Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:59 Ο Kelyphos21: #381 01-06-25 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Κουράγιο, δύναμη και υπομονή και όλα αυτά με υποστήριξη!!! Εγώ πριν πάω σε ψυχίατρο νόμιζα πως έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Αλλά συμπεριλαμβανεται, αν δεν κάνω λάθος, στις αγχωδεις διαταραχές. Ηθικού περιεχομένου έχω και μολυνσης. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Κουράγιο, δύναμη και υπομονή και όλα αυτά με υποστήριξη!!! Εγώ πριν πάω σε ψυχίατρο νόμιζα πως έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Αλλά συμπεριλαμβανεται, αν δεν κάνω λάθος, στις αγχωδεις διαταραχές. Ηθικού περιεχομένου έχω και μολυνσης. Διαβάζω παράλληλα και ένα βιβλίο θεραπείας. Click για ανάπτυξη... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:28 Ο fockos έγραψε: #382 01-06-25 19:28 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:32 Ο Kelyphos21: #383 01-06-25 19:32 Αρχική Δημοσίευση από fockos: O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Βέβαια, οι έρευνες συνεχίζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Οι έρευνες ομως συνεχίζονται. Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:44 Η Himela έγραψε: #384 01-06-25 19:44 Με το καλό σε όσους υποφέρουν! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 09:35 Η Joji έγραψε: #385 02-06-25 09:35 Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 11:57 Ο Micro έγραψε: #386 02-06-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Κουράγιο, δύναμη και υπομονή και όλα αυτά με υποστήριξη!!! Εγώ πριν πάω σε ψυχίατρο νόμιζα πως έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Αλλά συμπεριλαμβανεται, αν δεν κάνω λάθος, στις αγχωδεις διαταραχές. Ηθικού περιεχομένου έχω και μολυνσης. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Κουράγιο, δύναμη και υπομονή και όλα αυτά με υποστήριξη!!! Εγώ πριν πάω σε ψυχίατρο νόμιζα πως έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Αλλά συμπεριλαμβανεται, αν δεν κάνω λάθος, στις αγχωδεις διαταραχές. Ηθικού περιεχομένου έχω και μολυνσης. Διαβάζω παράλληλα και ένα βιβλίο θεραπείας. Click για ανάπτυξη...
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:28 Ο fockos έγραψε: #382 01-06-25 19:28 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:32 Ο Kelyphos21: #383 01-06-25 19:32 Αρχική Δημοσίευση από fockos: O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Βέβαια, οι έρευνες συνεχίζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Οι έρευνες ομως συνεχίζονται. Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:44 Η Himela έγραψε: #384 01-06-25 19:44 Με το καλό σε όσους υποφέρουν! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 09:35 Η Joji έγραψε: #385 02-06-25 09:35 Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 11:57 Ο Micro έγραψε: #386 02-06-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα.
Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:32 Ο Kelyphos21: #383 01-06-25 19:32 Αρχική Δημοσίευση από fockos: O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Βέβαια, οι έρευνες συνεχίζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Οι έρευνες ομως συνεχίζονται. Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:44 Η Himela έγραψε: #384 01-06-25 19:44 Με το καλό σε όσους υποφέρουν! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 09:35 Η Joji έγραψε: #385 02-06-25 09:35 Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 11:57 Ο Micro έγραψε: #386 02-06-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: O λόγος που σου έβαλε αυτό το φάρμακο είναι οτι είναι πολύ καλά ανεκτό και προκαλεί πολύ ήπιες παρενέργειες. Τα όνειρα θα σταματήσουν το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες και το φάρμακο θα έχει δράση στις 3 εβδομάδες. Πολυ καλά ο ιατρός σου στο έβαλε το πρωί. Αν δε πιάσει θα σου βάλει άλλο φάρμακο πιο δυνατό (που πιάνει και άλλους υποδοχεις) οπότε καλό ειναι να αρχίσεις παράλληλα τη ψυχοθεραπεία ώστε σιγά σιγα να ξεφορτωθείς και τα φάρμακα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Βέβαια, οι έρευνες συνεχίζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Σε ευχαριστώ πολύ, εχεις δίκιο, είναι ανεκτό. Εφιάλτη είχα την πρώτη μέρα μόνο. Αλλά δεν νιώθω ιδιαίτερη διαφορά γενικά. Οι έρευνες ομως συνεχίζονται. Click για ανάπτυξη...