Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μου φαίνεται αστείο, αυτί θα πας να στήσεις στην πόρτα να δεις τι ακούγεται κι άν?
Για την ανάγκη του πάει ο κάθε άνθρωπος, δεν περιμένεις να ακούσεις από μέσα Μπετόβεν

Εκτός κι αν ο άλλος έχει τόσο επιδέξιο πισινό πια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν είναι κάπως "υποκριτικό" (Σε εισαγωγικά), να είσαι με κάποιον που να τον έχεις για σύντροφο σου, να ανταλλάσσεις σωματικά υγρά μαζί του με ποικίλους τρόπους (

Και για να το χαλάσω ακόμα περισσότερο το ρομάντζο

Ξέρετε ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι, με το που τους παίρνει ο ύπνος και χαλαρώνουν, χωρίς να το καταλάβουν "αερίζονται"???
Περιμένετε να κοιμηθεί πρώτα ο άλλος πάντα πριν από σας?
Αν σας παίρνει ο ύπνος γρήγορα, σας εγγυώμαι ότι σας έχει ακούσει (αν όχι μυρίσει

Neraida
Επιφανές μέλος

Ε νταξει, αλλα κοιτα, δεν ειναι ολα τα μπανια μακρια απο σαλονια/κρεβατοκαμαρες, ουτε εχουν ολα ηχομονωτικη πορτα...ουτε ολοι εχουν το ιδιο εχμ...ταλεντοΝαι δεν περιμενεις να ακουσεις μπετοβεν, αλλά δε νομιζω να ευχαριστιομαστε κιολας με αυτο που ακουμε
Αρα, καλυτερα να μην ακουγεται.
Συγγνωμη ρε συ Λορυ...
Αλλα εσυ σε ποιους ακριβως θορυβους αναφερεσαι?!
Γιατι εαν μιλας για αερια και ντρεπεσαι να ακουστουν στον ανθρωπο σου, τοτε εχεις προβλημα!

Οκ, μην αεριζεσαι μπροστα του (σιγα τα ωα δλδ, λιγο μεθανιο που βρομαει

Ιλεος!!!!

Εγω λεω πρωτιστως οτι δεν ειναι ωραιο ακουσμα. Και σε ενα μικρο βαθμο μας κανουν να νιωθουμε αμηχανια.
Και μην τα κανουμε ολα ενα κουβαρι. Αλλο η ανταλλαγη υγρων και το σεξ, και αλλο η αφοδευση. Και μονο να σκεφτεις οτι το ενα το εκανες παντα μονος και το αλλο ποτέ, σου δειχνει τις διαφορες τους.
Η αφοδευση δεν ειχε ουτε θα εχει ποτε κατι το ωραιο. Ουτε οπτικα, ουτε ηχητικα,ουτε σε οσμη. Οσο και φυσιολογικο να ειναι σαν πραξη. Καποια πραγματα ειναι ασχημα, και αποκρουστικά (αλλιως ο εγκεφαλος μας θα μετεφραζε την οσμη αυτη σαν κατι ομορφο πχ), και γιαυτο μας φερνουν και αμηχανια (που ο καθενας την ξεπερνα σε αλλο βαθμο).
moonlight
Διάσημο μέλος

εδω να δεις τον αλλο να νιωθει αβολα οταν τρωτε και νιωθεις αμηχανια και συ οχι για αυτα που μιλαμε τωρα.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν ειναι τελειως ανθρωπος σου...εισαι μεσα σου ξενος.....
αν εισαι πραγματικα ερωτευμενος με καποια λατρευεις ακομα και τα χνωτα της.. όταν κοιμαται...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

αν ντρεπεσαι να κουστουν οι ηχοι της τουαλετας στον ανθρωπο σου απεξω ..τοτε μαλλον
δεν ειναι τελειως ανθρωπος σου...εισαι μεσα σου ξενος.....
αν εισαι πραγματικα ερωτευμενος με καποια λατρευεις ακομα και τα χνωτα της.. όταν κοιμαται...![]()
Παει κι αντιστροφα..
π.χ.
"Δεν σ'ενδιαφερει πια τοσο πολυ για να μη δινεις σημασια αν δει σ'εσενα πραγματα καθολου κολακευτικα"
Δεν το πιστευω, αλλα ειναι καπως ενοχλητικο να γειωνεις ο,τι μπορει να νιωθει ο καθενας που θελει να μεινει αθορυβος. Κι εμεις που τραγουδαμε εχουμε αισΤηματα κυριος.

