Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

17-03-25

22:06
Όχι. Είμαι δίδυμη.Εισαι μοναχοπαιδι ή μεγαλυτερη ?
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

17-03-25

22:09
Είσαι ακριβώς στις 2 εβδομάδες, δηλαδή...Είμαι στην 14η μέρα αν θυμάμαι καλά
Κάνε λίγο υπομονή ακόμα και μην απογοητεύεσαι. Είσαι στο...όριο, ακριβώς, για το καλύτερα...Σιγά σιγά και μέρα μέρα...
Στη γιατρό σου πότε είναι να πας ;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

17-03-25

22:13
1η ΑπριλίουΣτη γιατρό σου πότε είναι να πας ;
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

17-03-25

22:15
Βγαινουν δυο μωρα μαζι ? Εχω μεινει πολυ πισω .Όχι. Είμαι δίδυμη.
Στη ιδια λοιπον ηλικια που βρισκεσαι , ο συνεταιρος της κοιλιας εχει παραμοια ψυχικα συστατικα ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο/η διδυμος/η αδερφος/η εχει αναπτυξει καποια απο τα ψυχικα χαρακτηριστικα που εχεις η ιδια αυτο το διαστημα ?Βγαινουν δυο μωρα μαζι ? Εχω μεινει πολυ πισω .
Στη ιδια λοιπον ηλικια που βρισκεσαι , ο συνεταιρος της κοιλιας εχει παραμοια ψυχικα συστατικα ?
Joji
Επιφανές μέλος

17-03-25

22:37
Και αυτη εχει πάθει κρίσεις πανικού, ναι, παρόμοιες με τις δικές μου. Απλά είναι ακραία πιο λειτουργική στη καθημερινότητά της. Έχει άγχος αλλά όχι αυτό που σε καθηλώνει σε ένα κρεβάτι.Βγαινουν δυο μωρα μαζι ? Εχω μεινει πολυ πισω .
Ο/η διδυμος/η αδερφος/η εχει αναπτυξει καποια απο τα ψυχικα χαρακτηριστικα που εχεις η ιδια αυτο το διαστημα ?
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

17-03-25

22:45
Για να μη μακρυγορω . Αυτο το οποιο βιωνεις στην ηλικια που βρισκεσαι , καποια αλλη πριν απο σενα το βιωσε με σχεδον 80% εως 90% ακριβεια . Αυτο σημαινει οτι τα αποτελεσματα της μελετης καπου χασκουν στο διαδικτυο .Βγαινουν δυο μωρα μαζι ? Εχω μεινει πολυ πισω .
Ο/η διδυμος/η αδερφος/η εχει αναπτυξει καποια απο τα ψυχικα χαρακτηριστικα που εχεις η ιδια αυτο το διαστημα ?
Σε καποιο αρχειο καποιου ιατρικου περιοδικου ή σε μια δημοσιευση ενος ερευνητικου κεντρου . Καπου υπαρχει . We try and we reach .
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

18-03-25

10:52
Γνώριμο...δύσκολο...τρομακτικό θα έλεγα στην παρούσα φάση.Update
Νιώθω σημαντικά χειρότερα. Μάλλον γιατί έχουν έρθει οι συγκυρίες έτσι και με επηρεάζουν και εξωτερικοί παράγοντες. Θέλω να κοιμάμαι όλη την ώρα. Και να κλάψω επίσης.
Θα σε βοηθούσε να μιλήσεις με τον θεραπευτή σου ώστε να διαχειριστεις αυτές τις μέρες μέχρι να δέσει πληρη επίπεδα στο αίμα η αγωγή σου

Joji
Επιφανές μέλος

21-03-25

18:01
Update - 18η μέρα
Έχω τρομερά νεύρα, με όλους και με όλα. Είμαι easily irritable και είναι λες και το άγχος μου έχει μετατραπεί σε θυμό. Δεν ξέρω αν είναι λόγω της μετάβασης, ή επειδή ακόμα δεν τα έχω συνηθίσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν έτσι.
Έχω τρομερά νεύρα, με όλους και με όλα. Είμαι easily irritable και είναι λες και το άγχος μου έχει μετατραπεί σε θυμό. Δεν ξέρω αν είναι λόγω της μετάβασης, ή επειδή ακόμα δεν τα έχω συνηθίσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν έτσι.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

21-03-25

19:20
Κουράγιο και να μιλάς σε άτομα που έχουν ευαισθησίες.Update - 18η μέρα
Κι εγώ σε ένα καζάνι βράζω, γιατί ο θεραπευτής μου δεν έχει χρόνο για εμένα και δεν έχω support από πουθενά.
Ευτυχώς που υπάρχει και το στέκι και γράφω καμιά χαζομάρα για να ξεχνιέμαι.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