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 19:44 Η Himela έγραψε: #384 01-06-25 19:44 Με το καλό σε όσους υποφέρουν! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 09:35 Η Joji έγραψε: #385 02-06-25 09:35 Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 11:57 Ο Micro έγραψε: #386 02-06-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 09:35 Η Joji έγραψε: #385 02-06-25 09:35 Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 11:57 Ο Micro έγραψε: #386 02-06-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 11:57 Ο Micro έγραψε: #386 02-06-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Να το συζητησεις πρωτα με τον γιατρο σου , ειναι επικίνδυνο να τα κοψεις μαχαιρι . Ή μπορει να σου προτεινει να δοκιμασετε καποια αλλη δραστικη ουσια
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.757 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:06 Ο ultraviolence: #387 02-06-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Για τη λίμπιντο πάντως, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις (σε συνεννόηση με τον/την γιατρό φυσικά) για να βρεις κάποιο που δεν σου την επηρεάζει. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα και λύθηκε. Και όπως είπε και ο (γλυκούλης) @Micro μην τα κόψεις από την μια μέρα στην άλλη, αν αυτό είναι που θες. Σταδιακή μείωση μέχρι να το κόψεις!
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:36 Ο Samael έγραψε: #388 02-06-25 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Anyways,για να μην τα ξεχνάς καλύτερα να τα παίρνεις το πρωί αμέσως μόλις ξυπνάς. Σε κάθε περίπτωση όμως μην τα σταματήσεις απότομα. Δεν δημιουργούν εξάρτηση, αλλά πρέπει να κοπούν σιγά σιγά.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:48 Η Joji έγραψε: #389 02-06-25 12:48 Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είχα σκοπό να τα κόψω μαχαίρι, σας ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για τα κακά αυτού του ενδεχόμενου. Εννοείται θα γινόταν κατόπιν συνεννόησης με την ψυχίατρο. Όσον αφορά σε αυτό Αρχική Δημοσίευση από Samael: Κάτι δεν στέκει σε αυτό. Όπως έχουμε πει δεν είναι μαγικά, χρειάζονται χρόνο για να χτίσουν ένα πλήρες και καλό αποτέλεσμα και δεν υποτριάζει κάποιος επειδή ξέχασε μια δόση. Click για ανάπτυξη... Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.843 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 12:58 Ο Micro έγραψε: #390 02-06-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 13:03 Ο Samael έγραψε: #391 02-06-25 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όσον αφορά σε αυτό Απλά το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Εννοώ, είναι όντως fact ότι γίνεται. Για όποιον λόγο και να είναι αυτό. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και απο το πόσο καιρό τα παίρνεις βέβαια. Δεν αμφισβητώ πως βιώνεις ο,τι είπες φυσικά. Αλλά συζήτησε το λίγο με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι valuable info για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο φάρμακο στον δικό σου οργανισμό. Και αυτό που λέει ο Micro έχει βάση πάντως. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνεσαι triggered απο τον φόβο ο,τι χωρίς αυτό στον οργανισμό σου θα υποτροπιάσεις.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 14:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #392 02-06-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ νομίζω θα τα κόψω. Καλά, χρυσά, με έχουν βοηθήσει αλλάαα… Μια μέρα να μη τα πάρω από αφηρημάδα γίνομαι ράκος (μιλάμε κλάμα, κρίσεις πανικού), είμαι αρκετά εξαρτώμενη από αυτά πλέον. Συν του ότι δεν έχω καθόλου λίμπιντο. Και με επηρεάζει και αυτό όσο χαζό και να ακούγεται. Έχω χάσει αυτή την ωραία αίσθηση που μου έφτιαχνε τη διάθεση. Click για ανάπτυξη... joji Ως μη ειδικος θελω να σου πω οτι η ουσια που παιρνεις δεν ειναι για σενα και ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος. Δεν αφηνουν ετσι ενα εικοσαχρονο με ευερεθιστοτητα πανικο και λειψη λίμπιντο . Δηλαδη αν δεν μας διωχει τον πανικο τοτε τι σκ@τ@ αγωγη ειναι.? Αν πας σε αλλο κανε συμφωνια ...