Καλησπέρα σας!Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας...
Το τελευταίο διάστημα έχω αρκετά προβλήματα με δυο από τις παιδικές μου φίλες.
Πριν περίπου δύο χρόνια γνώρισα μία καινούρια παρέα και μπορώ να πω πως ταιριάξαμε πολύ...Ξεκίνησα να βγαίνω με εκείνα τα παιδιά και δεν έβγαινα τόσο πολύ με τις δύο φίλες μου .Δεν είναι ότι δεν έβγαινα καθόλου αλλά είχα ψιλοξεκόψει!
Στην αρχή δεν δημιουργούνταν προβλήματα γιατί προσπαθούσα να είμαι δίκαιη και με τις δύο μου παρέες όμως πρόσφατα σταμάτησα να περνάω καλά με τις παιδικές μου φίλες και δεν έβγαινα σχεδόν ποτέ μαζί τους ...
Επειδή όμως για εμένα η ειλικρίνεια είναι το παν τους εξέφρασα τους προβληματισμούς και την γνώμη μου για την όλη κατάσταση...
Το ίδιο βράδυ ξέσπασε ένας καβγάς και με έκαναν να νιώθω σκουπίδι!Με λίγα λόγια με απομάκρυναν απο την παρέα τους και με έκαναν να νιώθω πως το λάθος ήταν όλο δικό μου!
Με λίγα λόγια τα πολλά πολλά μεταξύ μας σταμάτησαν και εγω έκανα αρκετές προσπάθειες για να τις ξανα προσεγγίσω!
Εκείνες όχι μόνο δεν με άφησαν να τους μιλήσω αλλα ξεκίνησαν να κάνουν παρέα με τον πρώην μου και με άτομα που ούτε καν συμπαθούσαν και έβριζαν!
Πιστεύετε πως πρέπει να ξανα κάνω μία προσπάθεια για να τα βρούμε η πως δεν μου αξίζει μία τέτοια αντιμετώπιση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.