21-03-25

20:35
καλή λευτεριά @Joji
να είσαι ειλικρινής με το γιατρό, να έχει καλό feedback, και να βρεθεί μια λύση σύντομα.
εμένα μου πήρε περίπου 20 χρόνια να απαλλαγώ από τις κρίσεις πανικού.
να είσαι ειλικρινής με το γιατρό, να έχει καλό feedback, και να βρεθεί μια λύση σύντομα.
εμένα μου πήρε περίπου 20 χρόνια να απαλλαγώ από τις κρίσεις πανικού.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

21-03-25

20:55
Πλακα κανεις.Και εγω!Αλλα η αδελφη μου δυστυχως βγηκε φιδι.Κια ζητω συγνωμη απο τα φιδια.Όχι. Είμαι δίδυμη.
Μην φοβασαι τιποτα.Λιγη υπομονη.Εισαι υπεροχο ατομο.Κια να ξερεις ΟΛΟΙ εχουμε τα θεματα μας.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

21-03-25

21:03
Όλα τα twinsάκια εδώ μαζευτήκαμε; 

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

21-03-25

21:22
Και τρία βγαίνουν.Βγαινουν δυο μωρα μαζι ? Εχω μεινει πολυ πισω .
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

21-03-25

21:46
Και εννιά που ειναι ρεκόρΚαι τρία βγαίνουν.
Joji
Επιφανές μέλος

23-03-25

13:27
Δεν θα έπρεπε να έχω δει διαφορά μέχρι τώρα; Θετική εννοώ. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

23-03-25

13:32
Δεν θα έπρεπε να έχω δει διαφορά μέχρι τώρα; Θετική εννοώ. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
Προσθήκη: Τέσσερις με έξι εβδομάδες διαβάζω ότι απαιτείται προκειμένου να χαρακτηριστεί το φάρμακο αποτελεσματικό ή μη!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

23-03-25

13:33
Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία που όρισε η γιατρός σου για να σε (ξανά)δει. Χρειάζεται κάποιο διάστημα για να δράσει...Δεν θα έπρεπε να έχω δει διαφορά μέχρι τώρα; Θετική εννοώ. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
Ένα τηλέφωνο γιατί δεν της κάνεις, αύριο ; Να την ρωτήσεις ακριβώς αυτό που ρωτάς και να δεις τί έχει να σου πει...
Καλά τα λέμε εδώ, αλλά ειδική αυτή είναι. Ακόμα και στο να σου αλλάξει την αγωγή, αν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα (λέω ένα ενδεχόμενο έτσι ; Όχι ντε και καλά...)...
Joji
Επιφανές μέλος

23-03-25

15:26
Δεν ξέρω
Βασικά δεν ξέρω γιατί έχω θέσει ένα expectation.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

23-03-25

15:34
Πολύ λογικό είναι...Δεν ξέρωΒασικά δεν ξέρω γιατί έχω θέσει ένα expectation.
Είναι σαν να ξέρεις ότι αύριο, μεθαύριο, αντιμεθαύριο θα φας ένα γλυκό που σου αρέσει πολύ κι ανυπομονείς να το γευτείς...
Μίλησε με τη γιατρό σου. Αν μου επιτρέπεις, αυτό έχω να προτείνω. Και θα σε καθησυχάσει και θα ενημερωθεί. Είναι πολύ σημαντικό, το δεύτερο ειδικά...Μέχρι 1η Απριλίου είναι κάμποσες μέρες ακόμη. Δεν είναι κακό ή πιεστικό ένα τηλεφώνημα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

23-03-25

15:45
Ποσο καιρο τα παιρνεις; Να ξερεις οτι θελει τουλαχιστον 3 μηνες για να νιωσεις διαφορα..και 6 μηνες για να σε πιασουν καλα.Μην φοβασαι τιποτα λεμε/.Θα την δεις την διαφορα.Δεν θα έπρεπε να έχω δει διαφορά μέχρι τώρα; Θετική εννοώ. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Joji
- Luludaki
- fockos
- Ilma
- charmander
- Paragontas7000
- iew
- touvlo
- Libertus
- Scandal
- Reader
- louminis
- fids
- Memetchi
- fourkaki
- Ωρορα
- Μήτσος10
- JungC
- A350
- giannhs2001
- fmarulezkd
- American Economist
- loulou11
- globglogabgalab
- taketrance
- rafaela11
- camil
- Natsuko
- zina15
- Wonderkid
- synthnightingale
- thenutritionist
- ck_chrysiis
- Unboxholics
- Giorgkalo
- danonito_kyr
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- DimitraA.
- gmoutzour
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Εριφύλη
- ghоul
- marww
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- Fernando_A
- Αλκίμαχος
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.