την λιμπιτο μου και τους οργασμους τα θελω.... πες επιτακτικα. Απ οτι φαινεται οι σεροπραμες δεν ειναι για σενα ..υπαρχουν και αλλες απειρες ουσιες και συνδιασμοι.. να ερθεις αλφαδι σε ολα μεχρι να σβησει αυτη η κατασταση. Και προσοχη στην δοση ...φουλ δοση δεν ειναι παντα καλη..δεν ειναι αντιβιωση αυτα τα εγκεφαλικα σκευασματα και θελουν ρεγουλα...το πολυ δεν ειναι παντα στο σωστο και μπορει να μας επιστρεψει στα αρχικα συμπτωματα, Ισως ο ντοκτορας εδω που ειναι και σχετικός να μας πει και αλλλα χρησιμα. Κουραγιο και υπαρχει λυση...λυση καλη... φουλ φυσιολογικη.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #393 02-06-25 15:16 εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:18 Η Joji έγραψε: #394 02-06-25 15:18 Με έχουν βοηθήσει σε άπειρο βαθμό. Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:30 Ο Guest 182562: #395 02-06-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν δεν τα έπαιρνα δεν θα είχα βγάλει σεζόν με καμία Παναγία. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω άτομα με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας να εργάζονται! Σου εύχομαι κουράγιο και κάθε καλό από δω και πέρα.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2025 στις 15:49 Ο Paragontas7000: #396 02-06-25 15:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 11:45 Η Joji έγραψε: #397 04-06-25 11:45 Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γινεται οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις ξεχασει να λαβεις την δοση σου ή ειναι ανεξαρτητο ; Μπορει να ειναι ψυχολογικος εθισμος και οχι εξαρτηση στο φαρμακο Click για ανάπτυξη... Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω.
Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 12:25 Ο Kelyphos21: #398 04-06-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα. Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντα ήμουν αφαιρεμένη και ξέχναγα εύκολα. Ωστόσο τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Έχω κλειδωθεί ΔΥΟ φορές έξω από το σπίτι μου γιατί έχω ξεχάσει τα κλειδιά και μάλιστα τη δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και ήταν να τα πάρω κιόλας και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το ξέχασα. Αγχώνομαι λίγο μην είναι από την αγωγή. Γιατί γενικά ξέχναγα λόγω άγχους, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον. Άρα τι φταίει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2025 Ανεξάρτητο. Κάποιες φορές δεν θυμάμαι καν ότι δεν το έχω πάρει. Συνήθως το συνειδητοποιώ αφότου αρχίζω να κλαίω. Click για ανάπτυξη... Πριν 3 ημέρες μου συνέβη και εμένα. Κλειδωθηκα.
Guest 309111 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουνίου 2025 στις 14:40 Ο Guest 309111: #399 04-06-25 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εγώ πάντως επαιρνα στη ζούλα ζαναξ οταν είχα χτυπήσει 3 μερες άυπνη για περίπου μια βδομάδα και μάλιστα τίποτα τυπου 0,25 και μολις τα έκοψα μετά με είχε πιάσει παράνοια Click για ανάπτυξη... Λογικό. Συνήθισε ο οργανισμός σου και μετά επαναστατούσε. Αντίστοιχα και με τον καφέ, αν τον κόψεις νιώθεις αδύναμος το πρωί λες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις χωρίς να πιεις καφέ, λες και τόσα χρόνια πριν τον ανακαλύψεις δεν μπορούσες χωρίς αυτόν... Όλα στο μυαλό μας είναι, κυριολεκτικά όλα.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #400 04-06-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντι για ζαναξ μπορεις να εκμεταλευτεις τις θεραπευτικες ιδιοτητες της ιατρικης κανναβης με χαμηλο thc Click για ανάπτυξη... Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο.