Φεύγω για Τρίκαλα

Evalivan44

Νεοφερμένο μέλος

Η Evalivan44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλισπεριζω ολα τα μελη !!!
Μενω και εργαζομαι στην αθηνα ειμαι κατω των. 25 δεν εχω τιποτα ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε αντρα ουτε δουλευω σε κατι συγκεκριμενο. Με λιγα λογια δε με κραταει τιποτα. Θελω να ζησω πιο ηρεμα σε καποια πολη ειχα ζησει παλαιοτερα σε μια κομμωπολη για λιγο και μου αρεσε. Μαρεσουν λοιπον πολυ πολυ τα Τρικαλα θεσσαλιας. Ζει κανεις εκει να μου πει ειναι ωραια αξιζει ;;; βρισκεις δουλεια πως ειναι γενικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Όλες οι δουλειές είναι Αθήνα. Μην κάνεις το λάθος και επιστρέψεις εκτός αν έχεις γνωριμίες για μια δουλειά στον τόπο αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Καλισπεριζω ολα τα μελη !!!
Μενω και εργαζομαι στην αθηνα ειμαι κατω των. 25 δεν εχω τιποτα ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε αντρα ουτε δουλευω σε κατι συγκεκριμενο. Με λιγα λογια δε με κραταει τιποτα. Θελω να ζησω πιο ηρεμα σε καποια πολη ειχα ζησει παλαιοτερα σε μια κομμωπολη για λιγο και μου αρεσε. Μαρεσουν λοιπον πολυ πολυ τα Τρικαλα θεσσαλιας. Ζει κανεις εκει να μου πει ειναι ωραια αξιζει ;;; βρισκεις δουλεια πως ειναι γενικα...

Τι ακριβώς θα κανείς εκεί;

Evalivan44

Νεοφερμένο μέλος

Η Evalivan44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σκοπευω να ζησω εκει να βρω μια δουλεια και να ζησω ηρεμα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Σκοπευω να ζησω εκει να βρω μια δουλεια και να ζησω ηρεμα

Και στην Αθήνα μπορείς να ζήσεις ήρεμα, με καλύτερες απόλαυες και περισσότερες ευκαιρίες.

GoddamnRight

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 338 μηνύματα.
Ο akikos μίλησε σωστά. Αν δεν έχεις δουλειά να σε περιμένει, μην πας εκεί. Με τόση ανεργία που υπάρχει γενικά, δύσκολο μου φαίνεται εκεί να βρεις εύκολα.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Εάν αισθάνεσαι ήδη πίεση στην Αθήνα και θες μια πιο ήρεμη ζωή, τότε φαντάσου πώς θα είναι όταν θα έχεις και παιδιά, σκυλιά, δεσμεύσεις. Πανικός.

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις πρώτα στο ίντερνετ για αγγελίες και αν βρεις κάτι που σ ενδιαφέρει να τους πάρεις ένα τηλέφωνο. Δες και ενοίκια, μετακινήσεις, κάνε ένα κοστολόγιο γενικά. Εν τω μεταξύ δεν ξέρουμε και τι δουλειά θες να κάνεις. Είναι κάτι το εξεζητημένο ή είναι μια δουλειά πανταχού παρούσα (πωλήτρια ξέρω γω);

ΥΓ: Γενικά κάνε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά της κάθε πόλης. Από το κόστος ζωής μέχρι το κλίμα, την τοποθεσία και τους γνωστούς σου ανθρώπους.

Vold

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.629 μηνύματα.
Άλλο πάλι και τούτο...
Αποκέντρωση δίχως εξασφαλισμένο σπίτι ή δουλειά.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Άλλο πάλι και τούτο...
Αποκέντρωση δίχως εξασφαλισμένο σπίτι ή δουλειά.

Απ' ό,τι κατάλαβα ούτε στην Αθήνα έχει εξασφαλισμένη δουλειά και στάνταρ η ζωή είναι πιο ακριβή απ' ό,τι στα Τρίκαλα. Οπότε why not? Καλά το σπίτι αν έχεις κάνει έρευνα στο ίντερνετ από πριν το βρίσκεις μέσα σε μια μέρα, σιγά τα λάχανα.

