.λ.π.
Επίσης θεωρώ πολύ σεξουαλικά τα πέδιλα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα, με διχτυωτό καλσόν. Εννοείται ότι τα περί καθαριότητας και περιποίησης ισχύουν και σ'αυτή τη περίπτωση!
θα συμφωνήσω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πάντως πιστεύω ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι άντρες έχουν ένα πάθος με τα κάτω άκρα ....
εξ ου και η "αδυναμία" στα πέδιλα

πάντως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μιλάμε για καθαρά και περιποιημένα τα πόδια, γιατί αν μιλήσουμε για μια καλοκαιρινή φτέρνα με 2 πόντους χοντράδι από πάνω.... τότε πρόκειται για "αρρώστια"

προχτές άκουσα κάτι πολύ καλό....
"το μόνο άρρωστο πράγμα στο σέξ, είναι να μην κάνεις σέξ! όλα τα άλλα είναι επιλογές!"

"There are two ways of having sex...
The dirty way....and...the wrong one!"

Παιδια και μασαζ εχω κανει στην κοπελα μου στα ποδια και κατι "παραπανω",απλως δεν ειναι κατι το οποιο θα γινει στανταρ...
Με την εννοια οτι ειναι μεσα στα βασικα των "παιχνιδιων" οπως κατι αλλα πραγματα.
Και να προσθεσω οτι μου αρεσει η κοπελα να φοραει πεδιλο,αλλα κυριως ανοιχτο πα*****ι με τακουνι (οχι αναγκαστικα 11ποντο νταξ'),αλλα πολυ μου αρεσουν οι γαμπες μιας κοπελας και γενικα ο σχηματισμος του ποδιου...
Podarakias
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:προχτές άκουσα κάτι πολύ καλό....
"το μόνο άρρωστο πράγμα στο σέξ, είναι να μην κάνεις σέξ! όλα τα άλλα είναι επιλογές!"![]()

John1978
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι είμαι και γω λάτρης τον κάτω άκρων..
Δεν ξέρω πως να το εκφράσω ακριβώς αλλά όταν είναι καθαρά, περιποιημένα και καλό σχηματισμένα θέλω να τα φάω (μεταφορικά βέβαια, δεν είμαι και ανθρωποφάγος). Για μένα παίζουν ενεργό ρόλο στην όλοι πράξη. Είναι το φετιχ μου. Από το να τα βλέπω μέχρι και να τα αισθάνομαι είναι ερεθιστικότατο. Παρτέ ενα δείγμα.

edited by yiannis : Αφαιρέθηκε η φωτογραφία
Φίλε john καλώς όρισες,
Λόγω του ότι στο forum υπάρχουν μέλη κάτω των 18 η φωτογραφία σου αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους και κυρίως για να μην αρχίσουν και άλλοι χρήστες τα παραδείγματα με φωτο.
Παρακαλεισθε να είσαστε λιγάκι προσεκτικοί στο φωτογραφικό υλικό που επιλέγεται να βάζετε στα μυνήματα σας.
Και πάλι καλώς όρισες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.