Ανταλλαζεις χνωτα με ηχητικες και οσφρητικες πανδαισιες τουαλετας ;αν ντρεπεσαι να κουστουν οι ηχοι της τουαλετας στον ανθρωπο σου απεξω ..τοτε μαλλον δεν ειναι τελειως ανθρωπος σου...εισαι μεσα σου ξενος.....
αν εισαι πραγματικα ερωτευμενος με καποια λατρευεις ακομα και τα χνωτα της.. όταν κοιμαται...![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Αλήθεια.. έχω μια απορία. Σας έχει τύχει ποτέ να σιχαθείτε τα σάλια του άλλου; Διότι εγώ παλιότερα σιχαινόμουν σχεδόν πάντα για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, οπότε όταν φιλιόμασταν κάπως ..ψιλοαπέκλεια τις γλώσσες μας.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως ούτε με τους φίλους μας νομίζω ότι οι περισσότεροι (τουλάχιστον οι γυναίκες) είμαστε φόρα παρτίδα.
Με κάποιον που είμαι πολύ καιρό μαζί ε δε θα πεθάνω κι απ΄την ντροπή μου αν ακούσει κάτι, αλλά θα προσέξω για να μην έχω

Πάντως κι εγώ έχω κάνει τσίσα μου όσο ο άλλος έκανε μπάνιο και σιγά τα ωά.
Τη βρύση βέβαια ήταν υποχρεωμένος να μην την κλείσει δευτερόλεπτο.
underwater
Περιβόητο μέλος

Πάντως ούτε με τους φίλους μας νομίζω ότι οι περισσότεροι (τουλάχιστον οι γυναίκες) είμαστε φόρα παρτίδα.
Αυτό ακριβώς. Προσωπικά η σκέψη να αμολύσω αέρια μπροστά στους φίλους μου ή να μπουν στην τουαλέτα που πριν λίγο έκανα, ναι, τέλος πάντων, ξέρετε τι έκανα, μου φαίνεται εφιαλτική.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικά μπορώ να νιώθω μαζί του το ίδιο εξοικειωμένη όσο με τους φίλους μου, αλλά δε θα κάτσω να του μιλήσω όπως μιλάω στην κολλητή μου την Πίτσα (άλλοι κώδικες επικοινωνίας) αλλά όπως στον κολλητό μου τον Πίτσο, χωρίς να χάνεται τίποτα το ερωτικό.
Συνειδητοποίησα με τον καιρό ότι μια σχέση είναι πετυχημένη όταν αυτόν τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί, μπορώ να τον φανταστώ ως φίλο μου και μέλος της παρέας μου, με τον οποίο διασκεδάζω σα χαμένο, εμπιστεύομαι, βασίζομαι, προσφέρω.

Αμ χωρις βρυση σε θελω να μου πεις μετα αν ειναι "σιγα τα ωα"Πάντως κι εγώ έχω κάνει τσίσα μου όσο ο άλλος έκανε μπάνιο και σιγά τα ωά.Τη βρύση βέβαια ήταν υποχρεωμένος να μην την κλείσει δευτερόλεπτο.

ούτε ότι μειώνεται η αξία του μεταξύ σας δεσμού αν δεν αισθάνεσαι άνετα να κάνεις τα προαναφερθέντα.

Neraida
Επιφανές μέλος

Βεβαια, την οποια ανεση δεν την αποκτας με το "καλημερα σας", αλλα μετα απο καποιο ευλογο χρονικο διαστημα, που διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο και ειδος σχεσης.
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενας γκομενος μιας φιλης μου την εκλανε στο προσωπο!!δηλαδη και εγω που το εβλεπα μου ερχοταν να ξερασω!μα ποσο αντιεαισθητικο
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

ενας γκομενος μιας φιλης μου την εκλανε στο προσωπο!!δηλαδη και εγω που το εβλεπα μου ερχοταν να ξερασω!μα ποσο αντιεαισθητικο

Isiliel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.