Vold

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.629 μηνύματα.
Απ' ό,τι κατάλαβα ούτε στην Αθήνα έχει εξασφαλισμένη δουλειά και στάνταρ η ζωή είναι πιο ακριβή απ' ό,τι στα Τρίκαλα. Οπότε why not? Καλά το σπίτι αν έχεις κάνει έρευνα στο ίντερνετ από πριν το βρίσκεις μέσα σε μια μέρα, σιγά τα λάχανα.

Από την στιγμή που εργάζεται, θεωρούμε ότι είναι εξασφαλισμένη. Το σπίτι επίσης πολύ πιθανόν να είναι δικό της, επομένως να μην πληρώνει ενοίκιο.
Αυτό το "η ζωή στην πόλη είναι ακριβότερη", δεν το καταλαβαίνω. Φθηνότερα όλα είναι. Ενδεχομένως το ενοίκιο να είναι ακριβότερο (στη περίπτωση που πληρώνει ήδη) αλλά δε ξέρω κατά πόσο υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια στα τρίκαλα ελέω Airbnb και μάλιστα οικονομικά.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Αυτή η θαμμένη συζήτηση είναι μαχαιριά στη καρδιά σε όσους γουστάρουμε την φάση των μικρών πόλεων.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Τι να κάνει ένας νέος σε μικρή πόλη; :P

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Ελπίζω η evalivan να πήγε εκεί και να βολεύτηκε :)

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Τι να κάνει ένας νέος σε μικρή πόλη; :P
Γιατί και σε μεγάλες τι κάνει; Έχουμε πολλά πράγματα κάπως υπερεκτιμημένα στο κεφάλι μας. Μια χαρά μπορείς να ζεις και σε πόλεις τύπου Ιωάννινα, Βόλος, Τρίκαλα, Λάρισσα, Δράμα, Κατερίνη κλπ αν καταφέρεις και βρεις κάπως εργασία. Αυτή η χαρά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ. Αθήνα δεν θα ήθελα ούτε για πλάκα να μείνω ποτέ, και Θεσσαλονίκη εντάξει δεν με χαλάει αλλά αν μπορούσα να πάω πίσω στην γενέτειρα μου την Κατερίνη θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ελπίζω η evalivan να πήγε εκεί και να βολεύτηκε :)
Μάλλον θα της έφυγε η ιδέα απλά. Όπως συμβαίνει σε όλους μας.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Αν λάβουμε υπόψιν ότι είσαι και ολιγαρκής τύπος με έντονη την εθνική συνείδηση για τον τόπο. 🤪 Οπότε λογικά ένα δίκιο το έχεις για την επαρχία.

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε τρενο ταχύτητας και να μπαίναμε Αθήνα μόνο για δουλειά. Η Αθήνα δυστυχώς δεν αντέχεται και από άποψη καρκινογόνου νέφους στην ατμόσφαιρα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε τρενο ταχύτητας και να μπαίναμε Αθήνα μόνο για δουλειά. Η Αθήνα δυστυχώς δεν αντέχεται και από άποψη καρκινογόνου νέφους στην ατμόσφαιρα.
Εννοείς σαν της Ιαπωνίας τo Shinkashen που περνάει 2-3 πόλεις στο λεπτό; Αυτό και αν θα ήταν τέλειο. Αλλά ακόμα δεν το έχουν εις τας Ευρώπας θα το έχουμε εδώ;

nPb

Επιφανές μέλος

Εννοείς σαν της Ιαπωνίας τo Shinkashen που περνάει 2-3 πόλεις στο λεπτό; Αυτό και αν θα ήταν τέλειο. Αλλά ακόμα δεν το έχουν εις τας Ευρώπας θα το έχουμε εδώ;

Βασικά και οι γειτονικές πόλεις έχουν χάλια δίκτυο. Η επιλογή είναι μόνο αυτοκίνητο ή το αραιό και επικίνδυνο δίκτυο του ΟΣΕ, όπου αυτό υπάρχει.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.
Για όποιον είναι κάτω των 30 ετών, σαν την Θεσσαλονίκη/Αθήνα ΔΕΝ έχει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια